olsunnnn çekeriz sonuç güzelll olsundaAmiiiiin, sağol bacım.
Eeee yedik döneri, çaresi akşam hafif yemek.
Ceremesini çekeceğiz, başka yolu yok.
Deme sen kac yasinda kapandin nasil karar verdinBen tesetturluyum. Annem tarafı hep açık. Tamamen hazır olduğuna emin ol canım. Bence dönüşü olmayan bir karar bu.
kapanmak mı istiyorsun gülüm onumu danışıyorsun
Tabiki tatlım olmazmıMefkurem benın gecen ay hedefım 66 demıstım 66,900 ucundan hedefım tutmus oluyormu:)
gülümmYani merak ediyorum nasil karar verildigine nasil hissedldihini
Hele spinning acayipHıc grup derslere katılmadım bu ay ılk ya denıyım grup derslerıne gırınce kardıo pek yapamam bakalım yenı bır duzen oturtmam lazım
Amiiiiin..olsunnnn çekeriz sonuç güzelll olsunda
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.Ben de bildireyim menümü
Sabah 7.30
2 yumurtalı sade omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 galeta tere
Öğlen 12.30
Dünden kalan balkabağı çorbam ve 1 kase yoğurt
Ara
1 avuç yer fıstığı 3-4 kuru üzüm
Akşam 18.00
5 kaşık mantar sote 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası bol salata
Sütlü şekersiz neskafe içerim
Su 2.5 olur
Spor 100 yarım mekik 50 squat
26 yasında kapandın canim. Zorlandığını yerler oluyor tabii ama şimdi istesemde acilamam galiba.Deme sen kac yasinda kapandin nasil karar verdin
Güzelim zaten böyle bişey içinden gelirse çevrendekilerin ne düşündüğü önemsizleşirYani merak ediyorum nasil karar verildigine nasil hissedldihini
Valla ben yazmaya utandiğım için yazmadım cnm
abla neden böyle oluyor pekii yani o kadar kiloları veren sen son 5 6 kiloda neden böyle kaldııValla ben yazmaya utandiğım için yazmadım cnm
Ben kurban bayramına 69.9 olacaktım sonra 1 aralık hedefimde oydu
Halâ yerimde sayıyorum
Valla asyacım yalan söyleyemem evin içinde bende örtmüyorum başımı, evde açığım valla yazın evin içinde askılımıda giyerim şortumuda..gülümmmuska77 ablamında dediği gibi önemli bir karar çokkk güzel bişey aslında ama ben bir açılıp bir kapanmaya karşıyım sadece kendini öyle mutlu hissedeceksen eğer kapan tabikide ben teseddürlü eşarplı su gibi insanlar görüyorumm imreniyorum yemin ederim...Helal olsunn ama işte yapı meselesi ya namazda tülbent takıyorum ya sıkılıyorum sıkıntım orada... kapanabilirsen ne mutlu sana gülümm
Hele spinning acayip
Ben önceden denemiştim
evin içinde tabi giyilir ablacım ama benim başım açık sadece mesela bekarlığımdan dır askılı bile giymedim bu yaşıma kadar bilmiyorum tercih meselesi giyiledebilir ama kimi insanlar vucudunu aşırı derecede teşir ediyor o yanlış bence..Valla asyacım yalan söyleyemem evin içinde bende örtmüyorum başımı, evde açığım valla yazın evin içinde askılımıda giyerim şortumuda..
One kız makineli tüfek gibi ..Mrb kizlar.
Ayyy mugeee ben de zayiflayip kapanmak istiyorum senun kaygini heyecanini az da olsa korkunu anliyorum cunku ben de oyle hissediyorum. Namazda kiliyorum ama iste insl o hidayet gelir bize, isteyene.
Cana nerde bu arada hbrnz varmi?
Ben bugun pizza yedim
Tatlım gide gele sende girersin aralarına.. Sabret birazcık....Heryerım agrıyor bıde herkez kaynasmıs ben kımseyle muhabbet etmedıgım ıcın grup olmuslar 6 kısı olmazsa ders yapılmıyor mesela 14:00 de zumba vardı ama kımse yoktu bır bayandan tel aldım gruplarına gırdım bakalım
Canım haklısın valla teşhircilik ayrı birşey... Ve hiç hoş değil..evin içinde tabi giyilir ablacım ama benim başım açık sadece mesela bekarlığımdan dır askılı bile giymedim bu yaşıma kadar bilmiyorum tercih meselesi giyiledebilir ama kimi insanlar vucudunu aşırı derecede teşir ediyor o yanlış bence..
bende de pko var gülüm işte hamile kalmak için çabalıyorum bende ama senin iyi bir dr a gidip bunların hepsine baktırman lazımmm gülümm sakın ihmal etme bakk ilaç kullanırsın yoluna girer inşş
İşin zormuş, allah yardım etsin.
EveT bende skliom iste ama bir igne ile falan tutturmayi denicem namazda ya aynen bende çok ozeniyorum imreniyorum kapalilara gerçekten bgülümmmuska77 ablamında dediği gibi önemli bir karar çokkk güzel bişey aslında ama ben bir açılıp bir kapanmaya karşıyım sadece kendini öyle mutlu hissedeceksen eğer kapan tabikide ben teseddürlü eşarplı su gibi insanlar görüyorumm imreniyorum yemin ederim...Helal olsunn ama işte yapı meselesi ya namazda tülbent takıyorum ya sıkılıyorum sıkıntım orada... kapanabilirsen ne mutlu sana gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?