💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben de bildireyim menümü
Sabah 7.30
2 yumurtalı sade omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 galeta tere
Öğlen 12.30
Dünden kalan balkabağı çorbam ve 1 kase yoğurt
Ara
1 avuç yer fıstığı 3-4 kuru üzüm
Akşam 18.00
5 kaşık mantar sote 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası bol salata

Sütlü şekersiz neskafe içerim
Su 2.5 olur
Spor 100 yarım mekik 50 squat

Yani merak ediyorum nasil karar verildigine nasil hissedldihini
gülümm muska77 ablamında dediği gibi önemli bir karar çokkk güzel bişey aslında ama ben bir açılıp bir kapanmaya karşıyım sadece kendini öyle mutlu hissedeceksen eğer kapan tabikide ben teseddürlü eşarplı su gibi insanlar görüyorumm imreniyorum yemin ederim...Helal olsunn ama işte yapı meselesi ya namazda tülbent takıyorum ya sıkılıyorum sıkıntım orada... kapanabilirsen ne mutlu sana gülümm

olsunnnn çekeriz sonuç güzelll olsunda
Amiiiiin..
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Deme sen kac yasinda kapandin nasil karar verdin
26 yasında kapandın canim. Zorlandığını yerler oluyor tabii ama şimdi istesemde acilamam galiba.
Valla içimden geldi. Ben artık insanların istediği gibi değil allahın istediği gibi giyinicem dedim ve yaptım.
Ama pantolon falan giyerim pardesu hiç giymedim sevmiyorum.

Valla asyacım yalan söyleyemem evin içinde bende örtmüyorum başımı, evde açığım valla yazın evin içinde askılımıda giyerim şortumuda..

Hele spinning acayip
Ben önceden denemiştim

Heryerım agrıyor bıde herkez kaynasmıs ben kımseyle muhabbet etmedıgım ıcın grup olmuslar 6 kısı olmazsa ders yapılmıyor mesela 14:00 de zumba vardı ama kımse yoktu bır bayandan tel aldım gruplarına gırdım bakalım

Valla asyacım yalan söyleyemem evin içinde bende örtmüyorum başımı, evde açığım valla yazın evin içinde askılımıda giyerim şortumuda..
evin içinde tabi giyilir ablacım ama benim başım açık sadece mesela bekarlığımdan dır askılı bile giymedim bu yaşıma kadar bilmiyorum tercih meselesi giyiledebilir ama kimi insanlar vucudunu aşırı derecede teşir ediyor o yanlış bence..

One kız makineli tüfek gibi ..
Afiyet olsun...
Tatlım gide gele sende girersin aralarına.. Sabret birazcık....
Canım haklısın valla teşhircilik ayrı birşey... Ve hiç hoş değil..
Hem kocişim görsün dimi..
Zayıflayalı baygın baygın süzüp duruyo zaten. Pek hoşuma gidiyo...

bende de pko var gülüm işte hamile kalmak için çabalıyorum bende ama senin iyi bir dr a gidip bunların hepsine baktırman lazımmm gülümm sakın ihmal etme bakk ilaç kullanırsın yoluna girer inşş

Ben de hamile kalmayı denedim olmadı.
Hipotiroid için kullanıyorum ilaç canım.

İşin zormuş, allah yardım etsin.

Amin.

Ev
EveT bende skliom iste ama bir igne ile falan tutturmayi denicem namazda ya aynen bende çok ozeniyorum imreniyorum kapalilara gerçekten b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…