Akşam sanki fazla olmuş tatlımMenum
Sabah
Ceyrek muz
Iki haslanms yumrta
Bi mandalina
Oglen
Bi haslanms yumurta
Bi fincan sut
Bi dilim ekmek uzerine tahin pekmez
Aksam
Bi tabak kuru faslye
Iki kasik bulgur pilavi
Bi tabak tarhana corbasi
Ve tavuk
Sonrasinda
Yarim mandalina
Güzelim yediklerimi bilsen hak verirdin banaZuhal abla kendine haksizlik etme. Nefret falan biz desek bize firca atarsin haa:) hizli aldgni hizli veriosun yeter ki bozma moralini
Başlangıçta bukadar zorlanmamıştım cnm
İnsan kararlı olup devam edince başarabiliyor
Bende biraz çevrenin etkisiylede fazla şımardım sabrımı istikrarımı kaybettim
Başta ilk 6 ay bir lokma bile kaçamak yapmamıştım
6 ayda 35 Kilo verdim, son 5 ayda 5 kiloyu zor verdim
Yani motivasyon çok önemli
Eet abla sen soleynce fark ettm ama cok acikmstm ancak doydumAkşam sanki fazla olmuş tatlım
3 karbondan birini seçip tavuk ve salatayla yesen daha iyiydi
Zararin neresnden donsen kar:) arkaya deil onumze bkmak lazimGüzelim yediklerimi bilsen hak verirdin bana
Saolasn cnm. Sinav calsmalari nasi gdioGecmis olsun canim dikkat et
Kontrolden zarar gelmez cnm için rahat olurİstedıkten sonra ınsan basarıyor zorda olsa bunun en ıyı gostergesı sensın senın basarımdan bızde basarıcagımıza ınanıyoruz bu cuma kılo bıldırımıde alalım olurmu bende persembe doktora gıdıcem b 12 falan baktırıcam bu menu bu spor gıdıs yavas bıde benım bır suredır cenemde hafıf ınce tuylenme oldu saclarımda dokuluyor gecen tv bır bayanın hıkayesını ızledım sısman ama baya kılolu şıkayetlerını dınleyınce bazıları aynı tırstım acıkcası bıde b12 baktır dıyolar
Gelip derdin neyse anlatsana güzelimIyi geceler kizlar bu aralar karsgim hem hastalk bir yandan sebepsiz yere gerginlik var evde oyuzden yazamyorum kusura bakmayn en ksa zamanda donucem aranza
Evet cnm aynen öyleZararin neresnden donsen kar:) arkaya deil onumze bkmak lazim
Sağolasın tatlımZuHAL abla cım kendini niye bu kadar üzüyorsun boyun 170 zaten uzun kilonun çoğunu verdin diperleride gramla gitse bile sorun değil senin maşallahın var dile kolay 35 kilo ve 44 yaşında olmanıza rağmen süpersiniz kendinizi kötü hissetmeyin yavaş yavaş gidecektir korumanız bile taktire şayan .....ben de ocak 5 te 75.50 olma hedefini koyuyorum inşallah başarırım zuhal 2 lt su yeter mi sizce
Bugün hiç yorum yapmaya halim yoktu cnmFeyza zuhal abla ve mimoza 1974 ve fransada yaşayan abla msnb idi galiba☺menüme yazdığınız yorumlar için teşekür ederim
Yediklerin hem kötü değil hemde fazla değilmiş cnm1 saat once yarim yas hurma,yarim elma yedim. Iyi olmadi cocuklar yemedicope gitmesin dedim midem e gitti valla
Demi ya yemek isini yemem Mm gec saatte bi kere agzim yani.saol guban ya yinede cok yememeye calisacam sonucta meyvede de seker varYediklerin hem kötü değil hemde fazla değilmiş cnm
Eğer çok acıkırsan başka bişey yemek yerine böyle bişey yiyebilirsin ama çöpe gitmesin diye Yemen yanlış
Senin miden çöpten dahamı değersiz
Kontrolden zarar gelmez cnm için rahat olur
İnan kaç olduğumu bende bilmiyorum 2-3 gün önce tartılmıştım baya fazlaydı
Şu bikaç gündür yine çıkmıştır
İnşallah sabah gerçekle yüzleşip Haftayada bütün artılardan kurtulacam
Bu sefer son kez söz veriyom
1 saat once yarim yas hurma,yarim elma yedim. Iyi olmadi cocuklar yemedicope gitmesin dedim midem e gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?