💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok geçmiş olsun

Kızı okula hazırlıyorum. Anca. Haftaya ile başlıyacağım artık daha da erken kalkarım :)
Himm.. bu arada light yogurt tavsiye etmiorum yazmisin ya.. bende normalde sütte yogurtta lighti tercih etmem yogurduda kendim yapmayinca pek yemek istemiorum ama activiayla ayni degerde oldugu icin aldim yapana kadar yerim diye.. degerleri fena degildi kalorisi dusuk sadece yagi var ama azaltilmis olarak. Nabcan yagli kaymakli yogurttan iyidir. Sulu light olan:)

Doğru diyorsun ama kendin mayalamaya çalış daha sağlıklı. Ben eskiden hazır kullanıyordum. Şimdi mayalıyorum. Bi de light ürünleri doktorlar da önermiyor mayalayamazsan da kaymaksız al.

Guzel olmus menun..

Teşekkür ederim :)

gülüm meyve sanki biraz fazla ona dikkat et günlük en fazla 2 porsiyon yapmaya çalış meyveyi istisna olabilir tabi ama...çünkü meyveninde şeker oranı hayli fazla olduğu için dikkat etmemiz lazımm

Tatlım meyve fazla değil ki 1 muz 2 minik mandalina.
Hatta 2 mandalina ancak 1 mandalina kadardı, çok küçüktüler.

Çok geçmiş olsun.

Abla sen bugüne kadar onlarca kilo verdin bu son kiloları mı veremeyeceksin?
Biraz motivasyona ihtiyacın var sadece, yolun sonundasın artık.

Menum

Sabah
Ceyrek muz
Iki haslanms yumrta
Bi mandalina

Oglen
Bi haslanms yumurta
Bi fincan sut
Bi dilim ekmek uzerine tahin pekmez

Aksam
Bi tabak kuru faslye
Iki kasik bulgur pilavi
Bi tabak tarhana corbasi
Ve tavuk

Sonrasinda
Yarim mandalina

Akşam biraz fazla mı olmuş sanki?

Erken yemişsin kurabiyeve keki sorun olmaz.. Akşam onu dengelemiştir.
Güzel menü asyam..
Kaçkıt aldın merak ettim
İSTE MENUM

KAHVALTİ 07.30 2 tb ekmegi 2 zeytin cok az peynir 1 yk patates haslama

OGLE 14.00 2sb ayran 1.5 simit buyuklugunde pizza

AKSAM 18.00 1 incir 1 ceviz 2 k.kayisi

SU 2 lt
Akşam zorlanmadınmı canım.. Onları bi kase yoğurda koyup yeseydin keşke..
Slm kizlar nasilsiniz
Kız sen nerelerdesin? kayıp ilanı vercez artık..

Akşam telafiye çalışmışsın ama umarım artı görmezsin.
Vücudu şaşırtmaya çalışıyosun anladım .Bazen bende yaparım işe yarıyor çoğu zaman..

Canım kilona ve yeni başlamana rağmen az bile yemişsin. Kalorilerini hesaplamaya çalış şimdiden çok az alırsan kilo vermen duraksamaya girdiğinde aç yaşamak zorunda kalırsın. Çok güzel olmuş..
Menülerin baya düzene girdi aysecim. Umarım tartıyada olumlu yansır..
Canım menü çok güzel Ama öğlen durabildinmi azıcık meyve ve kuruyemişle?

Teşekkür ederim :)

Tatlım meyve fazla değil ki 1 muz 2 minik mandalina.
Hatta 2 mandalina ancak 1 mandalina kadardı, çok küçüktüler.
olsun gülüm meyvenin boyutu değill porsiyon sayısı önemli hatta ben şeker hastası olduğumu öğrendiğimdee aynen bu şekilde diyetiisyen söylemişti bana bunu bende onun için hani haberin olsun dye söyledim gülümm ne yersek yiyelim boyutu değil porsiyonu önemliymiş

Canım sen diyetisyenin dediğini aktarmışsın tabi ki ama düşününce bana mantıklı gelmedi.
Neden dersen bir mandalina var kabuklu ceviz kadar, 1 mandalina var portakal kadar.
Bunlar bence boyut olarak farklı ama porsiyon olarak aynı olamaz.
Tabi bu benim mantığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…