Çok geçmiş olsunAyh kizlar oksurk icn snnda gidebldm doktra bisuru tahlil robtgrn nefes testi alerji testi istedi. Hnz tamamlayamadm hpsni. Ustelk agir bi abtibiotik yazmis eczaci emzirirken kullanma dedisuratsiz doktrn tekiydi zaten smdi baska doktrdan randevu alcm mecburen
Amin insallahh meliha abla.. erkencisin sende:)Günaydınnnnn bol hareketli ama bir o kadar da keyifli ve güzel bir gün olsun.....
Kızı okula hazırlıyorum. Anca. Haftaya ile başlıyacağım artık daha da erken kalkarım :)Amin insallahh meliha abla.. erkencisin sende:)
Himm.. bu arada light yogurt tavsiye etmiorum yazmisin ya.. bende normalde sütte yogurtta lighti tercih etmem yogurduda kendim yapmayinca pek yemek istemiorum ama activiayla ayni degerde oldugu icin aldim yapana kadar yerim diye.. degerleri fena degildi kalorisi dusuk sadece yagi var ama azaltilmis olarak. Nabcan yagli kaymakli yogurttan iyidir. Sulu light olan:)Kızı okula hazırlıyorum. Anca. Haftaya ile başlıyacağım artık daha da erken kalkarım :)
Doğru diyorsun ama kendin mayalamaya çalış daha sağlıklı. Ben eskiden hazır kullanıyordum. Şimdi mayalıyorum. Bi de light ürünleri doktorlar da önermiyor mayalayamazsan da kaymaksız al.Himm.. bu arada light yogurt tavsiye etmiorum yazmisin ya.. bende normalde sütte yogurtta lighti tercih etmem yogurduda kendim yapmayinca pek yemek istemiorum ama activiayla ayni degerde oldugu icin aldim yapana kadar yerim diye.. degerleri fena degildi kalorisi dusuk sadece yagi var ama azaltilmis olarak. Nabcan yagli kaymakli yogurttan iyidir. Sulu light olan:)
Guzel olmus menun..
gülüm meyve sanki biraz fazla ona dikkat et günlük en fazla 2 porsiyon yapmaya çalış meyveyi istisna olabilir tabi ama...çünkü meyveninde şeker oranı hayli fazla olduğu için dikkat etmemiz lazımm
Ayh kizlar oksurk icn snnda gidebldm doktra bisuru tahlil robtgrn nefes testi alerji testi istedi. Hnz tamamlayamadm hpsni. Ustelk agir bi abtibiotik yazmis eczaci emzirirken kullanma dedisuratsiz doktrn tekiydi zaten smdi baska doktrdan randevu alcm mecburen
Kızlar bende gidebilirsem bu hafta yoksa haftaya gidip 38 beden bi elbise alacam
Şu anda dar gelen bi kıyafetim yok
Heralde birazda o yüzden boşveriyom
Son günlerde kendimden nefret ediyorum
Her sabah bugün güzel olacak diye başlıyorum ama akşama felaket şekilde bitiriyom
Yarından itibaren bende menü vermeye başlıcam
Ama kiloyu sormayın, çok kötüüü
Bir kez daha inşallah son olarak 1 Ocak hedefimi 69. 9 koyuyorum
Hadi bismillah
Menum
Sabah
Ceyrek muz
Iki haslanms yumrta
Bi mandalina
Oglen
Bi haslanms yumurta
Bi fincan sut
Bi dilim ekmek uzerine tahin pekmez
Aksam
Bi tabak kuru faslye
Iki kasik bulgur pilavi
Bi tabak tarhana corbasi
Ve tavuk
Sonrasinda
Yarim mandalina
Erken yemişsin kurabiyeve keki sorun olmaz.. Akşam onu dengelemiştir.Bende yazayim menumu
9:00 2 haşlanmış
Peynir
Domates
Salatalık
14:00 camide sali gunleri surelerden sinav aliyoruz bir yandan tek cay demliyoruz bide iste bisiler yiyoruz
Bugun yine küçük bir dilim kek
1 kurabiye yedim o kadar
17:30 ton balıklı salata
Su 2 olmuştur
Spor yok
Akşam sodali ayran içerim o kadar
Güzel menü asyam..kızlarr menümm
sabah
1 kk beyaz peynir
mantarlı omlet
salatalık,domates
kahvaltı geç yapmıştım öğlen canım istemedi
ara
1 greyfurt 1 havuç
ara
1 fincan sütlü kahve
akşam
1 tabak kabak
su 2,5 litre
spor 90 dk yürüyüş bugünde böyleydi kızlarr
Kaçkıt aldın merak ettimMenum
SABAH 09:00 da Sütle Müsli
04:00 de ton balikli salata
05:45 de Ispanak , light yogurt , 1 kasik bulgur pilavi, biraz salata
40 dk yuruyus
2.5 litreyi gecebilir su yaklastim ama blmiorum.
Aksam arkadasa gidioruz cayin yanina hafif seylerden yisyebilrm ama yemek istemiorum ayip olmasin diye bi 2 kıt hafif seylerden alirim duruma gore
Akşam zorlanmadınmı canım.. Onları bi kase yoğurda koyup yeseydin keşke..İSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 tb ekmegi 2 zeytin cok az peynir 1 yk patates haslama
OGLE 14.00 2sb ayran 1.5 simit buyuklugunde pizza
AKSAM 18.00 1 incir 1 ceviz 2 k.kayisi
SU 2 lt
Kız sen nerelerdesin? kayıp ilanı vercez artık..Slm kizlar nasilsiniz
Akşam telafiye çalışmışsın ama umarım artı görmezsin.Sabah :2 dilim ekmek üzerine az kaymak ve bal ...1 salatalık
Peynir..2 tane küçücük kandil simidi olan çörek
Ara:yok
Öğle:16.00 da 1 tabak yeşilmercimek ..büyük bir tabak salata
Akşam : 19 .00 da 1 yeşil elma büyük bir kupa yeşilçay
Spor :50 dk eliptik
Su:2 lt muhakak 2.5 lt ye tamamlanacak
Menüm böyle umarım olmuştur☺
Vücudu şaşırtmaya çalışıyosun anladım .Bazen bende yaparım işe yarıyor çoğu zaman..Bende menumu verıyım
Tarti gunu diye kahvalti yapmadim oglende gec oldu market alisveris derken boyle oldu
20 dk uzay
45 dk koşu bandı
10 dk bisiklet
100 iç bacak
100 dış bacak
2 farklı kol alettınde 20'şer tane
3 farklı dambılla bacak 20'şer tane
15:30menemen 2 dilim
Cavdar ,1 tatli kasigi kaymak,1 cay kasigi krem peynir 2 bardak sekersiz cay
19;40 tavuk buftek,salata ,cacik
,4 yemek kaşıgı pırınç pilavı
Aksam gec saate kaldi keyfim yoktu bıde gec yiyince acıkmadım pılavı bılınclı yedım baya kısıyorum hergun almam gerekenın yarısı kalorı alıyorum zaten birazda vucut tutmaya basladi kendisini bu hafta pek kasmiycam tabi bosvermiyorum her hafta 1 gün farklı detoks denemeyı düşünüyorum şuan bir çok şey düşünüyorum
Su 1 lt icildi 1,5 olur
Spor dısı adım 5.220 adım
Canım kilona ve yeni başlamana rağmen az bile yemişsin. Kalorilerini hesaplamaya çalış şimdiden çok az alırsan kilo vermen duraksamaya girdiğinde aç yaşamak zorunda kalırsın. Çok güzel olmuş..Slm kızlar bugün dışardaydım pek giremedim
Yatmadan okuycam tum yazışmaları şimdi kızım durmuyor
Menum
Sabah melemen 2dilim ekmek peynir
Ara kahve soda
Öğlen
2dilim ekmek peynir
Akşam
Domates çorbası salata
Su 2lt küçük kek var bide cıss
Menülerin baya düzene girdi aysecim. Umarım tartıyada olumlu yansır..Bugunku menum
Sabah:2 bardak cay, 1 kase yogurt, domates salatalik, 2 dilim peynir
Oglen: 1 kase yogurt, 1 yumurta,az uzum,1 elma
Ara: yok randevum vardi,
Saat 5:30 eve gelince cok acikmistim 1 elma
Aksam: 1 kase yogurt, 1 tabak salata,4 kasik yeşil fasulye etli
Canım menü çok güzel Ama öğlen durabildinmi azıcık meyve ve kuruyemişle?Sabah: Çavdar ekmeğinden cheddarlı, 1 dilim kaşarlı tost.
Öğle: 1 tane tarçınlı muz, 2 küçük mandalina, 2 ceviz.
Ara: 6 fındık, 4 kaju.
Akşam: 6 tavuk köfte, salata, 1 fincan bitki çayı.
Spor: 50 dk yürüyüş.
Su: 2 lt.
Canım menü çok güzel Ama öğlen durabildinmi azıcık meyve ve kuruyemişle?
Soğuk mu içtin canım?Ac karnina su iciyim dedim ayyy migdeme resmen kramp girdi kivrandimm ayyyy ne berbat biseymis :-(
olsun gülüm meyvenin boyutu değill porsiyon sayısı önemli hatta ben şeker hastası olduğumu öğrendiğimdee aynen bu şekilde diyetiisyen söylemişti bana bunu bende onun için hani haberin olsun dye söyledim gülümm ne yersek yiyelim boyutu değil porsiyonu önemliymişTeşekkür ederim :)
Tatlım meyve fazla değil ki 1 muz 2 minik mandalina.
Hatta 2 mandalina ancak 1 mandalina kadardı, çok küçüktüler.
olsun gülüm meyvenin boyutu değill porsiyon sayısı önemli hatta ben şeker hastası olduğumu öğrendiğimdee aynen bu şekilde diyetiisyen söylemişti bana bunu bende onun için hani haberin olsun dye söyledim gülümm ne yersek yiyelim boyutu değil porsiyonu önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?