Ay ne gıcıklar dimi sanki onu biz zorla doktor yapmışız gibi..Ayh kizlar oksurk icn snnda gidebldm doktra bisuru tahlil robtgrn nefes testi alerji testi istedi. Hnz tamamlayamadm hpsni. Ustelk agir bi abtibiotik yazmis eczaci emzirirken kullanma dedisuratsiz doktrn tekiydi zaten smdi baska doktrdan randevu alcm mecburen
Kızlar bende gidebilirsem bu hafta yoksa haftaya gidip 38 beden bi elbise alacam
Şu anda dar gelen bi kıyafetim yok
Heralde birazda o yüzden boşveriyom
Son günlerde kendimden nefret ediyorum
Her sabah bugün güzel olacak diye başlıyorum ama akşama felaket şekilde bitiriyom
Yarından itibaren bende menü vermeye başlıcam
Ama kiloyu sormayın, çok kötüüü
Bir kez daha inşallah son olarak 1 Ocak hedefimi 69. 9 koyuyorum
Hadi bismillah
Canım ya akşam keşke çorba ve tavukla yetinseydin..Menum
Sabah
Ceyrek muz
Iki haslanms yumrta
Bi mandalina
Oglen
Bi haslanms yumurta
Bi fincan sut
Bi dilim ekmek uzerine tahin pekmez
Aksam
Bi tabak kuru faslye
Iki kasik bulgur pilavi
Bi tabak tarhana corbasi
Ve tavuk
Sonrasinda
Yarim mandalina
Bu siteden ala motivasyonmu olur kız. Biz varız seni örnek aldık listelerimizde.. Bak kaç kişi senin sayende senin gaz vermenle motive etmenle zayıfladı.Başlangıçta bukadar zorlanmamıştım cnm
İnsan kararlı olup devam edince başarabiliyor
Bende biraz çevrenin etkisiylede fazla şımardım sabrımı istikrarımı kaybettim
Başta ilk 6 ay bir lokma bile kaçamak yapmamıştım
6 ayda 35 Kilo verdim, son 5 ayda 5 kiloyu zor verdim
Yani motivasyon çok önemli
>Sefan olsun...Güzelim yediklerimi bilsen hak verirdin bana
Umarım büyük bir sorun yoktur.. Biz hep buradayız.. Bekleriz.Iyi geceler kizlar bu aralar karsgim hem hastalk bir yandan sebepsiz yere gerginlik var evde oyuzden yazamyorum kusura bakmayn en ksa zamanda donucem aranza
Çok açsan sofraya oturmadan 2 bardak su iç öyle otur sofraya bak bakalım noluyo.. Çorba bile yetiyor ozaman.Eet abla sen soleynce fark ettm ama cok acikmstm ancak doydum
Kız koy kapaklı kaba at dolaba.. Sana yazık değilmi?1 saat once yarim yas hurma,yarim elma yedim. Iyi olmadi cocuklar yemedicope gitmesin dedim midem e gitti valla
Günaydııın, umarım güzel bir gün olur..Günaydınnnnn bol hareketli ama bir o kadar da keyifli ve güzel bir gün olsun.....
Light ürünlerde yağ azaltılırken karbonhidrat miktarı artırılıyor...Himm.. bu arada light yogurt tavsiye etmiorum yazmisin ya.. bende normalde sütte yogurtta lighti tercih etmem yogurduda kendim yapmayinca pek yemek istemiorum ama activiayla ayni degerde oldugu icin aldim yapana kadar yerim diye.. degerleri fena degildi kalorisi dusuk sadece yagi var ama azaltilmis olarak. Nabcan yagli kaymakli yogurttan iyidir. Sulu light olan:)
Günaydın tatlım..Gunaydin canlarim
Günaydın fıstık..Günaydın kızlar.
Kız birdenmi diktin kafaya yudum yudum iç.Ac karnina su iciyim dedim ayyy migdeme resmen kramp girdi kivrandimm ayyyy ne berbat biseymis :-(
Bravo ozaman canım.Durdum valla canım :)
Sürekli su içtim o şişirdi zaten :)
Günaydın asyaaa.günaydınnnnnnnnnnn
Katılıyorum elmada öyle bi kocaman sarı elmalar var bide minicik amasya elması.. 2 amasya elması anca 1Sarı elma ediyor gramaj olarak..Canım sen diyetisyenin dediğini aktarmışsın tabi ki ama düşününce bana mantıklı gelmedi.
Neden dersen bir mandalina var kabuklu ceviz kadar, 1 mandalina var portakal kadar.
Bunlar bence boyut olarak farklı ama porsiyon olarak aynı olamaz.
Tabi bu benim mantığım :)
Yok soguk diildi bende her sabah icerim ama ilk kez bugun girdiSoğuk mu içtin canım?
Ben hep içiyorum aslında ama soğuk içtiysen ondan olabilir.
Evet birden ictim ya yudum icince suzuzlugum gidermiyo gibi gelioKız birdenmi diktin kafaya yudum yudum iç.
Bravo ozaman canım.
Günaydın asyaaa.
Katılıyorum elmada öyle bi kocaman sarı elmalar var bide minicik amasya elması.. 2 amasya elması anca 1Sarı elma ediyor gramaj olarak..
En azından bir yudum iç sonra dik kafaya.. O zaman ağrı yapmaz..Evet birden ictim ya yudum icince suzuzlugum gidermiyo gibi gelio
Günaydın emel..Gunaydinnnn
Katılıyorum elmada öyle bi kocaman sarı elmalar var bide minicik amasya elması.. 2 amasya elması anca 1Sarı elma ediyor gramaj olarak..
Değil mi ama?
O zaman gidip her şeyin en büyük olanını yeriz nasılsa 1 porsiyon diye.
Güzelim vücudun çok müsait galiba almaya.Günaydın herkese
Mutsuz ama kararlı bi sabahtan merhaba
Kaç gündür tartılmıyodum nihayet tartıyla yüzleştim
Yine 1 haftada nekadar çok Kilo alınır rekorunu kırdım
Ama vazgeçmek yok
Size hergün Kilo bildirimi yapıcam ki kendimi kontrol altında tutayım
Geçen hafta 73.7 yi görmüştüm
Şu 1 haftadır işin suyunu çıkarınca bugün itibariyle 78.9
Benim adım Zühal se haftaya 74 é düşerim inşallah
Allah yardımcımız olsun
Destekleriniz için hepinize çooook teşekkür ederim canlarım
Bugünü tabiki çok hafif gecirecem. Midem dinlensin biraz
Bütün kaçamak haklarımı kullandım cnmGüzelim vücudun çok müsait galiba almaya.
Uzulme yanlız değilsin bende oyleyimde.
Sen kacamagini sabah yap bari.
Oh be kararlı Zühal geri döndü.Bütün kaçamak haklarımı kullandım cnm
Bisüre hiç kaçamak yok
Emelcim ben bugün gerçekten başladımZuhal abla cabuk gelmis cabuk gidecek. Bende dunden bugune +900 um
Aman yaaa noluyor bizeee
Bende seni bitanemOh be kararlı Zühal geri döndü.
Seviyorum seni bacım.
Aynen bende çok samimiyim. Senden az gaz motivasyon anladım. Bende diğer kızlarda hakkını odeyemeyiz.Bende seni bitanem
Bütün samimiyetimle söylüyorum
merhaba ablam, çabuk gelen çabuk gider, bende senin haftaya 74 e düşeceğine inanıyorum, sevgilerGünaydın herkese
Mutsuz ama kararlı bi sabahtan merhaba
Kaç gündür tartılmıyodum nihayet tartıyla yüzleştim
Yine 1 haftada nekadar çok Kilo alınır rekorunu kırdım
Ama vazgeçmek yok
Size hergün Kilo bildirimi yapıcam ki kendimi kontrol altında tutayım
Geçen hafta 73.7 yi görmüştüm
Şu 1 haftadır işin suyunu çıkarınca bugün itibariyle 78.9
Benim adım Zühal se haftaya 74 é düşerim inşallah
Allah yardımcımız olsun
Destekleriniz için hepinize çooook teşekkür ederim canlarım
Bugünü tabiki çok hafif gecirecem. Midem dinlensin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?