Amin allah şifa versin tatlım.Kizlar alerjik oldgna karar verdi doktr. Bi iki ilac yazdi. Insallah bi an once gecer artik
Ah Reyhanım inşallah öyle devam eder
Zühal abla işte önceki kararlılığın geri geldi.
Senin elinden kurtulmaz ki o kilolar
Allah yardımcın olsun canım, kolay gelsin.
Ablam bilmem mi.
Perşembe günlerini yoğurtla geçirirdin.
Kaç kere bireysel dereceye girdin.
Zaten daha bir yıl olmadan incecik bir bedene kavuştun.
Yine yapacaksın
Tabi güzelim, Artık günlük ne yedim nekadar verdim hepsini yazacamMefkurem canım menude paylaş ki nasıl hızlı gidiyor bizde bilelim olurmu?
Hadi hayırlısı BirgülümAlerjidem suphelendi canm. Bnm kucuklugmde de alerjik astim hikayem var ama 15 yildr biseyim yoktu. Smdi tahlil istedi onlarn cikmasini bkliyorum.
Kabızlığa en iyi armut geliyor cnmNeden özellikle armut
İnşallah iyi şeyler söyler
Ayy çok sevindim.. Bende taklit ederim çok verdiğin günkü menüleri...Tabi güzelim, Artık günlük ne yedim nekadar verdim hepsini yazacam
Ah Reyhanım inşallah öyle devam eder
Ben takıma 5 ocakta başlamıştım
O zamanda mezun olacam bakalım
Tabi güzelim, Artık günlük ne yedim nekadar verdim hepsini yazacam
Erken bitirmişsin.. Menü güzel olmuş..Ben menumu erkenden yazayimm islerim var yazamayablirim.yeme isim bitti.
SABAH 07:30 da 1 kase yogurt ( icine kereviz ve elma rendeledim biraz kuru meyve ve ceviz tarcinla )
01:30 da yarim bardak sütle 2 parca bitter cikolata
04:30 da 1 kase corba
3 kasik pilav
3 kasik nohut
Kucuk kase zerdrcal ve zencefilli yogut
1 kase salata
Suyum 3 olur 2 bucuk suan.
1 saat step aerobik plates dersim
30 dk yuruyus
30 dk spor calisma
Evet ama doydum baya daha istesemde yiyemem midem kuculmus 2 ogunle bile doyuyorum doyurucu seyler yemeye calisiyorumErken bitirmişsin.. Menü güzel olmuş..
Ne güzel işte...Evet ama doydum baya daha istesemde yiyemem midem kuculmus 2 ogunle bile doyuyorum doyurucu seyler yemeye calisiyorum
Tesekkur ederim canim cok cabaladim simdiye kadar ama ne olduysa bi kac gundur ne diyet ne spor hicbisey yapamiyorum insallah toparlanirim kisa zamandaAyrıca hüsna abla sen maşallah nasıl öyle hemem o kadar kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?