Bitanesin sen gene sollar gecersin:) tatil donusu cok hzli vermstn. Gene oyle olr eminim ablamGünaydın herkese
Mutsuz ama kararlı bi sabahtan merhaba
Kaç gündür tartılmıyodum nihayet tartıyla yüzleştim
Yine 1 haftada nekadar çok Kilo alınır rekorunu kırdım
Ama vazgeçmek yok
Size hergün Kilo bildirimi yapıcam ki kendimi kontrol altında tutayım
Geçen hafta 73.7 yi görmüştüm
Şu 1 haftadır işin suyunu çıkarınca bugün itibariyle 78.9
Benim adım Zühal se haftaya 74 é düşerim inşallah
Allah yardımcımız olsun
Destekleriniz için hepinize çooook teşekkür ederim canlarım
Bugünü tabiki çok hafif gecirecem. Midem dinlensin biraz
ne güzel olrdu ama...
Günaydın herkese
Mutsuz ama kararlı bi sabahtan merhaba
Kaç gündür tartılmıyodum nihayet tartıyla yüzleştim
Yine 1 haftada nekadar çok Kilo alınır rekorunu kırdım
Ama vazgeçmek yok
Size hergün Kilo bildirimi yapıcam ki kendimi kontrol altında tutayım
Geçen hafta 73.7 yi görmüştüm
Şu 1 haftadır işin suyunu çıkarınca bugün itibariyle 78.9
Benim adım Zühal se haftaya 74 é düşerim inşallah
Allah yardımcımız olsun
Destekleriniz için hepinize çooook teşekkür ederim canlarım
Bugünü tabiki çok hafif gecirecem. Midem dinlensin biraz
yarın eşimin tarafı geliyor öğlene yemekli birsürü iş güç tüm evi kaldırdım daha sporda yapmam lazımmm
Siz benim eski hallerimi pek bilemezsiniz
En iyi Reyhan bilir, o zamanları yaşayan
Bende bugün kendimden eminim
Geri geldim
Kahvaltı eklenince çalışır bak gorursun.Isallah yansir :) kardesim nisanli ve kuzenimin dugunu var . çok istiyoz ama metabolizmam yavas calisiyor..
Afiyet olsun.Pazardan topladim yesilligimi geldim
Biraz öyle olmuştu canım. Ne dedi doktor?Devlet hastanesnden bi kez daha nefret ettkten snra su an ozeldeyim canm pasalar gbi de ilgileniyolar:) bu devirde her sey para olmus saglik soz konusu olsa bile. Bgn menulerme daha dikkat edicem canm dun yedklerm ayri ayri saglikli olsa da blikte olmca fazla olms:)
Alerjidem suphelendi canm. Bnm kucuklugmde de alerjik astim hikayem var ama 15 yildr biseyim yoktu. Smdi tahlil istedi onlarn cikmasini bkliyorum.Kahvaltı eklenince çalışır bak gorursun.
Afiyet olsun.
Biraz öyle olmuştu canım. Ne dedi doktor?
Merak ederim ben sonucu söylersin dimi?Alerjidem suphelendi canm. Bnm kucuklugmde de alerjik astim hikayem var ama 15 yildr biseyim yoktu. Smdi tahlil istedi onlarn cikmasini bkliyorum.
Alerjidem suphelendi canm. Bnm kucuklugmde de alerjik astim hikayem var ama 15 yildr biseyim yoktu. Smdi tahlil istedi onlarn cikmasini bkliyorum.
Tbi ki cnm. Tahlil sonclarmi aldm ama doktru bkliyorum sonucu girmesi icin. Bn pek bsey anlamadim:)Merak ederim ben sonucu söylersin dimi?
Tm kuzum:)Haberdar et bızı bende merak ederım
Oh afiyet olsun yağ yaksın inşallah
Armutu unutmasaydın
Tbi ki cnm. Tahlil sonclarmi aldm ama doktru bkliyorum sonucu girmesi icin. Bn pek bsey anlamadim:)
yarın eşimin tarafı geliyor öğlene yemekli birsürü iş güç tüm evi kaldırdım daha sporda yapmam lazımmm
Insallah cnm artk sikldm bu durumdan bi an once cozume kavusur insallah. Hem bn de anlamadm ndn armut bilmedgmz bsey mi var:)Neden özellikle armut
İnşallah iyi şeyler söyler
Armut kabizlik icin sanirim :)
Geldim kuzucum kan testnden alerjik oldgna karar verdi. Ilaclarmi kullanmaya baslicam canmArmut kabizlik icin sanirim :)
Kizlar alerjik oldgna karar verdi doktr. Bi iki ilac yazdi. Insallah bi an once gecer artik
InKizlar alerjik oldgna karar verdi doktr. Bi iki ilac yazdi. Insallah bi an once gecer artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?