- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Insallah bulursun yine bulundugun yerdeki grup dersine yonlendir kendini
Bende burdayimmm biraz enerji bulsam az hareket edicem malum yarin tarti var gecen hafta da bildirim yapmadim baya heyecanliyimbiz burdayızz da millet yok yahuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sodayı içince bulantım dindi şükür ya bir ara çok fenaydıı...akşam bişey yemedim hala karnım davul gibi...
Bende burdayimmm biraz enerji bulsam az hareket edicem malum yarin tarti var gecen hafta da bildirim yapmadim baya heyecanliyim
inş yüzümüz gülerrrrrBende burdayimmm biraz enerji bulsam az hareket edicem malum yarin tarti var gecen hafta da bildirim yapmadim baya heyecanliyim
Afiyet olsun tadini cikarsaydin iskenderin bayiliyorum ben iskendere yaa 70 oluyum yiycem ama sozum var kendimeMerhaba kizlar bugun guzel fakat yemek konusunda berbat bir gundu.
Asyacigim sakin ol ve yazdiklarimi iyi oku ve rahatla. Canim bak ben 92 kiloyla hamile kalip 95 le doguma gittim dogum sonrasi 80 e dusmustum (ki sonra yedim yedim.sistim o benim.hatamdi) yani her sisman hamile kalamaz her hamilede kilo alir diye bisey yok. Tamam mi rahatla ve hayal kur ileride bebisini.kucagina.alacak ve tum bu aptal insanlar icin.kedini uzdugune guleceksin.
Cok yedim.dedin ya gozun.menu gorsun
Kizlar sabah yumurta kabak 2 ç.ekmegi yedim
11 de aktivia
(İsteee geliyor...bugun 4kiz kardes ve annem yemege gittik superde oldu ama simdi pismanlik duyuyorum)
Ogle 15.00 1 porsiyon iskender az patates kizartmasi salata 2-3 catal kozde patlican ½ kunefe
Latte
Eve geldim saat 9 da yarim ekmwk arasi h.patates ve yesillik ayran
Yani bugun.doymadim hala.acimm yuhhh bana
Simdi asyacigim arkana yaslan.nefes al ve rahatla senin ki coook hafif
Kizlar yorum yapmayin ben biliyorum hatami essek emel.
sigara böreğiydi kızz 8 yada 10 tane falandı kadına coşmuştum saymadımda tammSen stres yaptın ondan dolayı rahatsız oldun ıkı borekle olmaz bu kadar tepsı yemen lazım
Bende merak ediyorum inat ettim tartilmadim bu hafta boyunca ama p,tesi cok iyi degildi tartidaki sonucBakalım kara cuma mı yoksa mutlu cumamıolacak
İnsallah ben gecen hafta sonu hic iyi degildim diyeti falan bozmustum canimin sikintisini yemekten cikarmistim forum da yoktu desteksiz kalmistim zaten soylemistim kimse destek olmuyo bana bu konudainş yüzümüz gülerrrrr
sigara böreğiydi kızz 8 yada 10 tane falandı kadına coşmuştum saymadımda tammneyse telafisini yapıcam artıkkk inş çokkk güzel bir cuma olsunnn
Bende merak ediyorum inat ettim tartilmadim bu hafta boyunca ama p,tesi cok iyi degildi tartidaki sonuc
İnsallah ben gecen hafta sonu hic iyi degildim diyeti falan bozmustum canimin sikintisini yemekten cikarmistim forum da yoktu desteksiz kalmistim zaten soylemistim kimse destek olmuyo bana bu konuda
Hele ki benim vucudum beni cok sasirtiyo hic belli olmuyo hayirlisi artik yarin ki tarti benim icin onemli tartilardan olacakBıse degıl 8 dılım borek olsa evet ama bıde yarın onemlı senın için yarın dıkat edersen yaga donusmez bız sanıyoruzkı yedık aldık ama ettesı gun onemlıymıs ya yağ okcak yada enerjı sende yakarsın onu yarın
Bellı olmaz vucut bu garıp bır ılerı ıkı gerı
yarın inş spor günüüüBıse degıl 8 dılım borek olsa evet ama bıde yarın onemlı senın için yarın dıkat edersen yaga donusmez bız sanıyoruzkı yedık aldık ama ettesı gun onemlıymıs ya yağ okcak yada enerjı sende yakarsın onu yarın
Bellı olmaz vucut bu garıp bır ılerı ıkı gerı
Hele ki benim vucudum beni cok sasirtiyo hic belli olmuyo hayirlisi artik yarin ki tarti benim icin onemli tartilardan olacak
kızlar ben yatmaya gidiyorum tatlı rüyalar herkesee
İyi geceler uykuda bile bol bol kalori yakarsin insallahkızlar ben yatmaya gidiyorum tatlı rüyalar herkesee
Ben inceldim ya bariz yani farkedilir derecede.hatta carsamba gunki dersimde arkadas baslarkenki basenlerinle simdiki basenlerin cok farkli dedi.bnde farkettim 70 kg olayim foto koycam insallah.ya bnmde salonda 2.bucuk ay doldu kampanya yapti bizim hoca acaip cazip gitmcktm ama kacitmakta istemiorum.arada yapar kampanya gibi.. 2 aydaha gitmeyi dusunuorum insallah ksmtse yoksa gtmcktm:)evde devam edecktm. Ama oranin enerjisine alistim yani birakamiomda en iyisi 2 ay kampanyayla goturiyim bu isi sora evde artik:)Bır cok slonda grup dersı yok artı ben sadece bacaktan yavas verdım mıllet evde ıncelıyor sacma yanı benım evde step tahtam var cd alıyım yapıyım bosuna bır ton para vermıyımsen bacaktan verıyormusun
Neredesin yahu :) hosgeldin menun iyi guzelBen geldim hatunlar yazmaya basliycam diye ciss yemedim iste uzun aradan sonra menu
Sabah 10 tarcinli balli sut
Ogle 12 yumurta peynir
Aksam bol yogurtlu ispanak 2 kofte 1 catal patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?