💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Afiyet olsun tadini cikarsaydin iskenderin bayiliyorum ben iskendere yaa 70 oluyum yiycem ama sozum var kendime

Sen stres yaptın ondan dolayı rahatsız oldun ıkı borekle olmaz bu kadar tepsı yemen lazım
sigara böreğiydi kızz 8 yada 10 tane falandı kadına coşmuştum saymadımda tammneyse telafisini yapıcam artıkkk inş çokkk güzel bir cuma olsunnn

sigara böreğiydi kızz 8 yada 10 tane falandı kadına coşmuştum saymadımda tammneyse telafisini yapıcam artıkkk inş çokkk güzel bir cuma olsunnn

Bıse degıl 8 dılım borek olsa evet ama bıde yarın onemlı senın için yarın dıkat edersen yaga donusmez bız sanıyoruzkı yedık aldık ama ettesı gun onemlıymıs ya yağ okcak yada enerjı sende yakarsın onu yarın

Bende merak ediyorum inat ettim tartilmadim bu hafta boyunca ama p,tesi cok iyi degildi tartidaki sonuc

Bellı olmaz vucut bu garıp bır ılerı ıkı gerı

Hele ki benim vucudum beni cok sasirtiyo hic belli olmuyo hayirlisi artik yarin ki tarti benim icin onemli tartilardan olacak

yarın inş spor günüüü

Bır cok slonda grup dersı yok artı ben sadece bacaktan yavas verdım mıllet evde ıncelıyor sacma yanı benım evde step tahtam var cd alıyım yapıyım bosuna bır ton para vermıyımsen bacaktan verıyormusun
Ben inceldim ya bariz yani farkedilir derecede.hatta carsamba gunki dersimde arkadas baslarkenki basenlerinle simdiki basenlerin cok farkli dedi.bnde farkettim 70 kg olayim foto koycam insallah.ya bnmde salonda 2.bucuk ay doldu kampanya yapti bizim hoca acaip cazip gitmcktm ama kacitmakta istemiorum.arada yapar kampanya gibi.. 2 aydaha gitmeyi dusunuorum insallah ksmtse yoksa gtmcktm:)evde devam edecktm. Ama oranin enerjisine alistim yani birakamiomda en iyisi 2 ay kampanyayla goturiyim bu isi sora evde artik:)

Ben geldim hatunlar yazmaya basliycam diye ciss yemedim iste uzun aradan sonra menu

Sabah 10 tarcinli balli sut
Ogle 12 yumurta peynir
Aksam bol yogurtlu ispanak 2 kofte 1 catal patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…