sağol gülümmm haklısın biraz kafamı toparlayıp düşünücem ona göre dr a gidip gitmiceme kaarar vericemmMerhaba kizlar bugun guzel fakat yemek konusunda berbat bir gundu.
Asyacigim sakin ol ve yazdiklarimi iyi oku ve rahatla. Canim bak ben 92 kiloyla hamile kalip 95 le doguma gittim dogum sonrasi 80 e dusmustum (ki sonra yedim yedim.sistim o benim.hatamdi) yani her sisman hamile kalamaz her hamilede kilo alir diye bisey yok. Tamam mi rahatla ve hayal kur ileride bebisini.kucagina.alacak ve tum bu aptal insanlar icin.kedini uzdugune guleceksin.
Cok yedim.dedin ya gozun.menu gorsun
Kizlar sabah yumurta kabak 2 ç.ekmegi yedim
11 de aktivia
(İsteee geliyor...bugun 4kiz kardes ve annem yemege gittik superde oldu ama simdi pismanlik duyuyorum)
Ogle 15.00 1 porsiyon iskender az patates kizartmasi salata 2-3 catal kozde patlican ½ kunefe
Latte
Eve geldim saat 9 da yarim ekmwk arasi h.patates ve yesillik ayran
Yani bugun.doymadim hala.acimm yuhhh bana
Simdi asyacigim arkana yaslan.nefes al ve rahatla senin ki coook hafif
Kizlar yorum yapmayin ben biliyorum hatami essek emel.
Zuhal ablaa hani beraber inicektik 70 altina oyun bozdun. 76 77 yaptinnnn.. uzun soluklu donemlerin hararetiyle oldu sanirimKız Birgül güldürdün beni
Seninmi canın çekmez
Yoksa başkasındanmı bahsediyon
enerjin süperr yaaaaaMerhaba kizlar bugun guzel fakat yemek konusunda berbat bir gundu.
Asyacigim sakin ol ve yazdiklarimi iyi oku ve rahatla. Canim bak ben 92 kiloyla hamile kalip 95 le doguma gittim dogum sonrasi 80 e dusmustum (ki sonra yedim yedim.sistim o benim.hatamdi) yani her sisman hamile kalamaz her hamilede kilo alir diye bisey yok. Tamam mi rahatla ve hayal kur ileride bebisini.kucagina.alacak ve tum bu aptal insanlar icin.kedini uzdugune guleceksin.
Cok yedim.dedin ya gozun.menu gorsun
Kizlar sabah yumurta kabak 2 ç.ekmegi yedim
11 de aktivia
(İsteee geliyor...bugun 4kiz kardes ve annem yemege gittik superde oldu ama simdi pismanlik duyuyorum)
Ogle 15.00 1 porsiyon iskender az patates kizartmasi salata 2-3 catal kozde patlican ½ kunefe
Latte
Eve geldim saat 9 da yarim ekmwk arasi h.patates ve yesillik ayran
Yani bugun.doymadim hala.acimm yuhhh bana
Simdi asyacigim arkana yaslan.nefes al ve rahatla senin ki coook hafif
Kizlar yorum yapmayin ben biliyorum hatami essek emel.
Bide gozle gorulur incelme istiyorsan aerobik step plates ozellikle esneme hareketleri bunlar seni uzun ve ince gosterir. Ayrica platesin her nekadar kaslari calistirsada incelmeni saglicak sekilde postürün duzelticek yararlar sagliyor sen grup derslerine katil bedenind farkli hareketlerle metobolizmani yanilt
Eywah topigin polisine yakalndimKız Birgül güldürdün beni
Seninmi canın çekmez
Yoksa başkasındanmı bahsediyon
sağol gülümmm haklısın biraz kafamı toparlayıp düşünücem ona göre dr a gidip gitmiceme kaarar vericemmama bişey söyleyimm senin menünü görünce azap çekmekten vazgeçtimm
Himm icinde grup dersi yoktu sanirim.o normal aletlerle calismaBana platese gırme dedı hoca zaten bana 4 gunluk uyelık sattılar sımdı ç ogrendım ıslerıne gore yapıyolar 2 ayım kaldı bakalım baska bır yer arastırcam
Himm icinde grup dersi yoktu sanirim.o normal aletlerle calisma
yok be ya hep birlikte verelim dostlarrrr bitanesinizz yaaaaAsyammm kiz guleyim mi aglayimmi
Saka saka sen az rahatla varsin bi hafta da iskenderle kunefeye gitsin ( zuhal.abla duymasin)
Ben esnlerd gidiyorum sen nerde gidiyosunHepsı ıcınde haftada 4 gun denıldı sen hangı semtte gıdıyosun
Ben esenlerde gidiyorum sen nerde gidiyosun
yok be ya hep birlikte verelim dostlarrrr bitanesinizz yaaaa
Himm.. benm bildigim bi ablam ya baska yerdeydi tasindi yine gidiyorum aliskinim enerjisi cok guzelBahçelıevler bır tane buldum ama yerı uzak aksam grup dersı oluyormus ordan aksam 10 da donemem
Insallah bulursun yine bulundugun yerdeki grup dersine yonlendir kendiniBahçelıevler bır tane buldum ama yerı uzak aksam grup dersı oluyormus ordan aksam 10 da donemem
Burdayız benım şarz koptu baska koboyla sarz edıyorım oda bır karıs fenalık geldı
biz burdayızz da millet yok yahuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrBurdayız benım şarz koptu baska koboyla sarz edıyorım oda bır karıs fenalık geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?