💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menun iyi :)

Ohh götür canim :)) bugun disarda tatlilarin onunden gecerken regl oncesi canavarlasip hepsni yiyesm geldi ama artk sadece dusuncemde:)) yapicam şu 70 i gorim bi gun bnm gnum olcek:))

Eveeet benim menum..

SABAH 09:30 da büyük kase yogurtlu ( kereviz salatalik elma zerdecal zencefil biraz ceviz biraz kuru uzumle ) salata
1 kase corba

yarim bardak süt ve az bitter

Aksam30 da
1 kase yogurt
2 tane lahana dolmasi
Yarim kase nohut
Salata

Bugun 1 saat yurudum ve birazdan 40 dk platesimi yapicam

Su 2.5 lt olur

Bu arada firsatim olmadi aralarda yemeye islerim vardi ama acikmadim

Bu arada 72 gorucem insallah yarina 70 e nihayet az kaldi artik dar pantolonlarim cok rahat oluyor sporda gozle gorulur derece inceldgmi ve zayifladgmi soylediler sevindm ne yalan solim tartidada gordum faydasni:)

Asyam olmuşla ölmüşe çare yok..
Yedin bitti gitti, kalk biraz spor yap pişmanlığın gider hem, hemde hırsını alırsın...
o hırsı yarın alıcam abla bugün pilim bittii hem moral olarak hem bedenen kv çıktı bide eşime demiş beni niye çağarmadı ee dedim çağardığım kişlerle konuşmuyor eşime demiş daha gelmicem eşimde gelme demiş aradım konuştum bide onla uğraştım dedim konuşmadığın insanlarla napacan aynı ortamda yok ya bunlar beni delirtmeye çalışıyor bugün vallahiii

Bu sitede okudugun kayınvalıdelerden sonra ben bıle hayata küstüm
Bugun kotu gectı ama yarına yenı bır gun sen sporla menunle yarın rahatca telafı edersıb

Salamın yerini yumurtanın almasını tercih ederim

Güzel olmuş

Menüyü geçtim sporuna hayranım bu spora taş yesen erir. Maşallahhh

Nesfit?????

Güzelllllll

Her ay bakıyolar ama kas yaptın demedı zaten ben bu salondan bıse anlamadım sacma sapan ısler
Ölçümünü yaptir kas yapip yapmadigin yazmasi lazim bide kaslarin sisiyor olabilir hergun ayni hareketleri yapiosan eger. Zaten mutlaka siser calistirinca ama dinlenmeside lazm Kas kaybi yasama

İlk ay bıraz kastan kaybettım ama sonrakı aylar kas kaybı olmadı
Bide gozle gorulur incelme istiyorsan aerobik step plates ozellikle esneme hareketleri bunlar seni uzun ve ince gosterir. Ayrica platesin her nekadar kaslari calistirsada incelmeni saglicak sekilde postürün duzelticek yararlar sagliyor sen grup derslerine katil bedenind farkli hareketlerle metobolizmani yanilt

Merhaba kizlar bugun guzel fakat yemek konusunda berbat bir gundu.

Asyacigim sakin ol ve yazdiklarimi iyi oku ve rahatla. Canim bak ben 92 kiloyla hamile kalip 95 le doguma gittim dogum sonrasi 80 e dusmustum (ki sonra yedim yedim.sistim o benim.hatamdi) yani her sisman hamile kalamaz her hamilede kilo alir diye bisey yok. Tamam mi rahatla ve hayal kur ileride bebisini.kucagina.alacak ve tum bu aptal insanlar icin.kedini uzdugune guleceksin.

Cok yedim.dedin ya gozun.menu gorsun

Kizlar sabah yumurta kabak 2 ç.ekmegi yedim

11 de aktivia

(İsteee geliyor...bugun 4kiz kardes ve annem yemege gittik superde oldu ama simdi pismanlik duyuyorum)

Ogle 15.00 1 porsiyon iskender az patates kizartmasi salata 2-3 catal kozde patlican ½ kunefe

Latte

Eve geldim saat 9 da yarim ekmwk arasi h.patates ve yesillik ayran

Yani bugun.doymadim hala.acimm yuhhh bana

Simdi asyacigim arkana yaslan.nefes al ve rahatla senin ki coook hafif

Kizlar yorum yapmayin ben biliyorum hatami essek emel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…