Menun iyi :)Menümmmmm
Sabah 7.30
2 yumurtalı sade omlet 5 zeytin 1 kk peynir dereotu 1 dilim çavdar ekmeği 1 fincan ıhlamur
Öğlen 12.00
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık mantar
Akşam 18.30
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote
Bol yeşil salata
Su 2 lt olur
Spor 1 mil leslie 100 yarım mekik 50 squat
Ohh götür canim :)) bugun disarda tatlilarin onunden gecerken regl oncesi canavarlasip hepsni yiyesm geldi ama artk sadece dusuncemde:)) yapicam şu 70 i gorim bi gun bnm gnum olcek:))Ayyy bgn cok yedimTarti oncesi hic iyi olmadi. Yapabilirsem spor yapicam ama cook da halsizim
Menum
Sabah
Iki haslanms yumurta
Oglen
Tavuk sote+ yarim tam bugday lavasi
Bi kase yogurt, icine bi avuc kdr dut attim
Bi yas hurma
Aksam
Bi kaseden brz fazla sehriye corbasi
Bi tabak pirasa
Veeee cnm cok ama cok cektigi icin bi dilim ekmegn kabugu ile nutellaIki cay kasigi falan olmustur. Malzemeden calmadim
Bnm de cok cnm ckmz kuzum ama sanrm regl mi yaklasio ondan mdr nedir bilemedimOh maşalah dıycemde nutella hıc aramam bugun kardesımde guveç yıgelım dedı mıgdem kalktı ayyyy iyice alıstım ben demek madem cıss yıcen bıtter ye erıt ye
En guzeli tatlilara hc bakmamak wallaOhh götür canim :)) bugun disarda tatlilarin onunden gecerken regl oncesi canavarlasip hepsni yiyesm geldi ama artk sadece dusuncemde:)) yapicam şu 70 i gorim bi gun bnm gnum olcek:))
Amann göz acligi iste. Yoksa yiyemiorumki artikEn guzeli tatlilara hc bakmamak walla
o hırsı yarın alıcam abla bugün pilim bittii hem moral olarak hem bedenen kv çıktı bide eşime demiş beni niye çağarmadı ee dedim çağardığım kişlerle konuşmuyor eşime demiş daha gelmicem eşimde gelme demiş aradım konuştum bide onla uğraştım dedim konuşmadığın insanlarla napacan aynı ortamda yok ya bunlar beni delirtmeye çalışıyor bugün vallahiiiAsyam olmuşla ölmüşe çare yok..
Yedin bitti gitti, kalk biraz spor yap pişmanlığın gider hem, hemde hırsını alırsın...
Bnm de cok cnm ckmz kuzum ama sanrm regl mi yaklasio ondan mdr nedir bilemedim
o hırsı yarın alıcam abla bugün pilim bittii hem moral olarak hem bedenen kv çıktı bide eşime demiş beni niye çağarmadı ee dedim çağardığım kişlerle konuşmuyor eşime demiş daha gelmicem eşimde gelme demiş aradım konuştum bide onla uğraştım dedim konuşmadığın insanlarla napacan aynı ortamda yok ya bunlar beni delirtmeye çalışıyor bugün vallahiii
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çok az tereyağ, 1 dilim cheddar peyniri, 1 dilim salam.
Ara: 1 küçük tarçınlı muz, 2 ceviz.
Öğle: 5 parça haşlanmış et, marul salatası.
Ara: 10 fındık.
Akşam: 2 şiş tavuk göğsü (şu çöp şişlerden), 2 kaşık pilav.
Spor: yok
Su: 1.5 lt şimdilik.
Akşam tavuğun yanına salata yiyecektim aslında.
Ama sular kesik olduğu için yıkayamadım salata malzemelerini.
Bu saatte su kesintisi mi olur arkadaş anlamadım.
Neyse suyu 2.5 litreye tamamliycam.
Gece tarçınlı süt belki içerim belki içmem.
İyi aksamlar herkese bugun ki menum
Sabah
Kalkar kalkmaz 1 bardak ilik limonlu su
Kahvalti
Bugun oglum uyumus sabah rahatsizdim kalkmadim bende
11 30 kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim kizarmis sucuk
Ara
13 30
1 salatalik
1 kase yogurr
Aksam
17 00
6-7 tane kendi yaptigim yagsiz cigkofte hic yag kullanmadim tuz da kullanmadim
Su
3 litre daha da icerim
Spor
1 saat bisiklet
Leslie 3 mil
Bende verıyım menumu
Uyanız uyanmaz 1 adet kayısı 1 adet kuru erık(suda beklemıs)
2 yumurtalı tel peynırlı omlet,1 dılım çavdar,2 dal roka,1 dal kıvırcık
Spor
40 dk step
15 dk uzay
10 dk bisiklet
200 iç bacak
200 dış bacak
16 dk koşu bandı (rampa 2.0)tempolu 1,5 km
4 yfarklı kol aletı 30 'ar adet
4farklı dambılla kol hareketı 25 şer adet
Yanlar için 20 adet
Akşam 18:40 2 kepçe çorba 1 tavuk pirzola derısız fırında ,5,6 tane bürüksel lahanası,4,5 adet mınık karnabahar,üzerlerine yogurt sarmısaklı,yeşil salata 6 çeşit yeşillikle yaptım az yaglı
2 ,5 lt su
400 ml detoks suyu
Sporsuz adım 5.007
Sabah 07.30 da 2 dilim ekmek.1 yumurta
1 salata .1 domates az peynir
Öğle12.30 2 tane eti form pirinç patlağı .1 soda ve 1 mandilana yarım avuç kuru üzüm leblebi karışımı ....okuldaydım öğle yemeğini böyle ayarladım
Akşam :16.30 da 1 tabak büyükçe haşlanmış ton balıklı karnıbahar
Nesfit bir kase yoğurtla karıştırdım 1 yemek kaşığı bak koydum yedim
Su.2 lt
Spor..90 dk yürüyüş
Benim de böyle menüm :)
Eveeet benim menum..
SABAH 09:30 da büyük kase yogurtlu ( kereviz salatalik elma zerdecal zencefil biraz ceviz biraz kuru uzumle ) salata
1 kase corba
yarim bardak süt ve az bitter
Aksam30 da
1 kase yogurt
2 tane lahana dolmasi
Yarim kase nohut
Salata
Bugun 1 saat yurudum ve birazdan 40 dk platesimi yapicam
Su 2.5 lt olur
Bu arada firsatim olmadi aralarda yemeye islerim vardi ama acikmadim
Bu arada 72 gorucem insallah yarina 70 e nihayet az kaldi artik dar pantolonlarim cok rahat oluyor sporda gozle gorulur derece inceldgmi ve zayifladgmi soylediler sevindm ne yalan solim tartidada gordum faydasni:)
inşallah edebilirim gülümmmBu sitede okudugun kayınvalıdelerden sonra ben bıle hayata küstüm
Bugun kotu gectı ama yarına yenı bır gun sen sporla menunle yarın rahatca telafı edersıb
Kasmi yapiosun acaba bi baktirdnmi.kaslarinmi sisiyorki
Kasmi yapiosun acaba bi baktirdnmi.kaslarinmi sisiyorki
Ölçümünü yaptir kas yapip yapmadigin yazmasi lazim bide kaslarin sisiyor olabilir hergun ayni hareketleri yapiosan eger. Zaten mutlaka siser calistirinca ama dinlenmeside lazm Kas kaybi yasamaHer ay bakıyolar ama kas yaptın demedı zaten ben bu salondan bıse anlamadım sacma sapan ısler
Ölçümünü yaptir kas yapip yapmadigin yazmasi lazim bide kaslarin sisiyor olabilir hergun ayni hareketleri yapiosan eger. Zaten mutlaka siser calistirinca ama dinlenmeside lazm Kas kaybi yasama
Kız Birgül güldürdün beniBnm de cok cnm ckmz kuzum ama sanrm regl mi yaklasio ondan mdr nedir bilemedim
Bide gozle gorulur incelme istiyorsan aerobik step plates ozellikle esneme hareketleri bunlar seni uzun ve ince gosterir. Ayrica platesin her nekadar kaslari calistirsada incelmeni saglicak sekilde postürün duzelticek yararlar sagliyor sen grup derslerine katil bedenind farkli hareketlerle metobolizmani yaniltİlk ay bıraz kastan kaybettım ama sonrakı aylar kas kaybı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?