💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yenı yıla 6 lı rakamlarla gırıcen kesın
Haftada 1 kilo gidiyor sanirm bnde. Neyse yavas olsun öz olsunda gitsin yani.sende yaklasirsin bence. Ben ksmetse 6 li gormem lazm 69 olsam ocagin yarisinda da 68 flan olsam kuzenimin duğüne de yetisir kilom ssnrm bakalim

Haftada 1 kilo gidiyor sanirm bnde. Neyse yavas olsun öz olsunda gitsin yani.sende yaklasirsin bence. Ben ksmetse 6 li gormem lazm 69 olsam ocagin yarisinda da 68 flan olsam kuzenimin duğüne de yetisir kilom ssnrm bakalim

Evet ama bugun spor salonunda bır bayanın kurdugu whatshap gurubuyla konsutum bende ayda 3 verıyorum az hocaya gore dedım bakma sen ona normalı bu kımse onun verdıgı lısteyı yapmıyor 3 kılo cok ıyındedıler kardıo ıle verdık kıloları dedı moral oldu bana

Bugün eşim doktora giderken bende gittim bi kontrol ettireyim bu kadar kilo biseyleri bozmusmu diye.
Doktor 9 ayda 43 kilo verdigimi duyunca tıp literatürüne girecek kadinsin dedi..
Sonrada dönüp eşime karinizi taniyabiliyormusunuz diye sordu.
Öyle bir gururla onun iradesine hayranım doktor dediki, sanki kiloları o vermiş
Neyse kan falan aldı ama sonuçlar pztesi öğleden sonra cikacakmis.
Birde doktor kilo veremiyormus incik cıncık sordu bende hastalarından ogrenirim diyet yapmayı diye..
Çok hoşuma gitti.

Ellerine sağlık bitanem

Valla bu süper haber

Hele adamların başarıdan pay çıkarmaları yokmu

Benimkine sorsan bende onun sayesinde verdim
Ona inat olsun diye

Valla bu süper haber

Ona inat olsun diye
Dimi ya, sanki yutkunarak yemicem diyen onlar.
Ben bazen rüyamda yemek yedigimi görüyorum ya.. O tok ama başarıda büyük payı varmış gibi geriniyo.

Valla bu süper haber

Ona inat olsun diye

Benim eşim de sürekli 2 gün sonra bırakırsın, sen kilo veremezsin deyip duruyor.
Şeytan diyor tut kafasını duvara sürt kıvılcım çıkar

Benim eşim de sürekli 2 gün sonra bırakırsın, sen kilo veremezsin deyip duruyor.
Şeytan diyor tut kafasını duvara sürt kıvılcım çıkar
Canım kilo gerçek dediğimde benimki de alaylı alaylı gulmustu. 10 kiloyu geçinceye kadarda inanmadı. Benimde aklımdan geçmişti aynı eylem :)

Canım kilo gerçek dediğimde benimki de alaylı alaylı gulmustu. 10 kiloyu geçinceye kadarda inanmadı. Benimde aklımdan geçmişti aynı eylem :)

Azcık destek olsalar ölecekler.
İşte ben kendim kilo vermeye adama da kilo verdirmeye çalışıyorum.
Sürekli benim zayıflığımı kıskanıyorsun diyor

Liste için eline sağlık tatlım. Kilo veren veren ve vermeye çalışan herkesi kutluyorum. Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…