Az degilki azimsama bence. Her ay ole gittigni dusun zaten baya yaklasmisin sen. Cok kilo vermekten ziyade neyden gidiuor o onemli.. ac kalsak hic yemesek smdiyeli 6 kilo verirdk zaten amac ssglkli beslenmeEvet ama bugun spor salonunda bır bayanın kurdugu whatshap gurubuyla konsutum bende ayda 3 verıyorum az hocaya gore dedım bakma sen ona normalı bu kımse onun verdıgı lısteyı yapmıyor 3 kılo cok ıyındedıler kardıo ıle verdık kıloları dedı moral oldu bana
İyi aksamlar canlarim oncelikle herkesi tebrik ediyorum,tebrik eden arkadaslarimada cook tesekkur ediyorum carsidan geldim veee 40 beden bi kiyafet aldim birazdan resim aticam ama cok uzun sure durdurmuycam kaldirmam lazim sonra kociskom zayifladiktan sonra azcik kiskanmaya basladi da bugun ki menum
Sabah
Kalkar kalkmaz 1 bardak ilik su
Kahvalti
10 00
2 kasik kiymali yumurta
1 domates
Ogle
13 30
Brokoli haslama
1 kase yogurt
Aksam
17 00
6-7 tane etli yaprak sarma
Su
3 litre
Spor
Leslie 3 mil
Yarim saat mezdeke oynadim
1 saat bisiklet
Bende veriyim menumu
9:00 2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata lik
13:00 1 kase kisir
Yogurt
16:30 yagsiz tavada tavuk
Yogurt
Aksamda yogurt falan yerim
Su 2.5
Ben de menümü paylaşayım.
Daha akşam yemeğini yemedim ama ne yiyeceğim belli.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin.
Öğle: 2 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim çemensiz pastırma + 1 dilim cheddardan tost.
Ara: 4 yer fıstığı, 5 fındık.
Akşam: Yarım kutu ton balığı, salata.
Spor: Bugün çok gezdim spor yapmadım. Yarın başlıyorum :)
Su: 1.5 lt şimdilik.
Az degilki azimsama bence. Her ay ole gittigni dusun zaten baya yaklasmisin sen. Cok kilo vermekten ziyade neyden gidiuor o onemli.. ac kalsak hic yemesek smdiyeli 6 kilo verirdk zaten amac ssglkli beslenme
SABah: 1 bardak sût 1 cay kasigi keciboynuzu özüyle ve tarcinla
09:30 da Kahvalti: 1 bardak yesilcay
Yarim porsi ispanakli omlet
Zeytin biraz ceviz 1 tane kuru kayisi azicik kuru üzüm
05:00 de 1 kase tavuklu çorba
1 tabak nohut
2 kasik pilav
Yarim kucuk köz bib3r
Bugun 1.saat zumba
Suyum 2.5 olur
Ara yapmadim islerm vardi disardaydm firsat olmadi
Aksam 1 bardak süt belki icerim
Tabiki kesmemek lazim yararli yaglari karbo hidrati sekeri alacaz bnde ayni fikirdeyim bakalim 70 olayim olculecem ins guzel sonuclar alirim9 ,5 kılonun 7 kılosu 7,5 yag 2 kılo kas kaybım var oda 4 ay hatta bır ay 3 kılo komple yagdan vermıstım oyle sonucta pek dıyet yapıyorum denmez duzenlı beslenıyorum cunku yag komple kesmem hem spor hemde vucuduma kıtlık alarmı vermemek ıcın o kadar sey okudumkı kılo dıyet ınsulın kıtap bıle aldım ruyamda kalorı sayıyorum81 küsürden 77,700 dustum bır ara spor bıraktım hatta guzel yedım 4 gun dıyet 3 gun cozuttum ama almadım bu kadar kıyak gecıyor saolsun metabolızmam
Bugun zumba dansinda biraz zumba yapip horon ve halay cektik ogretici bendim fena oynadik bide misket yaptk ben hazirlndm cktm roman oynuyolardi:)) fena terledim ogretirkene millete 1 2 3 1 2 3 diye:)) sorada bilenler toplandik dokturduk horonu. EglenceliydiV:))Menu güzel ben begendım zumba super :)
Tabiki kesmemek lazim yararli yaglari karbo hidrati sekeri alacaz bnde ayni fikirdeyim bakalim 70 olayim olculecem ins guzel sonuclar alirim
Bugun zumba dansinda biraz zumba yapip horon ve halay cektik ogretici bendim fena oynadik bide misket yaptk ben hazirlndm cktm roman oynuyolardi:)) fena terledim ogretirkene millete 1 2 3 1 2 3 diye:)) sorada bilenler toplandik dokturduk horonu. EglenceliydiV:))
27 Kasım---4 Aralık
Storeperde ____ 72.7/ bildirim yapmadı
Dunyadamisafir _ 70
Canan456 ______ 65/65/0.4/sabit
EMELinEMELi __ 78.9/78.5/0,400/%-0.51
BBD ___________ 81.1/80.2/0.9/%1.11
Ekim85 _______ /98/97.2/0.8/%0.81
Mimoza1974 ___54/ bildirim yapmadı
Ylmzesra _______ 87.8/bildirim yapmadı
Asya_01 ________ 72.5/71.5/1/%1.38
Muska77 _______72.5/71.5/1/%1.38
Benita_ask _____67.4/66.8/0.6/%0.90
Ayse_MM________69/bildirim yapmadı
Esilay23 ________79.8/78.6/1.2/%1.50
Mstb __________73.4/72.6/0.8/%1.10
mefkurem _______75.7
Umutfakiri _____76.5/73.9/2.6/%3.40
Brcstegul _______73/bildirim yapmadı
xDerinmavix______108.1
servet85_________114.6
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1.____umutfakiri ________%3.40
2.____Esilay23__________%1.50

3.____Asya_01 & muska77 __%1.38
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Ben liste yi göremedim hepsini okudum ben kaçıncı ıldu acaba☺ilk 3 kim ☺
Zuhal ablacim Meliha ablacim ve beni izleyen arkadaslar resim yukledim yillar sonra aldigim 40 beden kiyafetimle bakin bi nasil olmus kaldiricam tekrar
Zuhal ablacim Meliha ablacim ve beni izleyen arkadaslar resim yukledim yillar sonra aldigim 40 beden kiyafetimle bakin bi nasil olmus kaldiricam tekrar
İzliyorum canim bakabilirsinBeni de izlermisin
Valla süper görünüyorsun maşallah ben hala 46 giyiyorum
Tesekkur ederim biraz boydan kurtariyorum bi de belim cabuk inceliyo basen kalca ve goguste sıkınti yasiyorumÇok iyi 73 gıbı durmuyosun maşallah bel faaln ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?