💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İş guç hep duruyo bende dişim ağrıyor eşim gelecek oldu ben hala tembelim
İnsan kilo aldıkça aldıkça aldıkça iyice tembelleşiyo ya
Menum
Sabah
Biraz kaşarlı yumurta peynir bi papatya ekmek
Arada kahve
Öğle
bi dilim kek
akşama da bi tabak patates yemeği
Su az içtim boğazım agrıyo
Sporda yapmadım

Az degilki azimsama bence. Her ay ole gittigni dusun zaten baya yaklasmisin sen. Cok kilo vermekten ziyade neyden gidiuor o onemli.. ac kalsak hic yemesek smdiyeli 6 kilo verirdk zaten amac ssglkli beslenme

Bende veriyim menumu
9:00 2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata lik

13:00 1 kase kisir
Yogurt

16:30 yagsiz tavada tavuk
Yogurt
Aksamda yogurt falan yerim
Su 2.5

Menüler güzelllll

SABah: 1 bardak sût 1 cay kasigi keciboynuzu özüyle ve tarcinla

09:30 da Kahvalti: 1 bardak yesilcay
Yarim porsi ispanakli omlet
Zeytin biraz ceviz 1 tane kuru kayisi azicik kuru üzüm

05:00 de 1 kase tavuklu çorba
1 tabak nohut
2 kasik pilav
Yarim kucuk köz bib3r

Bugun 1.saat zumba

Suyum 2.5 olur

Ara yapmadim islerm vardi disardaydm firsat olmadi

Aksam 1 bardak süt belki icerim

Az degilki azimsama bence. Her ay ole gittigni dusun zaten baya yaklasmisin sen. Cok kilo vermekten ziyade neyden gidiuor o onemli.. ac kalsak hic yemesek smdiyeli 6 kilo verirdk zaten amac ssglkli beslenme

9 ,5 kılonun 7 kılosu 7,5 yag 2 kılo kas kaybım var oda 4 ay hatta bır ay 3 kılo komple yagdan vermıstım oyle sonucta pek dıyet yapıyorum denmez duzenlı beslenıyorum cunku yag komple kesmem hem spor hemde vucuduma kıtlık alarmı vermemek ıcın o kadar sey okudumkı kılo dıyet ınsulın kıtap bıle aldım ruyamda kalorı sayıyorum 81 küsürden 77,700 dustum bır ara spor bıraktım hatta guzel yedım 4 gun dıyet 3 gun cozuttum ama almadım bu kadar kıyak gecıyor saolsun metabolızmam

Menu güzel ben begendım zumba super :)

Tabiki kesmemek lazim yararli yaglari karbo hidrati sekeri alacaz bnde ayni fikirdeyim bakalim 70 olayim olculecem ins guzel sonuclar alirim

Menu güzel ben begendım zumba super :)
Bugun zumba dansinda biraz zumba yapip horon ve halay cektik ogretici bendim fena oynadik bide misket yaptk ben hazirlndm cktm roman oynuyolardi:)) fena terledim ogretirkene millete 1 2 3 1 2 3 diye:)) sorada bilenler toplandik dokturduk horonu. EglenceliydiV:))

Ne guZel ben hıc beceremıyorum dans etmeyı bende gecen dedım kardesıme ben horon yapcam yazılcam kursa hem memleketımın havasını ogrenırım hemde zayıflarım bazen acıp ızlıyorum hergun yapsam kesın verıım

Ben liste yi göremedim hepsini okudum ben kaçıncı ıldu acaba☺ilk 3 kim ☺

2 olmussun tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…