Ben denedim ac karna yaradi valla blmiorum. Ama yemek esnasinda degilde 20 dk sora dediklerni de yaptm o da faydali geldi bilememmBenim bildiğim de sabah aç karna be yatmadan önce :) metoyu daha iyi çalıştırıyor diye duydum. Denedim mi? Hayır
İş guç hep duruyo bende dişim ağrıyor eşim gelecek oldu ben hala tembelim
İnsan kilo aldıkça aldıkça aldıkça iyice tembelleşiyo ya
Menum
Sabah
Biraz kaşarlı yumurta peynir bi papatya ekmek
Arada kahve
Öğle
bi dilim kek
akşama da bi tabak patates yemeği
Su az içtim boğazım agrıyo
Sporda yapmadım
SABah: 1 bardak sût 1 cay kasigi keciboynuzu özüyle ve tarcinla
09:30 da Kahvalti: 1 bardak yesilcay
Yarim porsi ispanakli omlet
Zeytin biraz ceviz 1 tane kuru kayisi azicik kuru üzüm
05:00 de 1 kase tavuklu çorba
1 tabak nohut
2 kasik pilav
Yarim kucuk köz bib3r
Bugun 1.saat zumba
Suyum 2.5 olur
Ara yapmadim islerm vardi disardaydm firsat olmadi
Aksam 1 bardak süt belki icerim
Zuhal ablacim Meliha ablacim ve beni izleyen arkadaslar resim yukledim yillar sonra aldigim 40 beden kiyafetimle bakin bi nasil olmus kaldiricam tekrar
Bisiklette faydalı canım
İSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 1h.yumurta 2 yk z.yagli kapya biberli sote
SAAT 11.00 t.kahvesi tek sekerli
OGLE 14.50 kasarli yumurta maydonoz az aci sos 2 ç.ekmegi 3 sıkım c.kofte 2 etimek
AKSAM 18.00 4 yk yesil fasulye 1 kofte kadar et 1 kase cacik
SAAT 19.00 1 Kase cacik bir isirimlik k.ekmegi
SU 2.5 lt olur
Küçük kizim hastadis cikariyo
bende bu sabahin erken saatlerinde menumu paylasayim
sabah bir sey yemeye firsatim olmadi
aksam 5 adet kofte
bir kucuk kase pilav
salata
biskuvit elma ve cevizle yaptigim pastadan bir dilim
bir saat sonra bir kayisili activia
bir avuc kuru uzum
Gunaydinn canlarim kalktım kahvalti mi yaptim son bir kac seye daha baktim ve birazdan sinav yerine doğru harekete gecicez dua edin emi unutmayin beniöptüm
Bu arada smdi dkkat ettm yagin cok iyi gitmis yaa suprr9 ,5 kılonun 7 kılosu 7,5 yag 2 kılo kas kaybım var oda 4 ay hatta bır ay 3 kılo komple yagdan vermıstım oyle sonucta pek dıyet yapıyorum denmez duzenlı beslenıyorum cunku yag komple kesmem hem spor hemde vucuduma kıtlık alarmı vermemek ıcın o kadar sey okudumkı kılo dıyet ınsulın kıtap bıle aldım ruyamda kalorı sayıyorum81 küsürden 77,700 dustum bır ara spor bıraktım hatta guzel yedım 4 gun dıyet 3 gun cozuttum ama almadım bu kadar kıyak gecıyor saolsun metabolızmam
Evet gerekmedikce doydugum kadariyla öğün koyuyorum.. surekli yeme istegi duymuorum o yuzden aciktikca sekerim dusmesn diye flan. Ama ogün firsatimin olmadigni yazmstm. 3 oğün de yapiorum ama 5 degl kesnlklee bide su elinde dolasinca zaten tok hissediosn:)Ben şimdi spora kaçayım
Oh maşallah pek enerjik gördüm seniBen şimdi spora kaçayım
Ağrısı sancısı yoksa,karnı tok altı temizse kucakta duruyorsaGunaydin kizlar
Ya oglum gece saat basi uyanmaya devam ediyor. Yok mu caresiii
Evet gerekmedikce doydugum kadariyla öğün koyuyorum.. surekli yeme istegi duymuorum o yuzden aciktikca sekerim dusmesn diye flan. Ama ogün firsatimin olmadigni yazmstm. 3 oğün de yapiorum ama 5 degl kesnlklee bide su elinde dolasinca zaten tok hissediosn:)
Oh maşallah pek enerjik gördüm seni
Zuhal abla ya dogdugundan beri araliksiz uyuyan bi cocuk normalde. Gece en fazla bi defa uyanirdi 5 ayi bitene kdr. Sonra aniden surekli uyanmaya basladi. Sebebini de kestiremiyorum. Uyaninca yarim saate yakin aktif olarak emiyor. Acaba acikiyo mu diyorum ama saat basi o kdr acikamaz herhalde. Agladgnda hemen almiyorum once susmasni bekliyorum, gittikce dozununarttirio tabi :) en son cok aglamaya baslaynca aliyorum artik. Gecici bisey olmadigina emin olsam su yabancilarin cry it out dedigi yontemi deneyebilirm ama emin de olamiyorum isteAğrısı sancısı yoksa,karnı tok altı temizse kucakta duruyorsa
Biraz ağlatman lazım cnm
Herkesin bünyesi farklı cnmAma o şekilde metabolizma nasıl çalışacak ki bence en az 3 öğün olmalı.
Ben en az 3 bazen 5 yapıyorum.
Ablam bi yerden başlamak lazımdı :)
Herkesin bünyesi farklı cnm
Ama özellikle insülin direnci olanların açlık krizine girmemek için ara yapmaları gerekiyor
Rahatsızlığı olmayanların eğer açlık duymuyolarsa ara mecburi değil
Karatay 2 öğün yapıyor diyo ama açlık hissi oluşuncada insülin yükseliyor leptin salgılanmıyor diyor
Onun için gi si düşük besinlerden yemeye özen göstermeliyiz
O zaman hem daha çabuk doyarız hemde geç acıkırız
Mesela beyaz ekmekle tam buğday ekmeğinin kalorisi aynı ama biri şekeri çıkarıyor diğeri doygunluk verip dengeliyor
Ek gıdaya başladınmı cnmZuhal abla ya dogdugundan beri araliksiz uyuyan bi cocuk normalde. Gece en fazla bi defa uyanirdi 5 ayi bitene kdr. Sonra aniden surekli uyanmaya basladi. Sebebini de kestiremiyorum. Uyaninca yarim saate yakin aktif olarak emiyor. Acaba acikiyo mu diyorum ama saat basi o kdr acikamaz herhalde. Agladgnda hemen almiyorum once susmasni bekliyorum, gittikce dozununarttirio tabi :) en son cok aglamaya baslaynca aliyorum artik. Gecici bisey olmadigina emin olsam su yabancilarin cry it out dedigi yontemi deneyebilirm ama emin de olamiyorum iste
Tabiki cnmAblacım ben zaten illa 5 öğün yapılsın demiyorum.
Mesela bende şuanki rahatsızlıklarım, insülin direncim falan olmasa günde 1 öğünle sağlıklı olur muyum?
Bence hayır.
Günde tek öğün yenirse benim bildiğim vücut o öğünü depoluyor başka bir besin alamadığı için.
Tabi bu sürekli tek öğün yiyenler için geçerli.
Yok yok abla kucagima alip sakinlestrmeye calsiorum emmeden kesinlikle durmuyor. Ama gunduz o kdr sik emme ihtyaci hssetmioken gece cok istemesne de anlam veremiyorumEk gıdaya başladınmı cnm
Acaba akşam mama versen dahamı tok tutar
Banyosunuda akşam yatmadan yaptır su çocukları rahatlatır. Hergün olmasa bile 2 güne bir
Peki kucağına aldığında duruyormu
Ek gidaya soyle basladim. Sebze metve puresi ve biraz yogurt falan veriyorum bi yemek kasgi kdr ama kase dolusu vermiyorum henuz.Yok yok abla kucagima alip sakinlestrmeye calsiorum emmeden kesinlikle durmuyor. Ama gunduz o kdr sik emme ihtyaci hssetmioken gece cok istemesne de anlam veremiyorum
Tabiki cnm
Aslında hepimiz aynı şeyi söylüyoruz
Zaten normal şartlarda 2 öğün arası 4-5 saati geçerse açlık krizi oluyor
En azından bende öyle
Az yemek zayıflatmıyorki bunu hepimiz biliyoruz
Doğru dengeli beslenmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?