Hee bana dedin sandim ksrbkma:))gunaydin:)Gunaydinnn.
Mugem allah yardimcin olsun her soruyu dogru yap kizzzz
Haticecigim senin resmide gormedim bir de husna eklemisti resim.onu gormedim :) ikinizide gormedimmmmm
Gece neler yedim ozlemmm yazmamm utanirim
O duanin seslisini dinlemistim ah bu insanoglu
Gunaydinn canlarim kalktım kahvalti mi yaptim son bir kac seye daha baktim ve birazdan sinav yerine doğru harekete gecicez dua edin emi unutmayin beniöptüm
Bi bakarmisin gozukuyomuuHaticem sanada yazicaktim dedim.ki sen de gorseydin emel kizlari yorma dedim yazmadim
Ben izledklerm yapiorum i tekrar sadece ben yapiyo yaaYok tatlım göremiyorum
Büyütemedim ama gördüm şimdi. Üzerindeki bol olduğu için göbek basen pek anlaşılmıyor ama iyi görünüyorsun.Ben izledklerm yapiorum i tekrar sadece ben yapiyo yaa
Heh gornuyorsa iyi baskada koyarm soraBüyütemedim ama gördüm şimdi. Üzerindeki bol olduğu için göbek basen pek anlaşılmıyor ama iyi görünüyorsun.
Buyuyor bidaha dene daha net gozkuyorBüyütemedim ama gördüm şimdi. Üzerindeki bol olduğu için göbek basen pek anlaşılmıyor ama iyi görünüyorsun.
Peki bu 72 kg nerde :)Buyuyor bidaha dene daha net gozkuyor
Orda 75 tim:) 50 kg benm kas kemik yapim zaten:))simdi degismistir olculerim zayflaynca kilo daha varken agirlik 49 48 geliyodu kas iskelet yapim kemik flan iste. 22 i bana ait onu 15 flanyapmam lazm iste:)) bacaklarda benm kilo.Peki bu 72 kg nerde :)
Yesilcayi eger yemekten 20 dk sora tuketirsen yag yakimina metabolizmaya cok faydali. Haricinde oğnlerinde flan tuketmende zarar yok sana da gunaydin bu arada. Bide ben bazen limon sıkıp ac karna da yapiorum iyi oluyor tok tutma ozelligi varArkadaşlar hepinize günaydın size bir şey sormak istiyorum yeşilçay ne zaman tüketilmelidir ve ne kadar içilmelidir sabah kahvaltıda içiyorum faydalımı sizce
çok teşekür ederim cevap yazdığınız içinYesilcayi eger yemekten 20 dk sora tuketirsen yag yakimina metabolizmaya cok faydali. Haricinde oğnlerinde flan tuketmende zarar yok sana da gunaydin bu arada. Bide ben bazen limon sıkıp ac karna da yapiorum iyi oluyor tok tutma ozelligi var
Rica ederim esilaycim yemek esnasinda icilen cayin bile zarari oluyor kansizliga yol aciyormus mesela onu bile yemekten sora icicekmisin.. iste bende duydugum kadarini soledm demekki var bi payi :)çok teşekür ederim cevap yazdığınız için
Arkadaşlar hepinize günaydın size bir şey sormak istiyorum yeşilçay ne zaman tüketilmelidir ve ne kadar içilmelidir sabah kahvaltıda içiyorum faydalımı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?