💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Saolasin fusun abla. Baktm sis falan yok, kucagma alip emzirnce sakinlesti. Her zmnki gbi oyununu oynadi falan. Smdi uyku saatydi zaten uyudu. Esim de evde yok. Farkli bsey gozlemlersem mutlaka goturucem
Birgulcum bebekler buyume atagi die bir donem gecirio baya 2-3 kere böyle bir donem olabilir yeni bir döneme gectiyse emek lemek yürümek gibi

Birgulcum bebekler buyume atagi die bir donem gecirio baya 2-3 kere böyle bir donem olabilir yeni bir döneme gectiyse emek lemek yürümek gibi
Eet tatlim duymstm bnu. Henz 5 ayi yeni btti emeklemio ama fildir fildir donmeyi daha yeni kavradi. Ondan mi acep? Ya da bilemedm. Bgn yataktan duserek ne kdr iyi dondugnu gosterdi zaten

Tabi o şekilde verebiliyorsan sorun yok canım.
Ben de 5-6 öğün yiyerek 9 kilo vermiştim hey gidi hey :)

Resmine baktım gayet iyisin bence.
Tabi üstündeki bol ve uzun olduğundan çok da belli olmuyor.

Tabi o şekilde verebiliyorsan sorun yok canım.
Ben de 5-6 öğün yiyerek 9 kilo vermiştim hey gidi hey :)

Resmine baktım gayet iyisin bence.
Tabi üstündeki bol ve uzun olduğundan çok da belli olmuyor.
Evet o disardaydim o yuzden baska da koyucam 70 olayimda:) öğünlerim cok doyurucu bisey yedirtmiyor istesemde yiyemiorum yani 4 saat midenin de dinlenmesi lazm ya ogün yedklerimi eritmkte zor olmuyor yani :) hafif yiosan sık sekilde ondan yoyebiliyorsundur ben cok doyuyorum oğnlerimde canm

Ben çok doyurucu yemiyorum.
Metabolizmam çok yavaş olduğu için az ve sık yemek benim için ideal.
Şuan kaç kiloydun sen?
70 olmanı bekliyoruz :)

Ben çok doyurucu yemiyorum.
Metabolizmam çok yavaş olduğu için az ve sık yemek benim için ideal.
Şuan kaç kiloydun sen?
70 olmanı bekliyoruz :)
Ben 85 e yaklasmstm ya sora 77 ye indim ama burdan oncesi oldu yani buraya basladgmda 77 78 dim galiba. Simdi 72 kg dayim.70 olup 6 lilari gornek istiyorum yani 63 ideal benm icin

slm kızlar yolculadım misafirimi çok güzel ifade ettim kendimi size burada anlattıpım gibi onada anlattım şükür anladı o kadar güzel konuştum kendi yerinden kalktı beni öptü kusura bakma falan dedi çok şükür şen şakrak geçti neyseki ama çocuk mevzusu açılınca değişim oluyor kv de artık onuda o zaman düşünürüm bişey duyarsam yani..çok şükür bunu atlattım..heyy Allahım eltim bile ne kadar haklı gördü beni kadın

Ben de kendimi beğenmiş olmak istiyorummmm
Doğru diyorsun ben kendime güveneyim yeter.

Tatlım senin de misafirin bitmedi
kv ile eltimi çağardım gülüm durumu anlatmam için sorma yaa kendime zaman ayıramadım hiçç bu hafta

Seninde keyfın yerıne gelmıstır güzel geçmesine sevindim

Konuyu tam bilmiorum ama senin adina guzel :) senin de cocuk mevzun var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…