💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok sevindim senin adına canım benim.

Moral olmustur banada dun suzulmussun dedıler kımse kılo verdın demıyor herkez ayyyy suzulmussun dıyor
Cixx vermisin vermisinnn :) yuzunu gorunce suzuluyo asagilara bakmadilarsa bana da dün annemin misafirleri fizigin cok guzel olmus dediler tahmin edin ne kadarim dedm 65 dediler yok okadarda degil dedm daha verme diyolar yok verecem dedm :)

Yaa kizlar bnmki yataktan dustu 1 saniyelgne arkami dondum o da gum yere agladi kuzucm tbiki. Bi arkani fondm iste sirt ustu yerde yatagm bazali faln deil alcak modellerden. Ama tbiki odum patladi Acile gilan gotrmk gerekir mi acaba tecrubeli anneler
Slm cnm ben dusunce goturdum genelde panik yapiyodum kotu dusmediyse uyutmamaya calis

Menümü yazıp yavaştan kaçayım.

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 tane paprika kremalı Wasa.
Ara: 2 ceviz, 5 fındık.
Öğle: Yarım kutu ton balığı, bol salata
Akşam: 1.5 kepçe etli barbunya.

Spor:
20 dk eliptik bisiklet
200 twister
50'şer kol hareketi (Bisikletin lastikli kol çalıştırıcıları ile)
Su: 1.5 lt şimdilik.

Cixx vermisin vermisinnn :) yuzunu gorunce suzuluyo asagilara bakmadilarsa bana da dün annemin misafirleri fizigin cok guzel olmus dediler tahmin edin ne kadarim dedm 65 dediler yok okadarda degil dedm daha verme diyolar yok verecem dedm :)

Durmak yok yoka devam deseydın benımdr foto yukleyesım var ama bıse sorcam sılınıyormu yukledıklerımız

kızlar menüm

sabah
1 kk peynir
3 zeytin
salatalık
domates
yeşiçay

öğlen
az tavuk salata

ara
bitki çayı

akşam
tavuk
salata
su 1,5 lt içebildim yine içerim
spor yok
yersem 1 geryfurt yerim sonra bide çay bugünlük böyle kızlarr

Iyı aksamlar

2 yaprak sarma

12:00 2 yaprak sarma

Spor
20 dk uzay
20 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
100 iç bacak agırlıkla
100 dış bacak agırlıkla
4 kol aleti 30'ar tane
4 farklı dambılla kol 20 'şer tane
20 yanlar

15;30 5,6 tane yaprak sarma

19:00 yeşıl salata havuclu,1 adet bıber dolma

Su 1,5 lt
400 ml detoks suyu

Spor dışı adım 8.128 adım

BBD canım takip et ama korkma oluyo öyle. Ben tuvalete bile giderken beşiğine koyuyorum nolur nolmaz diye. İnşallah bişey olmaz
Takip ediyorum cnm sislik filan bisey yok. Hersey normal gbi. Ya bn de mtlaka yanina yastik falan koyuyorm besigine koymadgmda bile. Ama arkami donup otragni alicaktm sadece bes sniye surmedi. Dalginligma geldi iste.

Bgnku menum
Sabah
Bi bardak sut
Bi yumurta
Bi tambugday lavasi ( tabak buyuklugnde)
Uzerine de brz tahin pekmez
Yarim armt
Bi mandalinyarimnmuz

Oglen
4 tane manti uzerine bi kasik yogurt
Havuc salatasi
Bibyumurta

Aksam
Bi porsion tavuk doner
Yarim ince lavaslardan
Ayran

Sabah niye yaprak sarma yaptin canm ust uste.farkli bsymi yapiosun

Eyvah eyvahhh lavaslarr.. meyvelerinde yogun.. kalorili biraz azaltarak alsan daha iyi olmazmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…