- 5 Mayıs 2013
- 33.882
- 41.470
- 798
Hadi insallah bu sefer birakma burda hep beraber vericez insallah
slm kızlar yolculadım misafirimi çok güzel ifade ettim kendimi size burada anlattıpım gibi onada anlattım şükür anladı o kadar güzel konuştum kendi yerinden kalktı beni öptü kusura bakma falan dedi çok şükür şen şakrak geçti neyseki ama çocuk mevzusu açılınca değişim oluyor kv de artık onuda o zaman düşünürüm bişey duyarsam yani..çok şükür bunu atlattım..heyy Allahım eltim bile ne kadar haklı gördü beni kadın
Bugün kv geldi bir aydır şehir dışındaydı ne güzel kilo vermişsin dedi.. çok sevindim
Cixx vermisin vermisinnn :) yuzunu gorunce suzuluyo asagilara bakmadilarsa bana da dün annemin misafirleri fizigin cok guzel olmus dediler tahmin edin ne kadarim dedm 65 dediler yok okadarda degil dedm daha verme diyolar yok verecem dedm :)Moral olmustur banada dun suzulmussun dedıler kımse kılo verdın demıyorherkez ayyyy suzulmussun dıyor
Slm cnm ben dusunce goturdum genelde panik yapiyodum kotu dusmediyse uyutmamaya calisYaa kizlar bnmki yataktan dustu1 saniyelgne arkami dondum o da gum yere agladi kuzucm tbiki. Bi arkani fondm iste sirt ustu yerde yatagm bazali faln deil alcak modellerden. Ama tbiki odum patladi Acile gilan gotrmk gerekir mi acaba tecrubeli anneler
Cnm dustugu zaman uyutma uzun sureSaolasin fusun abla. Baktm sis falan yok, kucagma alip emzirnce sakinlesti. Her zmnki gbi oyununu oynadi falan. Smdi uyku saatydi zaten uyudu. Esim de evde yok. Farkli bsey gozlemlersem mutlaka goturucem
Cixx vermisin vermisinnn :) yuzunu gorunce suzuluyo asagilara bakmadilarsa bana da dün annemin misafirleri fizigin cok guzel olmus dediler tahmin edin ne kadarim dedm 65 dediler yok okadarda degil dedm daha verme diyolar yok verecem dedm :)
Canm yatagim alcak bnm normal bi dosekten azicik yuksek. Cok sert dusmedi ama nihayetnde minicik tabiki. Bi farklilik gozlemlemedm takipteym amaSlm cnm ben dusunce goturdum genelde panik yapiyodum kotu dusmediyse uyutmamaya calis
Takip ediyorum cnm sislik filan bisey yok. Hersey normal gbi. Ya bn de mtlaka yanina yastik falan koyuyorm besigine koymadgmda bile. Ama arkami donup otragni alicaktm sadece bes sniye surmedi. Dalginligma geldi iste.BBD canım takip et ama korkma oluyo öyle. Ben tuvalete bile giderken beşiğine koyuyorum nolur nolmaz diye. İnşallah bişey olmaz
Eet tatlim duymstm bnu. Henz 5 ayi yeni btti emeklemio ama fildir fildir donmeyi daha yeni kavradi. Ondan mi acep? Ya da bilemedm. Bgn yataktan duserek ne kdr iyi dondugnu gosterdi zaten
Ayarlarsin kendi izledklern yap silmene gerek kalmaz istedigin kisi gorurDurmak yok yoka devam deseydınbenımdr foto yukleyesım var ama bıse sorcam sılınıyormu yukledıklerımız
Sabah niye yaprak sarma yaptin canm ust uste.farkli bsymi yapiosunIyı aksamlar
2 yaprak sarma
12:00 2 yaprak sarma
Spor
20 dk uzay
20 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
100 iç bacak agırlıkla
100 dış bacak agırlıkla
4 kol aleti 30'ar tane
4 farklı dambılla kol 20 'şer tane
20 yanlar
15;30 5,6 tane yaprak sarma
19:00 yeşıl salata havuclu,1 adet bıber dolma
Su 1,5 lt
400 ml detoks suyu
Spor dışı adım 8.128 adım
Eyvah eyvahhh lavaslarr.. meyvelerinde yogun.. kalorili biraz azaltarak alsan daha iyi olmazmi canimBgnku menum
Sabah
Bi bardak sut
Bi yumurta
Bi tambugday lavasi ( tabak buyuklugnde)
Uzerine de brz tahin pekmez
Yarim armt
Bi mandalinyarimnmuz
Oglen
4 tane manti uzerine bi kasik yogurt
Havuc salatasi
Bibyumurta
Aksam
Bi porsion tavuk doner
Yarim ince lavaslardan
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?