- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Iyi yapmissin cnmslm kızlar yolculadım misafirimi çok güzel ifade ettim kendimi size burada anlattıpım gibi onada anlattım şükür anladı o kadar güzel konuştum kendi yerinden kalktı beni öptü kusura bakma falan dedi çok şükür şen şakrak geçti neyseki ama çocuk mevzusu açılınca değişim oluyor kv de artık onuda o zaman düşünürüm bişey duyarsam yani..çok şükür bunu atlattım..heyy Allahım eltim bile ne kadar haklı gördü beni kadın
Sabah niye yaprak sarma yaptin canm ust uste.farkli bsymi yapiosun
Bgnku menum
Sabah
Bi bardak sut
Bi yumurta
Bi tambugday lavasi ( tabak buyuklugnde)
Uzerine de brz tahin pekmez
Yarim armt
Bi mandalinyarimnmuz
Oglen
4 tane manti uzerine bi kasik yogurt
Havuc salatasi
Bibyumurta
Aksam
Bi porsion tavuk doner
Yarim ince lavaslardan
Ayran
selam menumu yazayim
azarimi isiteyim.bu boyæe olmayacak
sabah 10.30 gibi 2 haslanmis yumurta 5 cay k.pekmez 1 kk peynir 5 zeytin 1 dlþ ekmek az labne
oglen 16.00 1 tabak patates yemegi 6 7 kasik makarna 1 kucuj kase karnabahar haslama.
aksam 19.15 1 dilim pasta
simdi leslie yapcam acaba erir mi supasta
abla menünüz gayet güzel bir arkadaş dedi wasa lar 3 tanesi 1 dilim ekmepe eşit ...ayıptır söylemesi ben wasa nedir bilmiyorum ve nerde satılıyor acaba☺Menümü yazıp yavaştan kaçayım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 tane paprika kremalı Wasa.
Ara: 2 ceviz, 5 fındık.
Öğle: Yarım kutu ton balığı, bol salata
Akşam: 1.5 kepçe etli barbunya.
Spor:
20 dk eliptik bisiklet
200 twister
50'şer kol hareketi (Bisikletin lastikli kol çalıştırıcıları ile)
Su: 1.5 lt şimdilik.
Canim resimerine bakmak isterim.izlersen beniCixx vermisin vermisinnn :) yuzunu gorunce suzuluyo asagilara bakmadilarsa bana da dün annemin misafirleri fizigin cok guzel olmus dediler tahmin edin ne kadarim dedm 65 dediler yok okadarda degil dedm daha verme diyolar yok verecem dedm :)
tamam emel abla çok teşekür ederim ☺emel abla sen 78.800 bende 78.60 aynıyız haberin olsun biraz dişimizi sıkıp 75 lere kavuşalımAyfer wasa migrosta satiliyor :)
Reyhan menun cok yerinde alkisss
(Barbunyaya et guzrl oluyormu)
çok teşekür ederim abla brn her gün burayı takip ediyorum senin menülerinde güzel zaten maşallah 24 kilo vermişsin dile kolay devamıda gelecektir biraz sabır ve caba☺Ayfercim menunde sporunda yerinde bravo canimmmm
Aksama agir olmus makarna patates pasta uyh uyh:) gunduz halletseydin iyi olurduselam menumu yazayim
azarimi isiteyim.bu boyæe olmayacak
sabah 10.30 gibi 2 haslanmis yumurta 5 cay k.pekmez 1 kk peynir 5 zeytin 1 dlþ ekmek az labne
oglen 16.00 1 tabak patates yemegi 6 7 kasik makarna 1 kucuj kase karnabahar haslama.
pasta
Bugun cis yok gibii guzelll hep oyle olsun insalah canm insallahSlmmm
Birgulum bebisin icin uzuldum ama meraklanma bisey yoktur g.olsun.
Menunde azcik cok mu ne
Canan pasta miiiisporunu yap erisin canimm haydeee mars marss
Asya ve hatice menuler 10 numara :)
Mugemmm g.olsun sinavin iyi gelir canim insallah allah gonlune gore versin :)
Ozlem benita menun de sarma var ama az yani endiselenme supersinn
Unuttugum varsa k.bakmayin ve isteeee
MENUM
KAHVALTİ 09.00 2 ç. ekmegi 2 zeytin cok az kasar peyniri 1h.yumurta ceyrek domates salatalik 2 yk kapya sote
OGLE 15.00 4 yk yesil fasulye 2 kase cacik 1 ç.ekmegi maydonoz tere
SAAT 17.00 Tek sekerli dibek kahve
AKSAM 19.00 1 ç.ekmegi 1 tk acisos 2 kkb.peynir maydonoz 1 y.biber
SU 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?