💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tebrik ediorum sabah yemissin az da olsa olsun:) erken yesek canmizin istedigni daha iyi olur bak ben 3 top findikli cukulata yedm yazmayi unuttum hastalik zamanm kalorisi cok degil ssbrettim aksam yemicem diye sabah attim agzma oh yarasn bana

İnsallh haticem kendimle savasiyorum suan ekmek yememek icin
Ekmek yerine ceviz ye bak ekmek yiyesi gelmio insaninnn kucuk cay bardagi dolusu ye ya da ogunlere böl ye sora azaltarak ye alisirsinn ben siyirmak icin yiorum cognlkla yemiorum canm biraz sık dısıni

Geç oldu ama menümü bildireyim misafirim vardı

Öğlen ev ahalisi geç kalkınca kahvaltıydı bu :)
1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 3 dal marul 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yoğurt
Akşam 10 tane fırında hamsi bol yeşil salata

1 avuç amtep fıstığı
Su 2 lt olmaya çalışıyo
Spor şimdilik yok

Emel sana yazm8stim alıntı yapamamisim .

kızlar yarın çok dikkat edicem inşallah lale devri bitti.
dur bi plan yapayım fazla alıştım rahata
sabah klasik sağlıkli kahvaltı

öğlen yoğurt mercimek çorbası yiyeyim

akşam da çorba brokoli salatası.
Ayy bigün söyle menu veremedim bari hayalim yazayım.inşallah gerçek olur

Tebrik ediorum sabah yemissin az da olsa olsun:) erken yesek canmizin istedigni daha iyi olur bak ben 3 top findikli cukulata yedm yazmayi unuttum hastalik zamanm kalorisi cok degil ssbrettim aksam yemicem diye sabah attim agzma oh yarasn bana

Ayda 1,2 çozutasım ggelıyor o gun bugun galıba tam emın degılım bende bu ara anlamıyorum açlıktanmı baska bıseydenmı boyle mıgdem kazınıyor bılemedım kafamda delı sorular

Wasayı da bilsem güzel diycem

Güzel olmuş canım

Bol sarmalı gün olmuş

Lavaş mantı ve bol meyveli olmuş aynı günde

Afiyet olsun

Leslieyi bol yap bari gündüz de patates ve makarna olmuş .... olmamışş

Rus salatası olmasaydı diycem ama bazen de insanın canı çekiyo

Güzelllllll....

Akşam pirinç pilavı cık cık cık

Cnm vucut sadece hayatinislemlerni yapablmk icn belli bi kaloriye zaten ihtyc duyuyor. Dielim ki 1400 kalori gerekio organlarin icin sen bunn cok altina dusersen diyetten de spordan da istedgn verimi alamazsin. Besleyici besinlerle belli miktar kalori almak zorundasin. Hatta bu isin pirleri coo spor yapacagnx zaman yediginx miktari arttirin diyor. Ayni su gibi. Spor yapinca daha cok icmemiz gerekiyor ya. Belki de sorun burdadir senn icin cnku gerckten cok fazla spor yapiyorsun.

Manti 4 taneydi ya lavaslar ustuste geldi ama evet :)

Bende dusunuyorum bır kac gundur bıseler okuyorum bıraz daha erken uyanmam lazım.

Oyyyy bizim evde olsa emin ol ben de kaçırmazdım :)) afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…