Attim resimleri bakin bakalim degisiklige
Asker elbisesi kardesimin kiyafetiy di dagitima geldiginde kiyaferlerimin ustune giymistim
74 100 dum dun kirmizida en fazla 100 200 gram fazladir 74 ten70 lerde gıbı durmuyosun gobek falan yok bıraz basen var ama o bıle rahatsız edıcı degıl
Basenlerim onda cok fazla, zaten ust taraftan kolay verdim ama basen ve bacaklar genis bende zor gidiyoDıgerlerıno gormustum pembe elbıselı olan cok ıyı
Ben neden göremyorum...Kizlar bikactane resim yukledm silicem bakablrsnz:)
Belimle dalga geciyodu annem onceden mezdekeyi az oyna popon kocaman belin ortada kaldi diyeA Artemis580 canım gayet ıyı gorunuyosun sende.. Belın baya ınce gorunuyo elbıselerde
@brcstegul canım sımdı gorebılırsn ama bende senı goremedım..
Tesekkur ederm ayrıca guzel yorumlarınız ıcın
Attim resimleri bakin bakalim degisiklige
Tesekkur ederim canim onu hamile kalmadan 20 kilo vermistim heveslendim aldim hamileligimin 5. Ayina kadar giydim kirmali oldugu icin gobek kisminda acilma payi vardi zaten benim hamileyken karnim 7. Aydan sonra cikiyo sonra dolaba girdi 1,5 sene sonra cikti olmuyodu ama inat ettim icine girdim tekrar:)Çok iyisin canım.
Bel falan yerinde hiç 70'lerde gibi değilsin.
Bu arada gül kurusu rengindeki elbisen çok güzelmiş :)
Tesekkur ederim canim onu hamile kalmadan 20 kilo vermistim heveslendim aldim hamileligimin 5. Ayina kadar giydim kirmali oldugu icin sonra dolaba girdi 1,5 sene sonra cikti olmuyodu ama inat ettim icine girdim tekrar:)
İnsallah canim hedefim 65 arada kacamak oluyo ama acelem yok zamanla ulasicamMaşallah canım.
Darısı daha da incelmeye inşallah :)
74 100 dum dun kirmizida en fazla 100 200 gram fazladir 74 ten
İnsallah canim hedefim 65 arada kacamak oluyo ama acelem yok zamanla ulasicam
Nerden goruyorsunuz ben bakamiyorumAttim resimleri bakin bakalim degisiklige
Aynen canım.
Kaçamak olabilir insanız.
Önemli olan pes edip tamamen bırakmamak.
Ilk olarak seni gordum.cok güzel gozukuyosun :)ayse MM canım ısımlerımızın ustune tıkla orda album-fotograf fılan yazıyo oralardan gorebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?