💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Maşallah cnm ben yapamadım iki gündür utancımdan yazamadım bile bugün baktım olmuyo kendi gel dedim yaşın gençken istedigin gibi giyin dedim....
Su içiyorum mutfağa girdikçe yememek için ..

Aylık hedef koy kendıne bazı seylerıde yasakla ben tatlısız yapamam dıyenlere kızıyorum bazen vucudun temek besını degılkı ne guzel ıstedıgını gıymek yakıstırmak bende denemıyorum magazada hala 81 küsürden 66 küsüre ındım ama hala o çekıngenlık var oyle olsun ıstemıyorum rahatca denemek ıstıyorum 60 olsam bacaklarda ıncelse kendıme guvenım gelcek

Oda olur inşallah büyük yol almışsın zaten çok az kalmış

Maşallah cnm ben yapamadım iki gündür utancımdan yazamadım bile bugün baktım olmuyo kendi gel dedim yaşın gençken istedigin gibi giyin dedim....
Su içiyorum mutfağa girdikçe yememek için ..
Servetcim yolun uzun olduğu için kendini sıkmadan aç kalmıcak menüler yapman lazım
Herzaman diyorumki doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyelim

Eline sağlık. Yakın olaydik bi tane gönder derdim neyse. Afiyet olsun.

Ay yok ya! Dünyanın iğnesini yedi ama hala yutkunamiyo konuşamıyor bile. İyi kapmış sifayi.
Ben iyiyim de tahlil sonuçlarında şekerim 66 çıktı cokmu dusuk? Kafayı ona taktim.
Açlık kan şekeri bazı yerlerde 70 -100 bazılarında 80 -110 diyor
Ama 1 sefer ölçmeye göre teşhis anlaşılmaz
Seninki sınırda heralde ama aşırı düşük değil
Bi süre sonra tekrar bidaha ölçtür
Sonuçları dr à göstermedinmi

Servetcim yolun uzun olduğu için kendini sıkmadan aç kalmıcak menüler yapman lazım
Herzaman diyorumki doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyelim
Yok abla ya bende doyma kavramı yok...kendimi sıkmadan falan diyorum derken bi bakmışım cozutmuşum...yapamıycam galiba nasıl bi beynim varsa işlemiyor

Gayet güzel görünüyor tatlım
Belki konfleks yerine yulaf ezmeside konabilir

Gordu canım şekerin dusuk biraz ekmek ye dedi. Sabahları 2-3 dL yiyorum dedim öğlende ye dedi. Ama tehlikeli falan demedi.
Ya geçen hafta gece bayıldım ondan korktum da yaptırdım tahlili.

Yok abla ya bende doyma kavramı yok...kendimi sıkmadan falan diyorum derken bi bakmışım cozutmuşum...yapamıycam galiba nasıl bi beynim varsa işlemiyor
Yapıcam dersen zaten yapamazsın

Ama yazdığın menüler sağlıklı ve doyurucu değildi
Gi si düşük besinler tercih edersen hem doyurucu olur hemde çabuk acıkmazsın
Diyet deneyimlerinde montignac diyeti var
Oraya bi göz at. Çok faydalanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…