💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Artı abartmamak lazım kacamakları bende bır becerebılsem ucundan alıp bıdakmayı o zaman super olcak ırademı hallettım sımdı sıra ben sadece tanına bakıyım dıyebılmek

İnsanın beynini kodlaması gerekiyor.
Tabi bu da kilo vermeyi gerçekten çok isteyip bu isteğe sadık olmakla oluyor.

Ben olabildim mi?
Tam anlamıyla değil.
Ama daha yolum çok uzun ve olucam inşallah :)

Umutfakiri iyisin birazcikin dahaa olsa guzel olcak.. benmde hedef 65 once ayni gidioz kiloda hemen hemen :)
Tesekkurler bi 8 kilo daha versem hedefime ulasmis olucam sonra koruma programina gecis yapicam ama yapariz ya veririz bir kadinin isteyipte yapamayacagi bi seyin olduguna inanmiyorum ben

Canım sende gayet ıyı gorunuyosun.. Bu sekılde bırbırımızı gorunce cok ıyı oluyo

Ben uzun elbıselerde herkesı cok begenıyorum hıc bı orantısızlık yok fızıgnde..

Dıger taytlı resmlerde de bacakların cok kalın degıl bence.

Kılo ve boy orantısı olarak yakınız suan

Evet evet iyi gidiyoruz bencede :) ayni gidioruz gibii hadi bakalim hedefler 6 lilar ocakta 6lilara giris yaplm insallah. Sagol canm

İnsallah olursun canim benim bu haftadan pek bi umudum yok p.tesi ki + dan sonra bi de adet haftasina girdim sismeye baslarim bir iki gune cumaya ne olur bakacaz artik
Oyle dusunme bende suan reglim. Regl zamani daha cok su ic tuzdan abur cuburdan uzak dur ins atlarirsn fazla sismeden

İnsanın beynini kodlaması gerekiyor.
Tabi bu da kilo vermeyi gerçekten çok isteyip bu isteğe sadık olmakla oluyor.

Ben olabildim mi?
Tam anlamıyla değil.
Ama daha yolum çok uzun ve olucam inşallah :)
Ben yapabılıyorum 4ayda çok nadır kacamak yaptım ıns hep boyle devam eder
Silmistm arkadaslar tekrar yuklucem..

Fotoları nasıl sılıyosunuz ben sılmeyı bılmedıgım için hıc yuklemek ıstemıyorum bana anlatırmısın nasıl sılınıyor

Istedigin kisilere gosterebilirsin. Albume fotoyu yukledikten sora alltta sil ibaresi var gozukuyor zaten.buraya degil albumlerine yukle istegine gore sec gostermek istedklerine herkes goremez boylelikle

Istedigin kisilere gosterebilirsin. Albume fotoyu yukledikten sora alltta sil ibaresi var gozukuyor zaten.buraya degil albumlerine yukle istegine gore sec gostermek istedklerine herkes goremez boylelikle

Ben telden gırıyorum bazen sıldıgımı kaldırmak ıstıyorum sırf bu yuzden yuklemek ıstemıyorum

İnşallah inşallah canım.
Ben de geçen sene ilk diyete başladığımda hiç kaçamaksız gitmiştim.
Şimdi illaki yapıyorum ama ölçülü yapıyorum şükür :)

Şimdı bu hafta duraksıyor gıbı kılom bende 5 gun sıkı dıkkat edıcem yarın detoks başlıycam 3 gub belkı cumartesı cıkarım serbest gun yapıcam çunku ben aşırı dıkkat edıyorum için gıdıyor ama yınede yemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…