- 5 Mayıs 2013
- 33.877
- 41.446
- 798
Artı abartmamak lazım kacamakları bende bır becerebılsem ucundan alıp bıdakmayı o zaman super olcakırademı hallettım sımdı sıra ben sadece tanına bakıyım dıyebılmek
Ilk olarak seni gordum.cok güzel gozukuyosun :)
Tatlim cok iyi olmussun masallah kendinde tatlisin :) biraz seninde ben gibi asagi var ama iyisin yani gayet fit gozukuyosunAyy tesekkur ederım sımartıyosunz benı
Tesekkurler bi 8 kilo daha versem hedefime ulasmis olucam sonra koruma programina gecis yapicam ama yapariz ya veririz bir kadinin isteyipte yapamayacagi bi seyin olduguna inanmiyorum benUmutfakiri iyisin birazcikin dahaa olsa guzel olcak.. benmde hedef 65 once ayni gidioz kiloda hemen hemen :)
İnsallah olursun canim benim bu haftadan pek bi umudum yok p.tesi ki + dan sonra bi de adet haftasina girdim sismeye baslarim bir iki gune cumaya ne olur bakacaz artikEvet simdiden 71 bucuk gozukuyor cumaya 71 olurum ins:)
Evet evet iyi gidiyoruz bencede :) ayni gidioruz gibii hadi bakalim hedefler 6 lilar ocakta 6lilara giris yaplm insallah. Sagol canmCanım sende gayet ıyı gorunuyosun..Bu sekılde bırbırımızı gorunce cok ıyı oluyo
Ben uzun elbıselerde herkesı cok begenıyorum hıc bı orantısızlık yok fızıgnde..
Dıger taytlı resmlerde de bacakların cok kalın degıl bence.
Kılo ve boy orantısı olarak yakınız suan
Oyle dusunme bende suan reglim. Regl zamani daha cok su ic tuzdan abur cuburdan uzak dur ins atlarirsn fazla sismedenİnsallah olursun canim benim bu haftadan pek bi umudum yok p.tesi ki + dan sonra bi de adet haftasina girdim sismeye baslarim bir iki gune cumaya ne olur bakacaz artik
Çok güzel görünüyorsun aynı kilolardayız.. Az kaldı fıstık.. Çok az..Yukledim arakadaslar. Ya hastaym anca bole cekndm sora size daha cici fotolar koyarim
Evet evet insallahh.. boyle birbirimize destekle insallah hedeflere ulasicaz Rabbim ksmet ettigi surece..Çok güzel görünüyorsun anı kilolardayız.. Az kaldı fstık.. Çok az..
Ben yapabılıyorum 4ayda çok nadır kacamak yaptım ıns hep boyle devam ederİnsanın beynini kodlaması gerekiyor.
Tabi bu da kilo vermeyi gerçekten çok isteyip bu isteğe sadık olmakla oluyor.
Ben olabildim mi?
Tam anlamıyla değil.
Ama daha yolum çok uzun ve olucam inşallah :)
Silmistm arkadaslar tekrar yuklucem..
Istedigin kisilere gosterebilirsin. Albume fotoyu yukledikten sora alltta sil ibaresi var gozukuyor zaten.buraya degil albumlerine yukle istegine gore sec gostermek istedklerine herkes goremez boylelikleBen yapabılıyorum 4ayda çok nadır kacamak yaptım ıns hep boyle devam eder
Fotoları nasıl sılıyosunuz ben sılmeyı bılmedıgım için hıc yuklemek ıstemıyorum bana anlatırmısın nasıl sılınıyor
Ben yapabılıyorum 4ayda çok nadır kacamak yaptım ıns hep boyle devam eder
Istedigin kisilere gosterebilirsin. Albume fotoyu yukledikten sora alltta sil ibaresi var gozukuyor zaten.buraya degil albumlerine yukle istegine gore sec gostermek istedklerine herkes goremez boylelikle
İnşallah inşallah canım.
Ben de geçen sene ilk diyete başladığımda hiç kaçamaksız gitmiştim.
Şimdi illaki yapıyorum ama ölçülü yapıyorum şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?