- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Canim kahveyi nasil kullanicaz onu deseydin iyiydi kendisini icip telvesiylemi yok sa bos pisirmeden mi@xDerinMavix vermesın ızın bende bısverbende dovme ıstıyorum ama şekıle karar veremıyorum yıllardır
Benım bacaklar o kadar catlakkı tedavısı yok
Bende bır onerı verıyım hem seluluıt hem olu derıyı atıyosun
Turk kahvesı
Zeytınyag varsa gercek olanlarsan
Kaya tuzu
Goz kararı koyuyorum karıstırıp dusta butun vucudumu ovalıyorum buraz kızarıyor ama pürüzlerıde aza ındırıyor hem masaj yaptıgın için kan dolasımın artıyor
kız haklısın vallahi ben 1 gün yaptım hala ağrım var bugün parka uğrayayım dedim anam baktım adamlar dolu hiç yaklaşmadan yoluma devam ettim ev tipi varmısır şu uzay aletinin acep ne kadardır onlar eşime söylerdim uygunsa alırdı bana
Canim kahveyi nasil kullanicaz onu deseydin iyiydi kendisini icip telvesiylemi yok sa bos pisirmeden mi
İyiymis ben de deniyim bunu gerci kis gunu hergun nasil yapak oluruz soguktan zaturre olurukYag kahve kaya tuzu kaseye koy karıstır vucuduna masaj yap bıraz kızarıyor acıyor ama ölü hücrelerı arındırmıs olursun selulıtede ıyı ben hergun yapmıyorum yaz olsa yapardım
İyiymis ben de deniyim bunu gerci kis gunu hergun nasil yapak oluruz soguktan zaturre oluruk[/QUOTE
Haftada 2 yap putrlugu yok edıyor yazın duzenlı olur kısın haftada 2 arındırma amaclı ıyı oluyor yumusak nefes alan bır vucut
Evet cnm hastayımKızMefkurem kaç gündür azıcık uğruyon .. Hasta neyimmisin bacım?
Noldu Zuhal ablacim nazar mi ettiler sana ne mazuru abla ne demek biz ozluyoz seni goremeyince o yuzdenEvet cnm hastayım
Boğaz baş ağrısı halsizlik
Bide ruhen çok yorgunum heralde
Hiç cnm bişey istemiyor
Bisüre mazur görün beni
Sağol bitanemNoldu Zuhal ablacim nazar mi ettiler sana ne mazuru abla ne demek biz ozluyoz seni goremeyince o yuzden
En kisa zamanda atlatirsin insallah bu ruh halini ablacim bol bol dua et kendine cunku bu durumun tek ilaci dua benceSağol bitanem
Bazen insan içine kapanmak isterya heralde ben o dönemdeyim
Evet cnm hastayım
Boğaz baş ağrısı halsizlik
Bide ruhen çok yorgunum heralde
Hiç cnm bişey istemiyor
Bisüre mazur görün beni
Asya hem bisiklet hwm uzay yolu bir arda eliptk diyolar bulursan banada soyle emiiii bense almak istiyorum baktim ama bulamadim
Canim ozlemim. Bulamiyorum ki poffff bakalim yinede bulan haber versin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?