offf sorma abla ya eşimde öyle diyor fırça atıyor ama abla kilo vermemi engelliyorr abla yengemde sprail takılıydı 1 haftadan fazla kanamassı giderdi nasıl zayıftı kadın rahatsızlandı dr da çıkardı o zıkkımı 2 ayda kadın bidon gibi oldu dedim ne kadar fark ettiriyor şu kanama durumu daha fazla kilo vermek varken diyorum haniOlur tatlım söker kafanıda fazla takıyon vücut kasıyo kendini..
akşam acıkmican mı ablişMenüm
8,00
2 dl kız. ekmek/1has. yumurta/1 çaykaşığı çokokrem/1 cay kaşığı reçel / azıcık peynir
14,30
4-5 çorba kaşığı et sote/yeşil salata/yogurt/2 dl hindi salam/bir iki lokma kaşar
19,30
1 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa (pirinçsiz az yağlı)
Su 2,5 oldu
Spor 1,5 saat yürüyüş
duydum da bunu hiç kullanmadım adetliyken mi içiliyor bide sende de aynı durum var gülüm senin kanaman kaç gün sürer ne kadar gelir bak benim en fazla 3 gün çok az damla damla gelir dururAdet söktürmek için civanperçemi bitkisini araştırsana tatlım.
Bugün meniler hep güzel maşallah.İyi aksamlarr menum
9:00 2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
12:00 1 kase yoğurt
1 elma
15:00 tavuk tavada yavsiz
Salata
18:00 ıspanak
Yovurt
30 dk step
2.5 su olur
O değişiyor tatlım. Bendede vardı iki ay öldümkanamadan.. Ama bidondum zayıf mayıf deildimmofff sorma abla ya eşimde öyle diyor fırça atıyor ama abla kilo vermemi engelliyorr abla yengemde sprail takılıydı 1 haftadan fazla kanamassı giderdi nasıl zayıftı kadın rahatsızlandı dr da çıkardı o zıkkımı 2 ayda kadın bidon gibi oldu dedim ne kadar fark ettiriyor şu kanama durumu daha fazla kilo vermek varken diyorum hani
Kız dikkatli baksana pırasa yicem ya..akşam acıkmican mı abliş
ayy pardon abliş görmemişimmmBugün meniler hep güzel maşallah.
O değişiyor tatlım. Bendede vardı iki ay öldümkanamadan.. Ama bidondum zayıf mayıf deildimm
Kız dikkatli baksana pırasa yicem ya..
süpersinn canımmBen yuruyuse cıkıyorum bugun spor yok sabah yürüdüm şimdide çıkıyım böregı yakmam lazım dımı
Yedin acıyı yağ yakacan dimiiii? Kolay gele..Ben yuruyuse cıkıyorum bugun spor yok sabah yürüdüm şimdide çıkıyım böregı yakmam lazım dımı
ayy pardon abliş görmemişimmm
süpersinn canımm
kız haklısın vallahi ben 1 gün yaptım hala ağrım var bugün parka uğrayayım dedim anam baktım adamlar dolu hiç yaklaşmadan yoluma devam ettim ev tipi varmısır şu uzay aletinin acep ne kadardır onlar eşime söylerdim uygunsa alırdı banaBu sabahta kalktım bacaklarda agrı hemen kas gevsetıcı yarın bakalım ne yapcam şimdi kaçar yarım saate gwlırım
Var asyam arştır netten fiyatları bulursun nasılsa uygn bi tane.kız haklısın vallahi ben 1 gün yaptım hala ağrım var bugün parka uğrayayım dedim anam baktım adamlar dolu hiç yaklaşmadan yoluma devam ettim ev tipi varmısır şu uzay aletinin acep ne kadardır onlar eşime söylerdim uygunsa alırdı bana
5 yıla yakın buyuk bır kozmaetık magazasında çalıstım ınsanlar bır hevesle alıyolar ama bır kutuda ıse yaramaz bende o yuzden bulasmıyorum kışın üşenırım yuzume hergun sürerim hele gözlerım dıkkat ederım ama vucut kremını hergun aabah akşam süremem 3 gun sonra aksatırım ama düz kremlerı surerım heralde ya ondan bıle emın degılım hele son yıllarda üşengeçlıgınn ıstunde
duydum da bunu hiç kullanmadım adetliyken mi içiliyor bide sende de aynı durum var gülüm senin kanaman kaç gün sürer ne kadar gelir bak benim en fazla 3 gün çok az damla damla gelir durur
hımm şimdi buldum daazcık tuzlu gelir şimdilik durumu ayarlasın öyle söyleyim yoksa söylenir şimdiVar asyam arştır netten fiyatları bulursun nasılsa uygn bi tane.
Eliptik bisiklet de araştır o da çok güzel çalıştırıyor vücudu.kız haklısın vallahi ben 1 gün yaptım hala ağrım var bugün parka uğrayayım dedim anam baktım adamlar dolu hiç yaklaşmadan yoluma devam ettim ev tipi varmısır şu uzay aletinin acep ne kadardır onlar eşime söylerdim uygunsa alırdı bana
iyi akşamlar ablacımBen çıkıyorum iyi akşamlar hepinize....
kız benim bacak zaten yok ne varsa göbekte var bu uzay aleti iyiymişte az tuzlu geldi biraz geçsin heleEliptik bisiklet de araştır o da çok güzel çalıştırıyor vücudu.
Ben 230 TL'ye almıştım.
şu lekelenme dursun içeyim yada şimdi içmek daha mı mantıklıHangi mağaza kız merak ettim :))
Ben de üşenirim aynen.
Canım ben düzenli adet olmuyorum ilaç kullanıyorum adet olmak için.
İlaç kullanmasam 3-5 ay adet olmam.
Benim de normalde çok az sürerdi 2-3 gün.
3 aydır civanperçemi, hayıt tohumu ve aslan pençesi karışımı kullanıyorum ve şimdi epey uzun sürüyor.
Adetliyken değil mesela adet dönemin geldi ama adetin sökülmedi o zaman içiyorsun sökülüyor.
Ben düzenli kullanıyorum hormonları düzenliyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?