💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

menumu yazayim
sabah 10.30 2 dilkm tbe sen kasarli tost 2 haslankis yumurta 5 cay k.tahin pekmez
ara12 gibi esim kahvalti yaoarken yarim dilim kaymak bal yedim

oglen 15.30 1 kase yigurt 2 kasik kabak yemegi brokoli salatasi

aksam (daha yemedim 7yi bilur wsim daha gelmedi)1 kase mercimek corbasi salata yogurt firinda kofte patates yaptim 6 kofye 3 dilim patates yiyeyim .

suyum 1 litre oldu yatana kadar 2 yaparim
bugun bebisim daha iyi sukur belki leslie yapmama izin verir.
Canan esini beklemesen ayip mi oluyo benim esim bu konuda dsstek oluyo kendisi 6 6 bucuk gibi geliyo ben 5 te yemegimi yiyorum 7 biraz daha gece kaliyo sanki menun guzrl koftenin boyutlari ne kadar ufaksa 6 iyi ama buyukse fazla gibime geldi

Bende menumu verıyım :KK66:

10:40 maydanoz suyu

11:10 haşlanmış yumurta,küçük yag süZülmüş ton balıgı,kıvırcık ,tere ,1,5 dilim çavdar

Spor
25 dk uzay(elıptek)
25 dk koşu bandı
10 bisiklet
200 iç bacak
200 dış bacak
4 farklı kol aletle 40'ar adet
4 farklı dambılla kol 30 'ar adet

Agrılarımdan dolayı bugun spor az oldu ;(

15:35 balkabagı çorbası,bürüksel lahanası,karnabahar,brokoli haşlama 1,5 y,k yogurt1 dilim çavdar

16:15 sade türk kahvesi karadutlu bogurtlenlı yarın stıks

17:16 buyuk fıncan yeşil çay

18:30 2 kepçe mercımek çorbası

Su 3lt
Detoks suyu 400 ml
Sporsuz adım sayısı 6.020
Gayet güzel tatlım
Akşam sade olmuş ama öğlen bolca sebzeni yemişin

Yoookk mayonezi zaten evde bile bulundurmuyorum. :KK66:
Bızım mutfak mayın tarlası gıbı ve ben rllemıyorum anammm ben demek ısteyınce ıradelı oluyorum bıde gece krızlerı hıc gelmese valla aglayasjm gelıyor

sabah ve oglene bayildim
ama aksam yetersiz geldi canim salata yogurt eklesydin keske

Kerevızım var yogurtla yapar yerım 3 çatal yeter heralde

Cananım tahini yemesende biraz tek pekmez yesen olmazmı

Birgün Size gelip şu kaymağı götürcem :KK48:

Akşamki menü güzelde
Mercimek var yanında patates yemesen iyi olur
tamam abla.tahin yemiyim bi sure kendimi yutmaya calisicam.biraz da sut olsun diye nefsim kandiriyor galiba.
kaymak konusinda haklisin esim yine aldi.masada durmadim bile isim var sen ye dedim . yalniz yemek de istemiyor beyefendi suc ortagi ariyor:110:
patayes de yemeyeyim . kimse begenmedi patatesi zaten yiyesim gitti:KK54:

kızlar menüm
sabah
1 yum. mantarlı omlet,1 bardak tarçınlı süt

ara
1 sade türk kahvesi
ara
1 elma 1 havuç
bitki çayı

akşam
1 tabak ıspanaklı yumurta
salata
3 yk kadar da yoğurt vardı

su 2 lt
spor 50 dk yürüyüş
bitki çayı içerim kızlar bugünkü menümde böyle

tamam abla.tahin yemiyim bi sure kendimi yutmaya calisicam.biraz da sut olsun diye nefsim kandiriyor galiba.
kaymak konusinda haklisin esim yine aldi.masada durmadim bile isim var sen ye dedim . yalniz yemek de istemiyor beyefendi suc ortagi ariyor:110:
patayes de yemeyeyim . kimse begenmedi patatesi zaten yiyesim gitti:KK54:

Patatesın g i çok yüksek dıye dedım kofte patates yan yana guzel ama bıraz tehlıkelı

asyacim bizim 5 sene olmadi tatlim.sonra da olumsuz bir tup bebek denememiz oldu.2.sinde rabbim bebegimizi nasip etti.malesef cok yaygin artik.hemen herkesin bebegi olacak diye birsey yok.belji de dogru zaman gelmemistir sen ve esin icin.benim simdiki bilgim ve 6 sene onceki bilgim ayni degildi hem de hiicc.esimin de oyle.hem evladin da hayirli ve sagliklisini iste rabbimden.evladi oyle olmayip da ne uzgun insanlat var.
tatlim doktora bebegimiz olmuyor diye gideceksen once sebebi ogrenmek 8c8n rahim filmi ve sperm testi istiyorlar canim.

ayy on kilo vermis gibi oluyor insan di mi.

evwt o benim de aklima takilmisti:KK70:

ekmek yiyesim geldi ayy ne demek hic birseymis:KK11:

di mi:KK57:
eşime baktılar gülüm sıkıntı yktu ama rahim filminden çokkk tırsıyorum da dr Allahtan istemedi henüzz

buyik degil husnacim.
esime hic sormadim aslinda sorsam hayir demez ama.tek basina yemek yemeyi sevmedigini bildigimden sormadim hic.bu hafta menulerim fena degildi aslinda ayni menulerle erken yesem sonuc daha cok fark eder.yarinku sonuca gire dusuneyim bi.

Yok benden de onun icinde bisey istenmedi. Ben bi problem varmi diye yaptirdim.uyuyarak cekindim zaten anestezili rahat gecti. Ara kanamalardan flan yaptirmadim yani cocuk icin saglik acisindan bi sknti varmi diye yani.bana lazm olcak seylerdi zaten hep.hayirlisini Mevlamdan hamileliginde zamaninda Rabbim dilerse olacak akisina biraktim. Elimden geleni yapiorum gerisi Allahtan.. dua
öyle gülüm benden de isterse eğer anestezili yaparım

kızlar menüm
sabah
1 yum. mantarlı omlet,1 bardak tarçınlı süt

ara
1 sade türk kahvesi
ara
1 elma 1 havuç
bitki çayı

akşam
1 tabak ıspanaklı yumurta
salata
3 yk kadar da yoğurt vardı

su 2 lt
spor 50 dk yürüyüş
bitki çayı içerim kızlar bugünkü menümde böyle
Sanki cok az olmus canim yada bana oyle geldi gerci yarin tarti var az olmasi iyi ama

@ASYA Bak birisi bi takımda ne yazmış
Seninde okumanı istedim

Canim bu ugurda çok göz yaşi döktüm inan bana 4 sene ugraştim 9 düşük 1 dış gebelik geçirdim ailemden 14 saat uzakta hastene için bile 2 saat yol gidip donüyordum bulundugum yerde imkan yoktu
Sabahlara kadar secde de agladimi bir ben bilirim
Eşimin ailesinin laf sokmalariyla ugraştim
Benim sag tüp saglam
Sol tup pko yumurtlama olmuyor
Ve ben sag tüpte dışgebelik geçirdim tüpümü kaybettim her gittigim doktor bir daha asla olmaz cocugun dedi bir ben inandim umudumu kaybetmedim
Yalvardim tüp bebek yapin diye olmaz dediler vücut bebegi parçalıyor tüp bebegide parçalar
Dünyanin parasini verdim olsun istiyorum tüp bebek
İnanirmisin başladık hergün igne yedim tüp bebek için aşilamanin yapilacagi gün eşim izin alamadi gelemedi boşa gitti bütun yedigim igneler
Ama şükür oldu bak hemde tedavisiz
sağol ablacım umut oluyor bana bunlar hep

buyik degil husnacim.
esime hic sormadim aslinda sorsam hayir demez ama.tek basina yemek yemeyi sevmedigini bildigimden sormadim hic.bu hafta menulerim fena degildi aslinda ayni menulerle erken yesem sonuc daha cok fark eder.yarinku sonuca gire dusuneyim bi.
Benim esimde soylenir ama bi yerde emeklerim bosa gitmesin diye yuzume bisey de demiyo ama erken yemek gercekten fark ediyo ben kendimde denedim onayladim

eşime baktılar gülüm sıkıntı yktu ama rahim filminden çokkk tırsıyorum da dr Allahtan istemedi henüzz
evet zor oldugi dogru zira ben bayilmadan yapilmisti.ama 2 dakkalik bi zorluk.sonra eve yiruyerek gittim.disini sık derim ama aci esigin dusikse bayiltsinlat.hic korkma canim ben internettw okuduklarimdan korkup belki bi sene erteledim zdesem inanir misin.hic bosuna erteleyip kendinizi yipratmayin 4 sene mi olmustu evleneli.bence beklemwyin doktorunuzu arayin.

Benımde yengemın zor oldu bebegı yumurtalığının tekı alındı tedavı oldu ne zorluk yaşadı sonunda oldu kardesınınde oyle 6 yıl tedavı gordu sımdı ıkızlerı oldu benın çocugun yok ama anlıyrlum senı ben bıle 32 yasındayım evlencemde cocuk olcak bır aksılık cıksa falan yandım dıyorum çunku benım teyzem 35 gıbı evlendı hamıle kaldı dustu bebegıno bıle evlatmı edınsem benım artık olmaz dıyodu sonra oldu bu işler kısmet sen olmaz dersın rabbım verır senınde olucak bence inşallah en kısa zamanda senden güzel bir müjde duyarız bu kadar üzme kendını anne olanlar daha ıyı bılır stres olumsuz etkılıyor

Back
X