- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Hmm o zaman bugun gozume az gorundu demekki:)tartıyla ilgili değil de gülüm genelde menüm böyle oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm o zaman bugun gozume az gorundu demekki:)tartıyla ilgili değil de gülüm genelde menüm böyle oluyor
Menun iyi gozukuyor meliha ablacim çupraya bayilirim yahu ::Hazır menüm
Sabah 7 30
1 kase yoğurt dereotlu omlet 2 yumurtadan 1kk peynir 1 d çavdar ekm. Tere
Öğlen 12.00
Fırında çupra yarım kase pirinç çorbası 1 bardak şalgam salata 2 tatlı kaşığı irmik helvası
Akşam 18 00
3 kaşık kabak yemeği yanına tavuklu kerevizli yoğurt
Su 2 lt tamamlarım
Spor 2 km yürüyüş
Oh oh brokoli karnibahar.. detoks mu bu.. menun saglikli gozukuyor :)Bende menumu verıyım
10:40 maydanoz suyu
11:10 haşlanmış yumurta,küçük yag süZülmüş ton balıgı,kıvırcık ,tere ,1,5 dilim çavdar
Spor
25 dk uzay(elıptek)
25 dk koşu bandı
10 bisiklet
200 iç bacak
200 dış bacak
4 farklı kol aletle 40'ar adet
4 farklı dambılla kol 30 'ar adet
Agrılarımdan dolayı bugun spor az oldu ;(
15:35 balkabagı çorbası,bürüksel lahanası,karnabahar,brokoli haşlama 1,5 y,k yogurt1 dilim çavdar
16:15 sade türk kahvesi karadutlu bogurtlenlı yarın stıks
17:16 buyuk fıncan yeşil çay
18:30 2 kepçe mercımek çorbası
Su 3lt
Detoks suyu 400 ml
Sporsuz adım sayısı 6.020
Yarin tartiya hazirlikmi hafiff menun baya :)kızlar menüm
sabah
1 yum. mantarlı omlet,1 bardak tarçınlı süt
ara
1 sade türk kahvesi
ara
1 elma 1 havuç
bitki çayı
akşam
1 tabak ıspanaklı yumurta
salata
3 yk kadar da yoğurt vardı
su 2 lt
spor 50 dk yürüyüş
bitki çayı içerim kızlar bugünkü menümde böyle
Oh oh brokoli karnibahar.. detoks mu bu.. menun saglikli gozukuyor :)
SABAH 1 elmA
KAHVALTI 11:00 de
2 haslanmis yumurta
Yarim patates haslama z.yag ve baharatla
1 2 ceviz
Domates salatalik
Zeytin
1 fincan yesilcay
16:00 da Yogurtlu müsli ( kereviz elma ceyrek muz rendeledim) biraz ceviz tarcin ve kuru meyvelerden
Aksam yemegine cok tokum ilerleyen saatte yemek yesemmi bilemedm. Corbami icerim sadece belki. Ya da hic.
2 bucuk bitti 3 lt olur su
Spor da 1 saat/ 30 dk yuruyus
Himm azar karisim fena olmaz tabi :) iyi yapmisin bnde bugun pancarla kirmizi ayran yapicaktm pazardan almayi unuttm ara ara bulamadmm bnde yesilliklere bayiliyom.bu kadar otcul olunurmu:))Aslında sadece corba ıcıcektım ama kendını çok aç bırakma ozlem dedım ben buruksel lahanasına bayılıyorum hele kremalısınagercı herseyın kremalısına bayılıyorum
o yzuden kışın çıkıyorya ben hep alıyorum hem bu sebzelet sayesınde yıgurt yemıs oluyorum
Evet olabiliir sanrm su beni sisirdi son yedigim oğunle birlitke.. yatarken icerm süt daha yemek yiyemcm zaten.Aksam sütte içebılırsın su 3 lt super
Himm azar karisim fena olmaz tabi :) iyi yapmisin bnde bugun pancarla kirmizi ayran yapicaktm pazardan almayi unuttm ara ara bulamadmm bnde yesilliklere bayiliyom.bu kadar otcul olunurmu:))
menun cok guzel gozukuyor canim ama bi yemek yada corba olmayinca sagliksiz mi olur acaba diyorum.emin olamadimSABAH 1 elmA
KAHVALTI 11:00 de
2 haslanmis yumurta
Yarim patates haslama z.yag ve baharatla
1 2 ceviz
Domates salatalik
Zeytin
1 fincan yesilcay
16:00 da Yogurtlu müsli ( kereviz elma ceyrek muz rendeledim) biraz ceviz tarcin ve kuru meyvelerden
Aksam yemegine cok tokum ilerleyen saatte yemek yesemmi bilemedm. Corbami icerim sadece belki. Ya da hic.
2 bucuk bitti 3 lt olur su
Spor da 1 saat/ 30 dk yuruyus
Mercimek corbam var patatesli tavuk yemegyle. Ama iceblseydm esimle yicktm salatamda duruyo yicem diye. Yer kalmadiki blmiorum acikirsa corba goturucem gecde olsamenun cok guzel gozukuyor canim ama bi yemek yada corba olmayinca sagliksiz mi olur acaba diyorum.emin olamadim
inşallah gülümmBenımde yengemın zor oldu bebegı yumurtalığının tekı alındı tedavı oldu ne zorluk yaşadı sonunda oldu kardesınınde oyle 6 yıl tedavı gordu sımdı ıkızlerı oldu benın çocugun yok ama anlıyrlum senı ben bıle 32 yasındayım evlencemde cocuk olcak bır aksılık cıksa falan yandım dıyorum çunku benım teyzem 35 gıbı evlendı hamıle kaldı dustu bebegıno bıle evlatmı edınsem benım artık olmaz dıyodu sonra oldu bu işler kısmet sen olmaz dersın rabbım verır senınde olucak bence inşallah en kısa zamanda senden güzel bir müjde duyarız bu kadar üzme kendını anne olanlar daha ıyı bılır stres olumsuz etkılıyor
Bende boyleyim bensiz yemek istemiyo erkenden yediriyorum bnde ona. Bazende gec yiyo. Nabalim erken yiynce daha rahat oluyor artk idare edicekler:)buyik degil husnacim.
esime hic sormadim aslinda sorsam hayir demez ama.tek basina yemek yemeyi sevmedigini bildigimden sormadim hic.bu hafta menulerim fena degildi aslinda ayni menulerle erken yesem sonuc daha cok fark eder.yarinku sonuca gire dusuneyim bi.
düşük değil aslında ama o yapılan işlemler çok kötü yaa anestezili yaparım büyük ihtimal dr şimdilik gerek yok demişti bana ne zaman isterse yaptırırım mecburevet zor oldugi dogru zira ben bayilmadan yapilmisti.ama 2 dakkalik bi zorluk.sonra eve yiruyerek gittim.disini sık derim ama aci esigin dusikse bayiltsinlat.hic korkma canim ben internettw okuduklarimdan korkup belki bi sene erteledim zdesem inanir misin.hic bosuna erteleyip kendinizi yipratmayin 4 sene mi olmustu evleneli.bence beklemwyin doktorunuzu arayin.
gülüm biliyorsunuz bu adet durumunu daha doğrusu şu lekelenme artık o ödem yaptıysa falan bilememYarin tartiya hazirlikmi hafiff menun baya :)
Ama zamanin gelms sen bilirsin ama bnm 2 sene olmasna ragmen ben duramadm cektirdm. Bi sorun varsa erken mudehale olur bekleme bencede.düşük değil aslında ama o yapılan işlemler çok kötü yaa anestezili yaparım büyük ihtimal dr şimdilik gerek yok demişti bana ne zaman isterse yaptırırım mecbur
Bu gun basladim.bakalim isallah faydasi olur.Günaydın kızlar.
Yok kız takılmam :)
Bana unutkanlık deme bende de hat safhada var
En iyisi tatlım.
Ben de yarın köye gidip pazar dönücem.
Dönünce eliptiği bir düzene oturtucam.
Canım 1 tane ceviz içini akşamdan 1 bardak suya koyuyorsun.
Sabah o su sarıya dönmüş oluyor.
Aç karnına suyunu içip cevizi de yiyorsun bu kadar basit ama işe yarıyor :)