• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gayet güzel Haticem

Bugün sesin çıkmadı mügem nerelerdeydin
Menünde güzel

Kimin düğünü var tatlım
Dün mercimek köfte bugün kısır bana göre fazla
Sende menülerini bi sağlıklı olarak oturtamadın
Sonra niye veremiyom deme :KK66:

Bi yılbaşı gelsinde
Bakalım o güne kadar hakedecenmi :KK66:
Daha 20 gün var

Kızartmayı sevmeyen yoktur heralde
:(( aynen ama iki gün oldu cok yiyorum once duzensizdi ama az yiyordum ve kisirdan aci pul biber ile 4 sikma yedim.salata ve yogurt

Eme

Emelcim oliyo ole ya stress oldukca daha cok acikio insan en azindan ben ole oglan bende stres yaptimi migdem kaziniyor sanki :-)
ayy al benden se o kadar.insanin gozu donuyor.bir de vakit yoksa en kolayi eline ne gecerse...o yuzden onceden iyi kotu birseyler yapmak lazim.bugun kahbalti hazirlarken esime bir yandan da brokolu haslafim.oglen yedim.yarin oglen de onu yerim diye dusindum.hazir yani su anda.cok rahat ettim.akti ustu hirseyler haslayacagiz aslinda onceden plan yapmak cok onemli kizlar.

ayy al benden se o kadar.insanin gozu donuyor.bir de vakit yoksa en kolayi eline ne gecerse...o yuzden onceden iyi kotu birseyler yapmak lazim.bugun kahbalti hazirlarken esime bir yandan da brokolu haslafim.oglen yedim.yarin oglen de onu yerim diye dusindum.hazir yani su anda.cok rahat ettim.akti ustu hirseyler haslayacagiz aslinda onceden plan yapmak cok onemli kizlar.
Evet aynen öyle beyine dedim büyük tapirlar varya ondan alalim dedim vaktim. Varken salata mi yapar içine koyarim sonra parça parca yerim

Aynen napacagn belli olmali ve aklina geldigi an ertelemeden yapmalisin yoksa planin gune gidio:)

babam birkaç gündür hastaydı gelemedim o yüzden hastanenin birkaç polikliniğine gittik
menümü vereyim geçmişe bakayım bakabildiğim kadar
sabah 2 kalın dilim tam buğday ekmeği
biraz acıka
az tereyağı
ve peynir
domates

ara bir activia

akşam
6 tane lahana sarması
bir küçük kase pırasa ve yoğurt
bugün rahat 1.5 saat yürümüşümdür
1.5 ,2 litre arasındada su içmişimdir.

Ablacım cevrenın etkısı o kadar buyuk kı anlatamam..:63:

-zayıfladın mı sen
-cok guzel oldun daha verme de alma da boyle cok ıyısın
-daha fazla verırsen cırkınlesırsın suan cok ıdealsın.

ıkı gundur kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım koca bı hafta heba oldu resmen..:KK47:

Yarını fılan yok ablacım bızım hemen bıseyler yapmamız lazım. Ne sen ne de ben kac haftadır spor yazmıyoruz.

Hadı kaldıralım totoları leslıe 3 mıle yapalım beraber.. bı fıncan yesılcayımmızı ıcelım suyumuzu da pesınden ohh mıss.. :KK50:
Kız benim menümü görmedinmi
Ben bugün yaptım :KK48:
Geçen 2 hafta, haftada 2 sefer yapmıştım
Ama öncelikle menü iyi olması lazım
İnşallah haftaya spor daha düzenli olacak
Telaşım bitiyor

Yemek hazır olursa insan acıktığı zaman başka şeylere saldırmaz

Back
X