- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Feyzam bende kışı hiç sevmiyorumMefkurem dunyadamisafir @EMELinEMELi
Bıseyım yok sersem gıbıym sadece.. Havalar soguk bas agrısı yapıyo uyku ıstegı fılan..
Spor da yapmadım..Abla menumu vermeye yıne utanıyorum ben bugun abımın sozlusu geldı ıs gorusmesı ıcın.
Annem dokturmustu.
Yıne yazıyım barı madem burda bırbırımıze karsı sorumluluklarımz var..
Sabah 6 gıbı bıraz pataates kızartması haslanms yumurta peynır zeytın kahve
oglen 12 gıbı kahve
3 gıbı ıkı dılım borek mınıck bı dılım kek
aksam 5-6 gıbı bı kase corba
suyumda 2 ltre anca oldu bugun.
Ye ye yunurtanin zarari yok bnce:)Oglenkı haşlama çeyrektı
Akşamda en pratık o geldı yoksa gec saate kalıcaktı malum ıst trafıgı kısa mesafede bıle ezıyet cekıyor ınsan
Ben tr bedenlerini unuttum 28 M mi oluyor acaba
Kendine görede bişeyler yap cnmKizlar dun aksam patates hasladm da cok aciktgmi farkednce attim brzcik agzima haberinz olsun yani:))
Bugun misafrm var. neler var beler. Yememem gereken bi suru cici ha pardon ciss
Gnelde kot bedenini o sekilde ifade ediolar ya bilemedm bn de simdi. Kot cekeylerde filan yazio s m l die karsiligi brzdan bakabilirim:)Buna tr dekiler cevap versin cnm
Bende tam bilmiyorum
Ablam 36 beden bile elbisem var azimli olmam sart. Tavuk salatasi yaptm ondan yicm artik. Patates salatasndan da alablrm brz sanrm. Sarmaya izn car mi? Bi de tadimlik cheesecake? Cok oldu dimiiKendine görede bişeyler yap cnm
İster bugün o cıssları yersin
İstersende perşembe tartıda sevinirsin
Hadi bakalım
38 beden elbiselerin seni bekliyor
Eeee sende yüz buldun astarını istiyon amaAblam 36 beden bile elbisem var azimli olmam sart. Tavuk salatasi yaptm ondan yicm artik. Patates salatasndan da alablrm brz sanrm. Sarmaya izn car mi? Bi de tadimlik cheesecake? Cok oldu dimii
Sende dikkat edince verenler kervanındansın fıstığımHerkese gunaydin
Bende demin tartildim zuhal abla inis basladi ama dun kanimca guzel idare ettim hadi bakalim
Defne birgul bu hafta omuz omuzayik he birakmayin beni
Kizlar ya ameliyuata kadar 64 falan olmak istiyorum ins yoksa ustune alcamda alcam
Aynen abla moralim bozukSende dikkat edince verenler kervanındansın fıstığım
Akşam yemeklerini halledersen zaten menülerinde o kadar Problem olmuyor
illa görürler abliş ya pencere kuşu gibiler hani şu filmlerde olur ya 1 avuç çekirdekle pencerede akşamı ederler aynı öyleler elimden geldiğince saklamaya çalışıcam ama son gün değilde bir kaç gün önce denerim yakışmazsa çarşıya çıkar birşeyler bakarım hemenDenediğinde gösterme
Ben bile merak ettim
Son Gün istediğin gibi durmazsa elbisesiz kalma
antalya canımAsya sen nerde yasiyorusun canim..
Tekrar geçmiş olsun bitanemgunaydin kizlar
dun yazamadin artik cok yorgyn geldim.gaita testinde amip cikti yavrumun.kusma ishal ondanmis.surup verdi doktor.zaten yalanci bogmacanin da surubu vardi.pof.su ilaclari icirmek de tam bir vijdan azabi.cok agliyor
dunku menum cok kotu amabugun iyi olur insallah.
Kız senin yatak odası gözetlicek değiller yailla görürler abliş ya pencere kuşu gibiler hani şu filmlerde olur ya 1 avuç çekirdekle pencerede akşamı ederler aynı öyleler elimden geldiğince saklamaya çalışıcam ama son gün değilde bir kaç gün önce denerim yakışmazsa çarşıya çıkar birşeyler bakarım hemen
Ozlemim bu hafta bzm haftamiz olsunnn:) amkyt ne zmndi cnm?Herkese gunaydin
Bende demin tartildim zuhal abla inis basladi ama dun kanimca guzel idare ettim hadi bakalim
Defne birgul bu hafta omuz omuzayik he birakmayin beni
Kizlar ya ameliyuata kadar 64 falan olmak istiyorum ins yoksa ustune alcamda alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?