Kuzum miniklerimz hasta olnca geri kalan her sy cok bos geliyor. Hemencik iyilessin melegin insallah. Hem kndni suclu hisstme, sen oniyi olsn diye yapiyorsun her seyi.gunaydin kizlar
dun yazamadin artik cok yorgyn geldim.gaita testinde amip cikti yavrumun.kusma ishal ondanmis.surup verdi doktor.zaten yalanci bogmacanin da surubu vardi.pof.su ilaclari icirmek de tam bir vijdan azabi.cok agliyor
dunku menum cok kotu amabugun iyi olur insallah.
Aynen abla moralim bozuk
Anacım senin kısaltmaları anlamak içinde ayrı bi ihtisas yapmak gerekiyorOzlemim bu hafta bzm haftamiz olsunnn:) amkyt ne zmndi cnm?
Tamam ins.persembe gun almaya gitcez ocakta olcam isteOzlemim bu hafta bzm haftamiz olsunnn:) amkyt ne zmndi cnm?
Kiloma seviniyom tabi abla annem burdaykrn 1 tepsi baklava yaptik sirf yalan yok 20 tane ondan yemistirim 2 gundela
Niye moralin bozukmuş
Bak ne kadar zamandır dikkat etmedin buna rağmen almamışın daha ne istiyon
Kiloma seviniyom tabi abla annem burdaykrn 1 tepsi baklava yaptik sirf yalan yok 20 tane ondan yemistirim 2 gundeama kucuk kesilmisti baya yedim ama yaninda baska seyler yemiyodum fazla
Moral bozuklugumun sebebi bacaklarimda farklilasma basladi sabah mezura ile olctum ameliyat olacagim bacak incelmeye baslamis kaslarim eriyo sanirim :-(
Zaten 2 bacağın ölçüsü bir olmazkiKiloma seviniyom tabi abla annem burdaykrn 1 tepsi baklava yaptik sirf yalan yok 20 tane ondan yemistirim 2 gundeama kucuk kesilmisti baya yedim ama yaninda baska seyler yemiyodum fazla
Moral bozuklugumun sebebi bacaklarimda farklilasma basladi sabah mezura ile olctum ameliyat olacagim bacak incelmeye baslamis kaslarim eriyo sanirim :-(
Aşağı yukarı herkesde öyle olurÇokmu fark var canım benımde 2 bacak araasında 2 cm fark var
Evet kollarda yarım sn ıkı goz bıle aynı degılAşağı yukarı herkesde öyle olur
Yok abla bag kopan bacak fazla kullanilamadigi icin kaslar erimeye baslarmis 4 cm fark suanZaten 2 bacağın ölçüsü bir olmazki
1-2 Cm farkeder
Zayıfladığın için incelmiştir
Kas erimesi hop diye olmaz
Hem bunun için sebep yokki
Zayiflamadan olfugunu sanmiyorum cnm ne bilim esim seninki psikolojik yok bisey diyo sen ayrintilarini bilip oyle yogunlasiyosun diyo ama ne bilimÇokmu fark var canım benımde 2 bacak araasında 2 cm fark var
Yok abla bag kopan bacak fazla kullanilamadigi icin kaslar erimeye baslarmis 4 cm fark suan
Zayiflamadan olfugunu sanmiyorum cnm ne bilim esim seninki psikolojik yok bisey diyo sen ayrintilarini bilip oyle yogunlasiyosun diyo ama ne bilim
Anacım senin kısaltmaları anlamak içinde ayrı bi ihtisas yapmak gerekiyor
Tamam ins.persembe gun almaya gitcez ocakta olcam iste
Kiloma seviniyom tabi abla annem burdaykrn 1 tepsi baklava yaptik sirf yalan yok 20 tane ondan yemistirim 2 gundeama kucuk kesilmisti baya yedim ama yaninda baska seyler yemiyodum fazla
Zayiflamadan olfugunu sanmiyorum cnm ne bilim esim seninki psikolojik yok bisey diyo sen ayrintilarini bilip oyle yogunlasiyosun diyo ama ne bilim
Ameliyattan sonra zaten fizik tedavi görecenYok abla bag kopan bacak fazla kullanilamadigi icin kaslar erimeye baslarmis 4 cm fark suan
Hadi bakalım güzellikdunyadamisafir canım cok gecmıs olsun.. ocaga kadar bıraz daha dıkkat et amelıyat daha kolay olur dedıgın gıbı.
Sıkma canını belkı normaldır hıc bı fıkrım yok gercı de..
Mefkurem ablacım haklısın gercekten.. Dun sporumu yaptım gece gece leslıe-2 mıle
Bugun de cok dıkkat edıyorum ıtınayla kendım hazırlıyorum menumu.
Yarın da dısarı da cıkmıcam evdeyken suyuma da sporuma da cok dıkkat edıyorum.
Pazartesı ıyı bı bıldırım yapıcam soz
insallah.Tekrar geçmiş olsun bitanem
Amip dediğin virüsmüymüş
İnşallah biran önce düzelirsiniz
Kuzum miniklerimz hasta olnca geri kalan her sy cok bos geliyor. Hemencik iyilessin melegin insallah. Hem kndni suclu hisstme, sen oniyi olsn diye yapiyorsun her seyi.
Hadi bakalım güzellik
İnsan hem menüye hemde spora dikkat edince daha mutlu oluyor aynı zamanda kendine güveni geliyor
Bende 2 gündür spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum
Aramızda bi elektriklenme başladı her An aşka dönüşebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?