💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kuzum miniklerimz hasta olnca geri kalan her sy cok bos geliyor. Hemencik iyilessin melegin insallah. Hem kndni suclu hisstme, sen oniyi olsn diye yapiyorsun her seyi.

la
Niye moralin bozukmuş
Bak ne kadar zamandır dikkat etmedin buna rağmen almamışın daha ne istiyon
Kiloma seviniyom tabi abla annem burdaykrn 1 tepsi baklava yaptik sirf yalan yok 20 tane ondan yemistirim 2 gunde ama kucuk kesilmisti baya yedim ama yaninda baska seyler yemiyodum fazla

Moral bozuklugumun sebebi bacaklarimda farklilasma basladi sabah mezura ile olctum ameliyat olacagim bacak incelmeye baslamis kaslarim eriyo sanirim :-(

Çokmu fark var canım benımde 2 bacak araasında 2 cm fark var

Zaten 2 bacağın ölçüsü bir olmazki
1-2 Cm farkeder
Zayıfladığın için incelmiştir
Kas erimesi hop diye olmaz
Hem bunun için sebep yokki

Zaten 2 bacağın ölçüsü bir olmazki
1-2 Cm farkeder
Zayıfladığın için incelmiştir
Kas erimesi hop diye olmaz
Hem bunun için sebep yokki
Yok abla bag kopan bacak fazla kullanilamadigi icin kaslar erimeye baslarmis 4 cm fark suan

Zayiflamadan olfugunu sanmiyorum cnm ne bilim esim seninki psikolojik yok bisey diyo sen ayrintilarini bilip oyle yogunlasiyosun diyo ama ne bilim

Bende bılmıyodum bu kadar cm fark oldufunu ılk duydugunda şaşırdım bu ayda kollarda fark var hoca herkezın boyle bır kol bır kolu tutmaz dedı rahatlafım takma o kadar kafana gecıcek amelıyat olucaksın başarılı gecıcek Allahın ıznıyle

dunyadamisafir canım cok gecmıs olsun.. ocaga kadar bıraz daha dıkkat et amelıyat daha kolay olur dedıgın gıbı.

Sıkma canını belkı normaldır hıc bı fıkrım yok gercı de..

Mefkurem ablacım haklısın gercekten.. Dun sporumu yaptım gece gece leslıe-2 mıle

Bugun de cok dıkkat edıyorum ıtınayla kendım hazırlıyorum menumu.
Yarın da dısarı da cıkmıcam evdeyken suyuma da sporuma da cok dıkkat edıyorum.

Pazartesı ıyı bı bıldırım yapıcam soz

Anacım senin kısaltmaları anlamak içinde ayrı bi ihtisas yapmak gerekiyor

Tamam ins.persembe gun almaya gitcez ocakta olcam iste

Zayiflamadan olfugunu sanmiyorum cnm ne bilim esim seninki psikolojik yok bisey diyo sen ayrintilarini bilip oyle yogunlasiyosun diyo ama ne bilim

Canim gecmis olsun.
Bence esin hakli. Kemik, kas erimesi vs oyle hemencik olmaz.

Hadi bakalım güzellik
İnsan hem menüye hemde spora dikkat edince daha mutlu oluyor aynı zamanda kendine güveni geliyor

Bende 2 gündür spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum
Aramızda bi elektriklenme başladı her An aşka dönüşebilir

Tekrar geçmiş olsun bitanem
Amip dediğin virüsmüymüş
İnşallah biran önce düzelirsiniz
insallah.
mikrop sanirim abla.
Kuzum miniklerimz hasta olnca geri kalan her sy cok bos geliyor. Hemencik iyilessin melegin insallah. Hem kndni suclu hisstme, sen oniyi olsn diye yapiyorsun her seyi.

oyle onun icin.

Ikı tembel gaza gelırse demekkı boyle oluyoumus..

Abla kımler geldı kımler gectı bız hala aynı yerdeyız..

Ask mı sevkmı ne olucaksa olsun artık. En son ne zaman 6olardaydım hatırlamıyorum bıle.

Yılbasnda muthıs bı bombam var sıze.. 90 kıloluk halımı yuklucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…