💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende menümü yazıp işe gidecem
Son menülere yorum yapamadım takımda toplantımız vardı buraya bakamadım

Sabah __1 ceviz +suyu, 1 bar süt

Öğle ____2 yumurtalı kıymalı omlet, peynir

Akşam ___yoğurt

Spor ___60 dk yürüyüş +10 dk serbest hareket

Su 2 lt

İyi atlatmışın cnm
Alerji yapmıyosa sorun yok

Yok yapmıyor hatta bazen yatarken sabah olsa yumurta yesem dıyorum spordan kaynaklı galıba proteın ıhtıyac oluyor bıde kas kaybetmemek ıcın yemek lazım ablacım ben soz verdım verdıgım soz sonunda benı hedefıme gıturcek az ınce 81 küsürken gıydıgım pantalonu buldum gıydım kardesım ustunden dusucek berdeyse dedı 46 beden ay popon bak cuval gıbı olmus dedı mutlu oldum bır cıglık attım bıde oda bugun kot aldı 26 beden banada hırs oluyor gaz verıyor ay bıde ben cok gıyerdım topuklu çalısırken bıle 8 -12 saat gıyerdım çok kılo alınca ayaklarım agrıyodu 1 saatte hep spor gıyıyodum bugun denedım bır rahat geldı demek 8 kılo daha versem daha rahat olurum eskısı gıbı bunlarda bana gaz verıyor

Mefkurem dunyadamisafir @EMELinEMELi

Bıseyım yok sersem gıbıym sadece.. Havalar soguk bas agrısı yapıyo uyku ıstegı fılan..

Spor da yapmadım..Abla menumu vermeye yıne utanıyorum ben bugun abımın sozlusu geldı ıs gorusmesı ıcın.
Annem dokturmustu.

Yıne yazıyım barı madem burda bırbırımıze karsı sorumluluklarımz var..

Sabah 6 gıbı bıraz pataates kızartması haslanms yumurta peynır zeytın kahve

oglen 12 gıbı kahve

3 gıbı ıkı dılım borek mınıck bı dılım kek

aksam 5-6 gıbı bı kase corba

suyumda 2 ltre anca oldu bugun.

Bence dene derım ben denıyorum baktım olmıyor dahada hırslanıyorum hedefım bu elbıse bı pantalon dıyorum
Aynen canim bugun bende denedim eski kiyafetlerimin icine girebiliyorum yasasin ya cok guzel bi duygu..
Isallah herkes hedefine ulasir

Güzelim sende genelde yufka görüyorum
Arada yenebilir ama beyaz ekmek sonuçta
Tambuğday yada çavdar ekmeği alsana
Bide fazla sebze et yemeği olmuyor
Bu sene ekmeklerimizin cogunlugunu kepekli yaptik.icinde yag yok naturel oldugu icin rahat yiyorum,beyaz dan cok kepek var. Ne kadar tehlikeli bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…