- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
cvp yazamamıştım gülüm kız ben denerimmde aldığım kadın görecek yengemgil görecek istiyoum ki sabredeyim giyip çıktığımda böyle kalsınlar
Salata türü yedim abla. Ah ah teptim caanim yemekleri. Boregin ucundan tadimlik azzcikin aldm okadarrrSabah sabah brokoloyi iyi yiyebiliyosun cnm Ama çok güzel tabiki
Menü su spor hepsi harika
Akşamda varsa salata türü bişeyler yiyebilirsin
Menü olarak gayet güzel cnm
Belki barbunya yada sarmayı tercih edebilirdin
Yanında salatayla
Tatlim cok hossunKızlar avatar sımdı foto cektım bakın koyuyorum
Ölücem açlıktan sımdı eve geldım trafık kalabalık öldum kendımı Zor tutuyorum sokakta yemektense evde gec yemeyı tercıh ettım
Sabah geç oldu maydanoz suyu
Bir bardak yarım yaglı süt,2 kayısı,4 kuru erik
14:30 5,6 çatal patates,1 yumurtadan peynırlı sucuklu omlet,çeyrek haşlama yumurta,2 dılım çavdar ekmegı ,şekersiz çay
20;00 ıspanaklı yumurta ,haşlama çeyrek yumurta yogurtlu,mercımek çorbası,1 dılım cavdar
Su 2 lt
Detoks su 400 ml
Kız öğlen hem omlet hem haşlama yumurta mı?
Akşam da hem ıspanaklı yumurta hem haşlama.
Yumurta patlaması olmuş kız
Oglenkı haşlama çeyrektı
Akşamda en pratık o geldı yoksa gec saate kalıcaktı malum ıst trafıgı kısa mesafede bıle ezıyet cekıyor ınsan
Biliyorum kız şaka yapıyorum.
Yumurta iyidir.
Protein yağ yakar.
Alısmısım 6 dedınmı yemeye dısarda gozum döndü bın çesıt gemek gectı aklımdan yoldan cıkmama ramak kalmıst
Yok yok o kadar spor yapıyorsun sen çıkmazsın yoldan
Evet benimde var dokuz aydır yedigimi içtiğimi verdiğim kiloyu, aldığım kiloyu olculerimi hepsini yazıyorum.Ne güzelim tatlım bence burdaki çoğu kişinin öyle bi defteri var
Bende ilk sayfasına kilodan dolayı yaşadığım duygularımı yazmıştım
Bidaha açıp okuyum bi
2016 maratonlarına katılcam kk temsıl etcem
Neden olmasın ki
İyi atlatmışın cnmAlısmısım 6 dedınmı yemeye dısarda gozum döndü bın çesıt gemek gectı aklımdan yoldan cıkmama ramak kalmıst
KizzzzOfff çok kotusun tam yicektim elimdeydi. Bunu okuyunca yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?