💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Asyacim allahtan sadece dilimde.. Canım istiyo dilim söylüyor ama elim varmiyor.
Bi dün akşam çok yaklasmistim zuhalin sayesinde oda olmadı. Çokta iyi oldu sağolsun.
Çok iyi olmuş cnm
Ben ettim sen etme

Bu arada dünden beri baya hırslandım
İnşallah 3 günlük olmaz

Benim en büyük korkum hedefe varınca tekrar kilo olmaya başlamak. Omur boyu diyet psikolojisi.. Iyyykk!
Valla bi hedefe varalımda bunu o zaman düşünürüz

Zaten sen beni çoktan solladın cnm
6 larda olmak nasıl bişeymiş senden öğrenirim artık

dunyadamisafir canım yılbasında kolaj yapıcam sıze..

Aynı kıyafetlerımı gıyıcem oncesı sonrası
Hep hayalımdı gercı cok fazla zayıflayamadım ama olsun.

muska77 canım yok ya cok yedım su 3-4 gundur saysam lıste uzar gıder mıdenız almaz yanı..

Ama akıllandım artık bu gaz bana yete 73u tekrar gorunce zoruma gıttı.. uyuz oldum kendıme.

Artık tam gaz devam edıp 14 subata ıstedıgm kıloda olucam ınsallah..

Dun bende giydim 81 kiloyken bir pantalon vardi dun denyin az daraltiyim tam sariyodu bir giydim nasil bol toparlanmaz nasil mutluyum ciglik attim aticaktim ama sakliycam 58 bir daha giycem acayip bir mutluluk anlatamam

Dun bende giydim 81 kiloyken bir pantalon vardi dun denyin az daraltiyim tam sariyodu bir giydim nasil bol toparlanmaz nasil mutluyum ciglik attim aticaktim ama sakliycam 58 bir daha giycem acayip bir mutluluk anlatamam

Aynen canım..

Insana en guzel kıyas yıne kendısı.. Baya bı mutlu oluyo ınsan dımı

Aynen canım..

Insana en guzel kıyas yıne kendısı.. Baya bı mutlu oluyo ınsan dımı

Kendime ozgu bir dans bile yaptim :) kardesinde cuval gibi durdu dediya tarifsiz mutluluk giydiginde anliycaksin ben hep evdeki kucukleri deniyirun hirs olsun diye meger buda guzelmis bide mavi bir albisem var onu bulsam denesem nasil kaldirdiysam bulamiyorum demek bir ara kendimden nasil unudu kestiysem

Aynen canım genelde kuculenlerı ya baskasına verırız yada atarız fılan ya..

Sankı ınsan hayatında hep kılo alıcakmıs ve en az kılolu oldugu halı o ankı halıymıs gıbı.
Bız bunu umarım sılebıldık aklımızdan.Bıseylerın kucuk gelmesı bıze hırs yapıyosa dogru yoldayız bence...

Benim boyum 157 66 bile kilolu oluyorum 55 65 arasi hep gidip geldim bir daha asla 6 yi gormem aklim basima gec geldi tarti hep hayatimin bir parcasi olucak mecbur sanmam bir daha birakip kilo alalim hepimiz cok emek veriyoruz bu cektikleriniz unutulcak seyler degil

Günaydın canım. Rabbim tez zamanda hedefine ulaştırsın.
Amin canim hepimizi insallah.
Gunaydin hanimlarr emelll yaaaa bende eksi yok 96 lari gorseydim keske bende
Olur mugeee bak ben 2 aydir ugrastim olur sabret

Cananin gecer ilaclari duzenli kullan ilac icirmek zor ama onun icin dimii canini sıkma olur mu :) g.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…