Çok iyi olmuş cnmAsyacim allahtan sadece dilimde.. Canım istiyo dilim söylüyor ama elim varmiyor.
Bi dün akşam çok yaklasmistim zuhalin sayesinde oda olmadı. Çokta iyi oldu sağolsun.
Benim en büyük korkum hedefe varınca tekrar kilo olmaya başlamak. Omur boyu diyet psikolojisi.. Iyyykk!bıktık bu kilodan yaa offfffffffffff yüreğim şişiyor bazen
Olmaz inşallah tatlım.Çok iyi olmuş cnm
Ben ettim sen etme
Bu arada dünden beri baya hırslandım
İnşallah 3 günlük olmaz
yok abliş ya dikkat edicez hep korumakta önemli...kolay gelsin ablişBenim en büyük korkum hedefe varınca tekrar kilo olmaya başlamak. Omur boyu diyet psikolojisi.. Iyyykk!
olmaz ablacım devam edersin böyle sennÇok iyi olmuş cnm
Ben ettim sen etme
Bu arada dünden beri baya hırslandım
İnşallah 3 günlük olmaz
Valla bi hedefe varalımda bunu o zaman düşünürüzBenim en büyük korkum hedefe varınca tekrar kilo olmaya başlamak. Omur boyu diyet psikolojisi.. Iyyykk!
Inşallah bebeğimolmaz ablacım devam edersin böyle senn
Olmaz inşallah tatlım.
Ya bi 60lari goreydik..
Kizlar sok sok sok bende yilbasinda 89 kilo fotomu koyacam
dunyadamisafir canım yılbasında kolaj yapıcam sıze..
Aynı kıyafetlerımı gıyıcem oncesı sonrası
Hep hayalımdı gercı cok fazla zayıflayamadım ama olsun.
muska77 canım yok ya cok yedım su 3-4 gundur saysam lıste uzar gıder mıdenız almaz yanı..
Ama akıllandım artık bu gaz bana yete 73u tekrar gorunce zoruma gıttı.. uyuz oldum kendıme.
Artık tam gaz devam edıp 14 subata ıstedıgm kıloda olucam ınsallah..
Dun bende giydim 81 kiloyken bir pantalon vardi dun denyin az daraltiyim tam sariyodu bir giydim nasil bol toparlanmaz nasil mutluyum ciglik attim aticaktim ama sakliycam 58 bir daha giycem acayip bir mutluluk anlatamam
Malesef hamilelik fotosucanım before after yapabılcekmısn sende aynı kıyafertlern duruyosa.?
Ayyy bu cok guzel olucak.
-Hu huu.. Yokmu arttıran.?
Malesef hamilelik fotosu
Ay bilgisayari karistirdim neler dokuldu ortaya
Aynen canım..
Insana en guzel kıyas yıne kendısı.. Baya bı mutlu oluyo ınsan dımı
Kendime ozgu bir dans bile yaptim :) kardesinde cuval gibi durdu dediya tarifsiz mutluluk giydiginde anliycaksin ben hep evdeki kucukleri deniyirun hirs olsun diye meger buda guzelmis bide mavi bir albisem var onu bulsam denesem nasil kaldirdiysam bulamiyorumdemek bir ara kendimden nasil unudu kestiysem
Aynen canım genelde kuculenlerı ya baskasına verırız yada atarız fılan ya..
Sankı ınsan hayatında hep kılo alıcakmıs ve en az kılolu oldugu halı o ankı halıymıs gıbı.
Bız bunu umarım sılebıldık aklımızdan.Bıseylerın kucuk gelmesı bıze hırs yapıyosa dogru yoldayız bence...
Amin canim hepimizi insallah.Günaydın canım. Rabbim tez zamanda hedefine ulaştırsın.
Olur mugeee bak ben 2 aydir ugrastim olur sabretGunaydin hanimlarr emelll yaaaa bende eksi yok 96 lari gorseydim keske bende
gunaydin kizlar
dun yazamadin artik cok yorgyn geldim.gaita testinde amip cikti yavrumun.kusma ishal ondanmis.surup verdi doktor.zaten yalanci bogmacanin da surubu vardi.pof.su ilaclari icirmek de tam bir vijdan azabi.cok agliyor
dunku menum cok kotu amabugun iyi olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?