- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Kizlar bugun sabah tan aksama kadar ablamin evini temizledim hamile doguma az kaldi menulerde haliyle biraz cozuttu.
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 2 yk domates biber kattigim sucuk 2 catal aci sos 2 catal labne 1dilim yumurtali ekmek kizartmasi
SAAT 12.30 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 15.00 1 dlm hazir kek
AKSAM 18.00 3 kepce tavuk corbasi (sukur bitti) 3 sıkım etsiz cig kofte yesillik
Su 2 lt
selam
menumu vereyim hemn
savah 10.30 1 flm ekmek azicik bal kaymak ve( mslesef bogazimi tutamadim zuhal ablacim)hashas ezmesi pekmez
ara 15.00 mandalina 2tane ve cok kucuktuler
aksam 1 kasik pilav bi tabak barbunya syyundan koymadim.salata yogurt 1 kase hosaf (sut olsun yemek pek yemiyor ustahi yok da)yarim dilim ekmek 2 dis sarimsak
Kızlar kızım hasta kv ve görümce bende oğlan huysuz. Bi müsait olayım yazıcam hepinize şimdilik nenü yazıp kaçıcam
Sabah 10 00
1 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 kk peynir 2 dilim tb ekmeği 1 öay kaşığı tahin pekmez
Ara 1 kase yoğurt
Saat 14 00 1 kase şehriye çorbası dereotu
Akşam 18 30
5 kaşık taze fasulye tere yoğurt
Su 2.5 lt
Spor leslie ile yarım saat yürüdüm.
Ozlem bende iki hafta once doymuyodum mevsimsel mi ne acep
Sağol tatlım. Gittiler..yok abliş ya dikkat edicez hep korumakta önemli...kolay gelsin abliş
Ay yok beraber görelim fıstığım..Valla bi hedefe varalımda bunu o zaman düşünürüz
Zaten sen beni çoktan solladın cnm
6 larda olmak nasıl bişeymiş senden öğrenirim artık
Hadi inşallah gülüm. Allah gönlümüze gore versin..@dunyadamisafir canım yılbasında kolaj yapıcam sıze..
Aynı kıyafetlerımı gıyıcem oncesı sonrası
Hep hayalımdı gercı cok fazla zayıflayamadım ama olsun.
muska77 canım yok ya cok yedım su 3-4 gundur saysam lıste uzar gıder mıdenız almaz yanı..
Ama akıllandım artık bu gaz bana yete 73u tekrar gorunce zoruma gıttı.. uyuz oldum kendıme.
Artık tam gaz devam edıp 14 subata ıstedıgm kıloda olucam ınsallah..
bence bulasici bu durum.gecen hafta o jadar istahim vardi ki .kendimi hamike sandimOzlem bende iki hafta once doymuyodum mevsimsel mi ne acep
Ay hadi yılbaşı değil before-after gecesi olacak..Kizlar sok sok sok bende yilbasinda 89 kilo fotomu koyacam
Bende varım 114luk fotodaki kotum duruyor onu giyerim bende..canım before after yapabılcekmısn sende aynı kıyafertlern duruyosa.?
Ayyy bu cok guzel olucak.
-Hu huu.. Yokmu arttıran.?
Ay hadi yılbaşı değil before-after gecesi olacak..
Bende varım 114luk fotodaki kotum duruyor onu giyerim bende..
Eyvah!Kizlar ben kacamak yaptim
Ben gelirsem kalmaz bisey. Supururum hepsini..Bacim anlastik:) az kisiyiz hersyden var bol bol buyrunn:)
Ben doyuyorum AMA gozum doymuyorOzlem bende iki hafta once doymuyodum mevsimsel mi ne acep
Halamla noel kurabiyesi denemesi yaptik. Bikac tane indirdim mideye. Insallah yansimaz.
b
bence bulasici bu durum.gecen hafta o jadar istahim vardi ki .kendimi hamike sandim
Tamam. Ama 28inde hatırlat bana, yaşlıyım ben unuturumAyy super olucak. 29 aralıkta yukleyelım o zaman kolaj yapıp..
Ne moral olur bee
Tamam. Ama 28inde hatırlat bana, yaşlıyım ben unuturum
Eyvah!
Ben gelirsem kalmaz bisey. Supururum hepsini..
Ben doyuyorum AMA gozum doymuyor
guzel olmuştu diye tadına baktin dimi?
Menüm
11.00
3 dL kız ekmek
1 yumurtalı menemen
1 KK peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı cokokrem
16.30
Tavuk sote
Yeşil salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok 1,5 saat temizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?