💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok biri 89 kg resmini koyacakmis biri 90 koyacakmisss.

102 kg yi koyarsam gorursunuz

Ben azicik bol olsun elbiseleri hemen yolluyorum birilerine yeni cicisler aliyorum

Canım ınkar edemeyız kı 89-90-102lık hallerımızde de bızdık sonucta.. Fark onemlı hanı

kızlar menüm
sabah
1 yum mantarlı omlet
5 zeytin
salatalık domates
1 bardak tarçınlı süt

ara 1 bardak şalgam bardak büyüktü biraz

öğle 3 kaşık kadar pırasam kalmıştı
yarım kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
tavuk göğsü haşlama(bolcaydı )
4 yk bulgur pilavı
3 kaşık yoğurttan aldım
salata

su 2 lt yakın
spor 1 saat içinde hem yürüyüş hem parkta spor aletlerinden faydalandım biraz akşamı iyi yedim kızlar karnım baya doydu

Gayet guzel canım yıne hersey.. Suyunu 2ye tamamlarsan daha ıyı olur.

Canım uzun uzun kahvaltı yapmasan da keske bıseyler atıstrsaydn kuru yemıs bı haslanms yumurta fılan..

oglen de borek pogaca olmams..

aksam hem pılav fazla hemde mercımekle beraber pırınc bence fazla

suyun yuruyusn guzel..

Yarın daha guzel bı gun olucak umarım..

Sabah kahvaltiya vakit yoktu oglende kardesin borek almis ben dun cok yunurta yedim bugun aklima gelmedi ben yurumeye ciktim annem eti yapmis yanina pilav iyi gider :) olmayaydi cok iyiydi bunlar evdeyken benin duzenimi paltaliyolar

Sabah kahvaltiya vakit yoktu oglende kardesin borek almis ben dun cok yunurta yedim bugun aklima gelmedi ben yurumeye ciktim annem eti yapmis yanina pilav iyi gider :) olmayaydi cok iyiydi bunlar evdeyken benin duzenimi paltaliyolar

Aynen duzen bozulunca kotu oluyo.. Yarın telafı edersın canım sen

Kizlar bugun sabah tan aksama kadar ablamin evini temizledim hamile doguma az kaldi menulerde haliyle biraz cozuttu.

MENUM

KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 2 yk domates biber kattigim sucuk 2 catal aci sos 2 catal labne 1dilim yumurtali ekmek kizartmasi

SAAT 12.30 tek sekerli t.kahvesi

OGLE 15.00 1 dlm hazir kek

AKSAM 18.00 3 kepce tavuk corbasi (sukur bitti) 3 sıkım etsiz cig kofte yesillik

Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…