💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yiyemedim.
Tam yicem zuhalcim msji gordun. Utanıp bıraktım elimden kaşığı. Eşim boşa gitmesin diye mmm yapa yapa yedi karşımda. Bide gulduki sorma..

Amin canim hepimizi insallah.

Olur mugeee bak ben 2 aydir ugrastim olur sabret

Cananin gecer ilaclari duzenli kullan ilac icirmek zor ama onun icin dimii canini sıkma olur mu :) g.olsun
saol canim
Yok biri 89 kg resmini koyacakmis biri 90 koyacakmisss.

102 kg yi koyarsam gorursunuz

Ben azicik bol olsun elbiseleri hemen yolluyorum birilerine yeni cicisler aliyorum

Kizlar ben kacamak yaptim
ay ne ywdin.benim ki kaar olamaz hwrhalde
Bn bgn neler yedigimi yazmiym bence hersyden azar azar tattim diym. Sarmalari biraz fazla gotrmus olabilirim tabi.
sarma mi ya cheesekek
Sabah kahvaltiya vakit yoktu oglende kardesin borek almis ben dun cok yunurta yedim bugun aklima gelmedi ben yurumeye ciktim annem eti yapmis yanina pilav iyi gider :) olmayaydi cok iyiydi bunlar evdeyken benin duzenimi paltaliyolar
yeni evlendiim sene anneme uzaktim .misafir de gelmezdi.ohh 57 kiloya kadar dusmustum.cok guz2ldi ne giysem kendimi artistler gibi hissediyordum.ah ne safimnasil kiydim geri aldim.

sabah hem kahvaltı hem oglen gıbı dolu dolu olmus arada bısey yemedıgn ıcın normal bence.

Aksam da gayet guzel.
Mersi şekerim..
Tavuksoteyi çok dolmayı 1 tane yiyeydin iyiydi.
abliş sinemada millet kovayla yedi ne canım çekmişti yine de tutmuştum kendimi bugün evde yaptım özlemişim be yaa
Benim sevmedigim nadir aburcuburdan biri mısır.
Nefsini korlemissin zararlı bisey değil.

ayy
insallah tatlim yaaa.
lafi bile cok guzel .

Kız agzindan bal damliyo. Hadi inşallah!
bi tane yedin ve tadiji tam anlayamadin herhalde kuzum
ama kararliydinanlayana kadar kurabiyelerin pesini birakmadin.
Ama haklı kiz emin olmak istemis ben olsam bende emin olmak isterdim.

ya zuhal ablacım okuyunca yazarsın cvp şimdi ben bu bitkiçayı yeşilçay falan onları içmeye başlayınca kabızlık sorunum arttı öncede vardı ama öyle uzun değildi ben bir süre baya kesicem bu bitki çayını acaba kilo vermem dururmu zaten yavaş veriyorum ya tedirginim

kurabıye dısında guzel canım hıc bozma yarın aynen devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…