Opuldun fıstık!!!!Her hafta bı oncekı kılomu unutan ben umarım unutmam
Saka bı yana unutulcak bısey degıl bu, hatırlatırm tabıkı
Afiyet olsun asyam.kızlar menüme 1 tabak yağsız tuzsuz patlamış mısır eklendi sinemaya gittiğimden beri canım istiyordu eşim getirmiş bende yedim
E afiyet olsun ozaman!Hahah aynen ya
abliş sinemada millet kovayla yedi ne canım çekmişti yine de tutmuştum kendimi bugün evde yaptım özlemişim be yaaOpuldun fıstık!!!!
Afiyet olsun asyam.
E afiyet olsun ozaman!
Yiyemedim.
Tam yicem zuhalcim msji gordun. Utanıp bıraktım elimden kaşığı. Eşim boşa gitmesin diye mmm yapa yapa yedi karşımda. Bide gulduki sorma..
saol canimAmin canim hepimizi insallah.
Olur mugeee bak ben 2 aydir ugrastim olur sabret
Cananin gecer ilaclari duzenli kullan ilac icirmek zor ama onun icin dimii canini sıkma olur mu :) g.olsun
Yok biri 89 kg resmini koyacakmis biri 90 koyacakmisss.
102 kg yi koyarsam gorursunuz
Ben azicik bol olsun elbiseleri hemen yolluyorum birilerine yeni cicisler aliyorum
ay ne ywdin.benim ki kaar olamaz hwrhaldeKizlar ben kacamak yaptim
Bn bgn neler yedigimi yazmiym bencehersyden azar azar tattim diym. Sarmalari biraz fazla gotrmus olabilirim tabi.
yeni evlendiim sene anneme uzaktim .misafir de gelmezdi.ohh 57 kiloya kadar dusmustum.cok guz2ldi ne giysem kendimi artistler gibi hissediyordum.Sabah kahvaltiya vakit yoktu oglende kardesin borek almis ben dun cok yunurta yedim bugun aklima gelmedi ben yurumeye ciktim annem eti yapmis yanina pilav iyi gider :) olmayaydi cok iyiydi bunlar evdeyken benin duzenimi paltaliyolar
Mersi şekerim..sabah hem kahvaltı hem oglen gıbı dolu dolu olmus arada bısey yemedıgn ıcın normal bence.
Aksam da gayet guzel.
Tavuksoteyi çok dolmayı 1 tane yiyeydin iyiydi.Menumu de veriyim.
Kahvalti: 1 kase corn flakes ve sut, 1 ceviz.
Ogle: Marul salatasi, 2 yumurtadan Akdeniz omleti (icinde mantar, siyah zeytin, domates, dereotu ve az kasar rendesi var.)
Ara: Kurabiye
Aksam: 1 kase kuskonmaz corbasi, cok az tavuk sote, 2 tane bulgurlu biber dolma.
Su: 2lt.
Spor: Yok.
Benim sevmedigim nadir aburcuburdan biri mısır.abliş sinemada millet kovayla yedi ne canım çekmişti yine de tutmuştum kendimi bugün evde yaptım özlemişim be yaa
en hafif olanlarındanmış abliş ama yarın yakmak lazım tabiMersi şekerim..
Tavuksoteyi çok dolmayı 1 tane yiyeydin iyiydi.
Benim sevmedigim nadir aburcuburdan biri mısır.
Nefsini korlemissin zararlı bisey değil.
bi tane yedin ve tadiji tam anlayamadin herhalde kuzumHahah aynen ya
Kız kalk ayağa 5-10 kere comel kalk yakarsın işte onun ne kalorisi olacak..en hafif olanlarındanmış abliş ama yarın yakmak lazım tabi
Kız kalk ayağa 5-10 kere comel kalk yakarsın işte onun ne kalorisi olacak..
insallah tatlim yaaa.badem000 oyle valla ınsanın kendıne guvenı gelıylor bende 53 kadar dusmus bırıydım hadı 60 oldum ne akla 80 lastıklı esortmanlar denemeden alınan kıyafetler hepsınden kurtulcaz az kaldı yaza burda ıns m beden s beden kıyafetlerınızı konuscaz
Kız agzindan bal damliyo. Hadi inşallah!badem000 oyle valla ınsanın kendıne guvenı gelıylor bende 53 kadar dusmus bırıydım hadı 60 oldum ne akla 80 lastıklı esortmanlar denemeden alınan kıyafetler hepsınden kurtulcaz az kaldı yaza burda ıns m beden s beden kıyafetlerınızı konuscaz
Ama haklı kiz emin olmak istemisbi tane yedin ve tadiji tam anlayamadin herhalde kuzum
ama kararliydinanlayana kadar kurabiyelerin pesini birakmadin.
Oyleyim dimi?abla harikasınnnnn
Kız agzindan bal damliyo. Hadi inşallah!
Ama haklı kiz emin olmak istemisben olsam bende emin olmak isterdim.
Evet tüm ülke çapında indirimlerden haberimiz olacak.Yazın bırbırımıze haber vercez kosun surda ındırım var
Ben aynayim sizi yansitiyorum. Siz soğuk nevaleler olsaydınız bende böyle neşeli şirin gibi takilamazdim.ayy vallahi öylesinnnenerjin süper
canım ablam benimmmmBen aynayim sizi yansitiyorum. Siz soğuk nevaleler olsaydınız bende böyle neşeli şirin gibi takilamazdim.
Menumu de veriyim.
Kahvalti: 1 kase corn flakes ve sut, 1 ceviz.
Ogle: Marul salatasi, 2 yumurtadan Akdeniz omleti (icinde mantar, siyah zeytin, domates, dereotu ve az kasar rendesi var.)
Ara: Kurabiye
Aksam: 1 kase kuskonmaz corbasi, cok az tavuk sote, 2 tane bulgurlu biber dolma.
Su: 2lt.
Spor: Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?