💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen yine yaklaştın cnm
Ben 69 diye diye ölüp gidecem heralde
Ya senim gayet normal ama abla. Meto direniyor. Aslinda insan 3 ay da 10 kg verdyse misal 1 ay korumaliymis. Bendd ole yapmstm buraya ara verdgmde korudum sora yine tekrarlaynca hemen cvp verdi. Olur o lapa tartida farkettriyor gercekten ama surekli olmuyor sadece katlanilmiyo:)

Tam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecer bence herkez çozutcak ama en çok ben
:) oyle deme. O gün hafif tutmaya bak genede sen 1 saatlik heycan hedefni engellemesin. Hedefne ulasirsin da insallah. Ben 69 da olsam 65 olana kadar duraamam yoluma devam...

Kizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezz cislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Bi tane de serbetli tatli
Bi tatli kasigi fistik ezmesi

Evet hanimlar de hayde :))

Bu lokantanin tatli menusumu? masallahh yarin kiloda serbestli olcak sanrm canm :)) neyse cumaya toparlarsin insallah 1 kg gidebilr tutarsan:)

Fıstık ezmesiyle lavas cıss sayılmaz
İnşallah pasta fazla büyük değildir
Şerbetli tatlı hangisiydi
Yoksa onuda sana benmi gönderdim
Halâ evde var, baklava sana selam söylüyor

Abla gunduz sayilmayablir bi nebzedd aksam yapisiyor bu tattlilar.. yaga donusuyor

Ay hadi bakalim basarabilcekmiyiz.. kismet olursa gorucez herkesi. Heycanli da aslinda herkesin uç noktasi 31 aralikta )
Evet persembden yapsak kılo bıldırımını ne kadar cozutma hakkımız var bılırdık

Maşallah mıgdede bayram havası zuhal abla gormesın

Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim

Yok ablam yas pasta kare dilim kek uzerne krem santiydi. Ole alengirli kocaman bisey deildi ama bihayetnde cis iste serbestli tatli da serce parmak boyunca iki parmak genislignde ici cevizli adini bilmiyorum:) guzeldi ama

Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
Insallah snn kdr sansli olurm bacim:)) yok yok geri kalani iki ymrta ve 4 kofte, bir de brz tursu kavurmasi. Asil cislar o tatlilar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…