:) olabilir artik nabcan. Onlarsizda kilo vermek zor. Alisiyor insanSeverek yapmak var bıde mecburıyeten ben çok severek yemıyorum
Heralde 66 olsam bende istemezdim
Ya senim gayet normal ama abla. Meto direniyor. Aslinda insan 3 ay da 10 kg verdyse misal 1 ay korumaliymis. Bendd ole yapmstm buraya ara verdgmde korudum sora yine tekrarlaynca hemen cvp verdi. Olur o lapa tartida farkettriyor gercekten ama surekli olmuyor sadece katlanilmiyo:)Sen yine yaklaştın cnm
Ben 69 diye diye ölüp gidecem heralde
Yiyerek girme butun yil yersinOyle demeyın 66 korumak cok zoryılbasında tıkınma nıyetım yuzunden cok gergınım sımdıden hayal kuruyorum menumu 64 olursam yıcem gururla yazıcam menumu
Yiyerek girme butun yil yersin
:) oyle deme. O gün hafif tutmaya bak genede sen 1 saatlik heycan hedefni engellemesin. Hedefne ulasirsin da insallah. Ben 69 da olsam 65 olana kadar duraamam yoluma devam...Tam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecerbence herkez çozutcak ama en çok ben
:) oyle deme. O gün hafif tutmaya bak genede sen 1 saatlik heycan hedefni engellemesin. Hedefne ulasirsin da insallah. Ben 69 da olsam 65 olana kadar duraamam yoluma devam...
Ay hadi bakalim basarabilcekmiyiz.. kismet olursa gorucez herkesi. Heycanli da aslinda herkesin uç noktasi 31 aralikta )Iyıde bende 64 olmus olcam çok pis bilendım 31. Aralıga
Suyla pek aram yok bir ara icmiyodum pek simdi gene biraz basladim icmeye olcerim bundan sonra fistikSpor da olsaydı.
Güzel menü
Menünü beğendim
Su yok mu su
Süpersin
Kızlar harika bi hafta bizi bekliyo
Bu lokantanin tatli menusumu?Kizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Bi tane de serbetli tatli
Bi tatli kasigi fistik ezmesi
Evet hanimlar de hayde :))
Fıstık ezmesiyle lavas cıss sayılmazKizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Benimki farkli olcak aclik grevi yapim bende butun yilim ac ve zayif gecerTam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecerbence herkez çozutcak ama en çok ben
Abla gunduz sayilmayablir bi nebzedd aksam yapisiyor bu tattlilar.. yaga donusuyorFıstık ezmesiyle lavas cıss sayılmaz
İnşallah pasta fazla büyük değildir
Şerbetli tatlı hangisiydi
Yoksa onuda sana benmi gönderdim
Halâ evde var, baklava sana selam söylüyor
Evet persembden yapsak kılo bıldırımını ne kadar cozutma hakkımız var bılırdıkAy hadi bakalim basarabilcekmiyiz.. kismet olursa gorucez herkesi. Heycanli da aslinda herkesin uç noktasi 31 aralikta )
Kizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Benimki farkli olcak aclik grevi yapim bende butun yilim ac ve zayif gecer
Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.Kizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Ooo garantiliyosun işii :)) cix cuma olmasi gerek :)Evet persembden yapsak kılo bıldırımını ne kadar cozutma hakkımız var bılırdık
Maşallah mıgdede bayram havası zuhal abla gormesın
Yok ablam yas pasta kare dilim kek uzerne krem santiydi. Ole alengirli kocaman bisey deildi ama bihayetnde cis isteFıstık ezmesiyle lavas cıss sayılmaz
İnşallah pasta fazla büyük değildir
Şerbetli tatlı hangisiydi
Yoksa onuda sana benmi gönderdim
Halâ evde var, baklava sana selam söylüyor
Insallah snn kdr sansli olurm bacim:)) yok yok geri kalani iki ymrta ve 4 kofte, bir de brz tursu kavurmasi. Asil cislar o tatlilar:)Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?