💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
20 baklavami :) tek yönlü olunca bsy olmuyo evet. Hemen kilo alinmiyo zaten de 2 gun ust uste dedi ya o yuzddn. Yoksa fazla degil okadar aksam bide diye yani. Halleder artikk ya 2 3 gunde hafif tutarsa

Yok ablam yas pasta kare dilim kek uzerne krem santiydi. Ole alengirli kocaman bisey deildi ama bihayetnde cis iste serbestli tatli da serce parmak boyunca iki parmak genislignde ici cevizli adini bilmiyorum:) guzeldi ama
Keşke krem şantisini yemesydin
Kalori yarı yarıya azalırdı

Ekle ekle :)) bnde hafta ici bsyler eklmeyi dusunuorum msfrm geleblr :)

Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
Bende şimdi 1 tabak tatlı yesem yarına eksi olurmuyumki
Suç bende değil, sen dedin

ellerine saglik ablam Allah kabul etsin.yiyemesen de yedirmissin.
benim ee kayinvalidem geldi.gelirken de 1 kap baklava getirmis.esime hemen ojula goturwlim dagitalim dedim.yok ben yiyecem elleme dedibaklava ile olan imtahanim basladi.
su ceviz suyuna ben de basliycam bu gece isliyirum .

Bencede iyi abartin yok :) valla iyi sabredioz ya şu 69 gorsem kendime 1 gun yapacam yicem istedigim seylerden :)) azar tabkiii
ama sonra bir sure daha goremen ki 69 u
saka saka.ertesi gunu dikkat ettin mi hallesersin insallah

Sağol bitanem, amin inşallah
Bugün yine 1 dilimle kalmışın
Bence hiç gözünün önüne koyma
Eşine söyle o biyere saklasın yiceğinde çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…