20 baklavami :) tek yönlü olunca bsy olmuyo evet. Hemen kilo alinmiyo zaten de 2 gun ust uste dedi ya o yuzddn. Yoksa fazla degil okadar aksam bide diye yani. Halleder artikk ya 2 3 gunde hafif tutarsaCnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
Ooo garantiliyosun işii :)) cix cuma olmasi gerek :)
Keşke krem şantisini yemesydinYok ablam yas pasta kare dilim kek uzerne krem santiydi. Ole alengirli kocaman bisey deildi ama bihayetnde cis isteserbestli tatli da serce parmak boyunca iki parmak genislignde ici cevizli adini bilmiyorum:) guzeldi ama
Ekle ekle :)) bnde hafta ici bsyler eklmeyi dusunuorum msfrm geleblr :)Bana uyar cumada olabılır gece yedım sabaha kıloya donusmez cuma yemem bıse bende benı yolumdan donduremeSınızdur ben 63 ınmeye calısıyım opsıyon yapıyım o kadar baklava dedınızlo menume bır tanede tatlı eklıyım
Bende şimdi 1 tabak tatlı yesem yarına eksi olurmuyumkiCnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
Ekle ekle :)) bnde hafta ici bsyler eklmeyi dusunuorum msfrm geleblr :)
Bende şimdi 1 tabak tatlı yesem yarına eksi olurmuyumki
Suç bende değil, sen dedin
Az bsy yerim ayip olur yemessem hic. Yada tartidan sora cagiririm en iyisi dmi:))
Yok kızz ben onlara uyarmıyımKendılerıne suc ortagı arıyolar kıyma kendıne sporda yapmadın
Yok kızz ben onlara uyarmıyım
Şu anda aç ve mutluyum
Sizin menülerin geneli iyi
Kız canan ben baklavanın tadına bakmadan sanamı göndermişim
Valla benimkini yeseydin 1 dilimle kalmazdın
1 tabağı çok rahat yiyebilirim
Kızlar 3 gündür bana göre çok iyi gidiyorum
Yazdığımdan hariç 1 Lokma yemedim hiçde cıss yoktu
Ama yarın sonuç ne olur bilemiyorum
Bugünkü gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi aslında çok erken saatte tartıldım
Bakalım sabah ola hayrola
Çarşamba lapa yapmaya niyetim var
Bencede iyi abartin yok :) valla iyi sabredioz ya şu 69 gorsem kendime 1 gun yapacam yicem istedigim seylerden :)) azar tabkiii
Sen onuda zayıflatırsın fıstığımBende ınstagramda zayıflayan ınsanlara bakıyorum arada komık seylere az once hızla aman vıdeo var ekran fotosu cekıyosun cektım gobeklı bıryle evlencekmısımpek bı kahırlandım
Hayirrr bu hafta yeme sabit intikami yapcaz yawwwBende şimdi 1 tabak tatlı yesem yarına eksi olurmuyumki
Listenin ilk üçünde bize yer açBende şimdi 1 tabak tatlı yesem yarına eksi olurmuyumki
Sen onuda zayıflatırsın fıstığım
Sağol bitanem, amin inşallahellerine saglik ablam Allah kabul etsin.yiyemesen de yedirmissin.
benim ee kayinvalidem geldi.gelirken de 1 kap baklava getirmis.esime hemen ojula goturwlim dagitalim dedim.yok ben yiyecem elleme dedibaklava ile olan imtahanim basladi.
su ceviz suyuna ben de basliycam bu gece isliyirum .
Yok kuzum yemicemdeHayirrr bu hafta yeme sabit intikami yapcaz yawww
Azımle 3 defada sportıf buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?