- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Yiyerek girme butun yil yersin
Tam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecerbence herkez çozutcak ama en çok ben
birguuul tatlis naptin seeen.Kizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Bi tane de serbetli tatli
Bi tatli kasigi fistik ezmesi
Evet hanimlar de hayde :))
Bu lokantanin tatli menusumu?masallahh yarin kiloda serbestli olcak sanrm canm :)) neyse cumaya toparlarsin insallah 1 kg gidebilr tutarsan:)
hic bir yilbasinu hu kadar beklemwmistim.acaba kim ne yiyecekBenimki farkli olcak aclik grevi yapim bende butun yilim ac ve zayif gecer
aaa bilmiuordum iui oldu ogrendiimKeşke krem şantisini yemesydin
Kalori yarı yarıya azalırdı
kahvaltiya gelsinlerCuma gelsınler sabah tartıl sonra agırla
Yok kızz ben onlara uyarmıyım
Şu anda aç ve mutluyum
benim bu sene yok.2 ve 3 lere giriyorum.Son 2 sinifim kaldi sinav okuyorum ayyy bitsin artikin
ablaaa kaymak da getirmis.Sağol bitanem, amin inşallah
Bugün yine 1 dilimle kalmışın
Bence hiç gözünün önüne koyma
Eşine söyle o biyere saklasın yiceğinde çıkarsın
Ya sen ne hoş 65sin. Ben ne olcemmm 65 yaaa. O benim ideal kilom ama yaaabenim bu sene yok.2 ve 3 lere giriyorum.
bransin neydi ozlem
boyim 1 67 oksa ben de kilo vercem diye ugrasmazdim canim.Ya sen ne hoş 65sin. Ben ne olcemmm 65 yaaa. O benim ideal kilom ama yaaa
boyim 1 67 oksa ben de kilo vercem diye ugrasmazdim canim.1 59 icin cok 65.
Himm tabi k3ndi acindan haklisin ben o sayiya ozendim sadece. Neyse sabiir sabiir gorurm insallah. 69 gorsem bi kafi yani.:)boyim 1 67 oksa ben de kilo vercem diye ugrasmazdim canim.1 59 icin cok 65.
Dogru bak aslinda 38 giyiyosun ama toplu duruyosun hafif kesnlkle 5 kilocuk daha gtse ideal. Benm en son hedefm 60. Tabi :) ben 60 olunca 40 kg gibi duruyorum ama bebis olana kadar olsa iyi esneme sansim olsin:)Haklısım bende 157 66 cok duruyor 60 olsak eh ıste 58 hafıf balık etlı
Dogru bak aslinda 38 giyiyosun ama toplu duruyosun hafif kesnlkle 5 kilocuk daha gtse ideal. Benm en son hedefm 60. Tabi :) ben 60 olunca 40 kg gibi duruyorum ama bebis olana kadar olsa iyi esneme sansim olsin:)
Tek biz burdayiz sanirim :) yesilcay ictim uykumumu ne kacirdi sanirim
Sana da canim b3nde cikicam. Hayirli geceler sana da :*Evet ama bende fırar eder sabah 10 da ders var 8:30 uyanmam lazım opuyorum tatlı ruyalar
sizin baktiginiz çay muhtemenlen internette dolasan sahtesi.. benim kullandigimda sinameki yok... internette arastirdiniz muhtemelen internettekilerde sinameki var evet.. ben mahalle aktarimdan aliyorum...Bahsettiğiniz çayın içeriğine baktım ve sinameki de olduğunu gördüm.
İçinde sinameki varsa benim için bitmiştir.
Ll
Sürekli kullanımda bağırsaklara ciddi zararlar verebilir.
Ben sağlıklı beslenerek kilo vermeyi tercih ederim kendi adıma.
Siz de iyi düşünün bunu kullanırken, nacizane tavsiyem.
Bildiğim kadarıyla yok ablacım ama birazdan bakıcam.
Sen gecen hafta vermismiydin meliha abla?Günaydın. İnsan 100 gr bile eksi olmazmı. Sabitim. Buna şükür. Artıdan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?