💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yiyerek girme butun yil yersin

Tam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecer bence herkez çozutcak ama en çok ben
super fikir
birguuul tatlis naptin seeen.
olmaz ki boyle seyleri hic sevmem
kiz gecmisin ya beni kacamakta
Bu lokantanin tatli menusumu? masallahh yarin kiloda serbestli olcak sanrm canm :)) neyse cumaya toparlarsin insallah 1 kg gidebilr tutarsan:)

Benimki farkli olcak aclik grevi yapim bende butun yilim ac ve zayif gecer
hic bir yilbasinu hu kadar beklemwmistim.acaba kim ne yiyecek
Keşke krem şantisini yemesydin
Kalori yarı yarıya azalırdı
aaa bilmiuordum iui oldu ogrendiim
Cuma gelsınler sabah tartıl sonra agırla
kahvaltiya gelsinler
Yok kızz ben onlara uyarmıyım
Şu anda aç ve mutluyum

Sağol bitanem, amin inşallah
Bugün yine 1 dilimle kalmışın
Bence hiç gözünün önüne koyma
Eşine söyle o biyere saklasın yiceğinde çıkarsın
ablaaa kaymak da getirmis.
ama hoiiic isim olmaz.yilbasina 61 kilo girþek istoyorum...simdi gidio cevizimi islayacagim.baklavayi da yedim iyyyk hic sevmem zaten

Haklısım bende 157 66 cok duruyor 60 olsak eh ıste 58 hafıf balık etlı
Dogru bak aslinda 38 giyiyosun ama toplu duruyosun hafif kesnlkle 5 kilocuk daha gtse ideal. Benm en son hedefm 60. Tabi :) ben 60 olunca 40 kg gibi duruyorum ama bebis olana kadar olsa iyi esneme sansim olsin:)

Dogru bak aslinda 38 giyiyosun ama toplu duruyosun hafif kesnlkle 5 kilocuk daha gtse ideal. Benm en son hedefm 60. Tabi :) ben 60 olunca 40 kg gibi duruyorum ama bebis olana kadar olsa iyi esneme sansim olsin:)

Sımdı daha zor gıtmeye basladı artı 5 kıloyu bacaklardan versrm ozaman zayıfladıgımı daha net anlıycam

sizin baktiginiz çay muhtemenlen internette dolasan sahtesi.. benim kullandigimda sinameki yok... internette arastirdiniz muhtemelen internettekilerde sinameki var evet.. ben mahalle aktarimdan aliyorum...
Iceriginde sinameki hariç diger hepsi var. Öyle cir cir yapan caylardan degil... icindeki ginko biloba enerji verdiginden kalp ve tansiyonu olanlar kullanamiyor o bitkinin oyle bir ozelligi var.. ginko biloba alzaimere karsi koruyucu bir bitkidir .. bunu ben dr umdan tavsiye alarak kullandim ve bu çayda hiç bir zararli madde yok gönul rahatligiyla kullan dedi...

Ben nacizane tavsiyede bulundum ne saticiyim ne pazarlamaci.. sadece kendim gibi kilo sorunu olanlara destek olmak ki ben tüp mide ameliyatindan döndüm. . Isteyen alir kullanir istemeyen kullanmaz...
Ben cok diyet yaptim ve hizli bir sekilde verdiklerimi geri aldim... bu cayi birakali 1 ay kadar oldu hamilelikten dolayi biraktim... ve hala kilo almadim.. bulantim kusmam yok yememde istahimda yerinde ustelik..

Gunaydin canlarim 2-3 gundur duzenim bozulunca bu is yuzunden artilar geldi bana ne yazikki su 2 gun de atlatinca toparliycam kendimi insallah kusura bakmayin hatta siz bana bakmayin super gidiosunuz kilolar super gidio ozledim sizi lakin gun icinde tel i elime almayi birakin annemle bile konusamiyoruz :-( bu arada 24 aralik aksami izmirden annem gelicek yuppi beyim almanyaya gidicek is icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…