Sen gecen hafta vermismiydin meliha abla?
Bende beyaz eti çok severimama tavuk konusunda tvdeki doktorlar kafamı karıştırmaya başladı.:)) benm otlarla aram cok hoştur. Bide şu etlerle olsa... kucuklugumden beri damagimda et lezzeti yok. Yesemde cok azz
Anaaam bende lahmacun yedim dün.Yoğun bir günden ve bol cısslı sofralardan menüm gelsinnnnn
Kalkınca__ 1 ceviz +suyu, 2 incir
Sabah ___kıymalı 2 yumurtalı maydonozlu omlet içinde 2 kş yulaf kepeğide var, peynir
Öğlen __yemek yemeye vakit yok, koşturuyodum mutfakta
Akşam __1 pasta tabağı büyüklüğündelahmacun, maydonoz, yarım domates, ayran
(2.yi yememek için zor tuttum kendimi, doymadımda)
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor Bugün yok yapmaya halimde yok
Kız 68de yiyelimki hemen 70 olmasın.Bencede iyi abartin yok :) valla iyi sabredioz ya şu 69 gorsem kendime 1 gun yapacam yicem istedigim seylerden :)) azar tabkiii
BenimdeeeeeLezzetli hale getirip yiyom valla yoksa benm sevdigim pasta cukulata borek.
O ne biçim laf allah gecinden versin bacımSen yine yaklaştın cnm
Ben 69 diye diye ölüp gidecem heralde
E mantıklı 66 olsam bende istemezdim delimiyim kilo almak isteyim.Şahsen ben hiç 69 gormek ıstemıyorum
Heee dimi?Yiyerek girme butun yil yersin
Tabiside cozutacaz.Tam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecerbence herkez çozutcak ama en çok ben
Anaaam ben bi lahmacla iyi yirtmisimKizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Bi tane de serbetli tatli
Bi tatli kasigi fistik ezmesi
Evet hanimlar de hayde :))
Kız ndil duruyon? Ben ya yerdim yada millete dagitirdim. Önce biraz yerdim ama kesin.Fıstık ezmesiyle lavas cıss sayılmaz
İnşallah pasta fazla büyük değildir
Şerbetli tatlı hangisiydi
Yoksa onuda sana benmi gönderdim
Halâ evde var, baklava sana selam söylüyor
Herkesin bi planı var. Bakalım kiminki tutacak.Benimki farkli olcak aclik grevi yapim bende butun yilim ac ve zayif gecer
Hadi ya öyle bi diyeti yapsak? Sadece tatlı diyeti!Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
Oh afiyet olsun yaramasin.Yok ablam yas pasta kare dilim kek uzerne krem santiydi. Ole alengirli kocaman bisey deildi ama bihayetnde cis isteserbestli tatli da serce parmak boyunca iki parmak genislignde ici cevizli adini bilmiyorum:) guzeldi ama
Anam bizim meto gıcık boşver.Bende şimdi 1 tabak tatlı yesem yarına eksi olurmuyumki
Suç bende değil, sen dedin
Bu cümleyi bende kurmak istiyorum yaaa!ama hakli ya benm kuzen 15 kg vermsti bayramda bi tepso baklava yedm nerdeyse dedi ama kg almamis. Ilginc gercekten
Allah yardım etsin zor evde varken durmak. Benim kvde iki tepsi börek getirdi.ellerine saglik ablam Allah kabul etsin.yiyemesen de yedirmissin.
benim ee kayinvalidem geldi.gelirken de 1 kap baklava getirmis.esime hemen ojula goturwlim dagitalim dedim.yok ben yiyecem elleme dedibaklava ile olan imtahanim basladi.
su ceviz suyuna ben de basliycam bu gece isliyirum .
Eveeet!!!Hayirrr bu hafta yeme sabit intikami yapcaz yawww
Ne yapıyım ama gobeklıden hoşgörülüye ordan sportıfe gectım zengın secenegıde vardı kovalamadım nasıl bır kılo korkusuysa
Hem gozun aydın, hem allah kavustursun canım.Gunaydin canlarim 2-3 gundur duzenim bozulunca bu is yuzunden artilar geldi bana ne yazikki su 2 gun de atlatinca toparliycam kendimi insallah kusura bakmayin hatta siz bana bakmayin super gidiosunuz kilolar super gidioozledim sizi lakin gun icinde tel i elime almayi birakin annemle bile konusamiyoruz :-( bu arada 24 aralik aksami izmirden annem gelicek yuppi beyim almanyaya gidicek is icinde
Gerci cok tok oluyor insan balikla salatada bende ole oluyorum.
Kizlar tuzaklara dusup de geldim:) yarin tartiya hanginyuzle cikicam blmiorm. Iki gndr fena menuler. Paylasmaya bile degmezzcislari yaziym da bari kizin bana
Bi lavas
Bi dilim yas pasta
Bi tane de serbetli tatli
Bi tatli kasigi fistik ezmesi
Evet hanimlar de hayde :))
sizin baktiginiz çay muhtemenlen internette dolasan sahtesi.. benim kullandigimda sinameki yok... internette arastirdiniz muhtemelen internettekilerde sinameki var evet.. ben mahalle aktarimdan aliyorum...
Iceriginde sinameki hariç diger hepsi var. Öyle cir cir yapan caylardan degil... icindeki ginko biloba enerji verdiginden kalp ve tansiyonu olanlar kullanamiyor o bitkinin oyle bir ozelligi var.. ginko biloba alzaimere karsi koruyucu bir bitkidir .. bunu ben dr umdan tavsiye alarak kullandim ve bu çayda hiç bir zararli madde yok gönul rahatligiyla kullan dedi...
Ben nacizane tavsiyede bulundum ne saticiyim ne pazarlamaci.. sadece kendim gibi kilo sorunu olanlara destek olmak ki ben tüp mide ameliyatindan döndüm. . Isteyen alir kullanir istemeyen kullanmaz...
Ben cok diyet yaptim ve hizli bir sekilde verdiklerimi geri aldim... bu cayi birakali 1 ay kadar oldu hamilelikten dolayi biraktim... ve hala kilo almadim.. bulantim kusmam yok yememde istahimda yerinde ustelik..
cuma64.3 idim
bihun 63.8
su pek icemedim knsallaah giden su degildir.
bu ara bu ceviz suyunu icince ne kadar bekliyoruz
Valla helal!Kilo bildirimim...
Cuma: 106.8
Bugun: 105.8
Fark: 1 kg
Cumartesi gunu yaptigim kurabiye kacamagindan sonra bu sonuc beni mutlu etti.
Beyaz eti bend3 cok seviyorum ama dedigin gibi bu yapay seylerden artk midem bulandi onu bile yerken korkuyorumGünaydın kızlar!
Bende beyaz eti çok severimama tavuk konusunda tvdeki doktorlar kafamı karıştırmaya başladı.
Anaaam bende lahmacun yedim dün.
Ee yani her hafta oyle olmamasi normal artikin o zaman. Cumaya verirsn insallahEvet cnm 1300 gr verdim geçen hafta
Evet ya korkmadan yediğim bir yumurta onuda köyden alıyoruz oyüzden..Beyaz eti bend3 cok seviyorum ama dedigin gibi bu yapay seylerden artk midem bulandi onu bile yerken korkuyorum
Moralini bozma cumaya kadar verirsin.muska77 bende ozaman tam 11:58 de ay ne kadar zayıfım yedım yedım kılo verdım dıyıp 1dk bunu soylıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?