💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın kızlar!

:)) benm otlarla aram cok hoştur. Bide şu etlerle olsa... kucuklugumden beri damagimda et lezzeti yok. Yesemde cok azz
Bende beyaz eti çok severimama tavuk konusunda tvdeki doktorlar kafamı karıştırmaya başladı.
Anaaam bende lahmacun yedim dün.

Bencede iyi abartin yok :) valla iyi sabredioz ya şu 69 gorsem kendime 1 gun yapacam yicem istedigim seylerden :)) azar tabkiii
Kız 68de yiyelimki hemen 70 olmasın.
Lezzetli hale getirip yiyom valla yoksa benm sevdigim pasta cukulata borek.
Benimdeeeee
Sen yine yaklaştın cnm
Ben 69 diye diye ölüp gidecem heralde
O ne biçim laf allah gecinden versin bacım
Şahsen ben hiç 69 gormek ıstemıyorum
E mantıklı 66 olsam bende istemezdim delimiyim kilo almak isteyim.
Ayyy aklıma ne geldi kilo almaya calissak ters tepip zayiflarmiyizki?

Yiyerek girme butun yil yersin
Heee dimi?
Tam 12 de kalkarım masadan yada salataya gecerım butun yıl salatayla gecer bence herkez çozutcak ama en çok ben
Tabiside cozutacaz. ama 23.58de kalkıp 4 dk boyunca egzersiz yapicam. Kocis gulerse Gülsün.
Anaaam ben bi lahmacla iyi yirtmisim

Fıstık ezmesiyle lavas cıss sayılmaz
İnşallah pasta fazla büyük değildir
Şerbetli tatlı hangisiydi
Yoksa onuda sana benmi gönderdim
Halâ evde var, baklava sana selam söylüyor
Kız ndil duruyon? Ben ya yerdim yada millete dagitirdim. Önce biraz yerdim ama kesin.
Benimki farkli olcak aclik grevi yapim bende butun yilim ac ve zayif gecer
Herkesin bi planı var. Bakalım kiminki tutacak.
Cnm sadece tatli turu yemissin yaninda bisey yoksa eger inancima gore daha cok eksi olursun ins.
Ben 20 baklava kabak tatlisi cikolata yedim hep tatli hic almamisim
Hadi ya öyle bi diyeti yapsak? Sadece tatlı diyeti!
Yok ablam yas pasta kare dilim kek uzerne krem santiydi. Ole alengirli kocaman bisey deildi ama bihayetnde cis iste serbestli tatli da serce parmak boyunca iki parmak genislignde ici cevizli adini bilmiyorum:) guzeldi ama
Oh afiyet olsun yaramasin.

Allah yardım etsin zor evde varken durmak. Benim kvde iki tepsi börek getirdi.
Ama daha tadına bile bakmadim. Borekler mıknatıs ben topluigne misali ama dayaniyorum.
Hayirrr bu hafta yeme sabit intikami yapcaz yawww
Eveeet!!!

Ne yapıyım ama gobeklıden hoşgörülüye ordan sportıfe gectım zengın secenegıde vardı kovalamadım nasıl bır kılo korkusuysa

Hem gozun aydın, hem allah kavustursun canım.

Gunaydinlarrr...

Gerci cok tok oluyor insan balikla salatada bende ole oluyorum.

Aynen canim aslinda onu bile yemesem olurdu canim istemiyordu. Ama fazla ac kalinca midem agriyor.

Kiz cosmussunya :)

Yanlis anlamayin ben reklam yapiyorsunuz demedim. Netten bakip icinde sinameki gorunce soylemek istedim. Zaten doktor kontrolunde kullanmissiniz sorun yok o zaman.

cuma64.3 idim
bihun 63.8
su pek icemedim knsallaah giden su degildir.
bu ara bu ceviz suyunu icince ne kadar bekliyoruz

Canim ac karna icmen yeter. Beklemen gerekmez sanirim. Yani ben bekleyeyim diye caba harcamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…