💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar.

Bır haşlanmış tavuk ne bır tavugun gogsumu

Kız yazıyorya 1 haşlanmış tavuk göğsü diye :KK48:

Bence gayet güzel cnm
Sadece salamlar hoşuma gitmiyor onuda herseferinde söylemeyim artık :KK23:

Abla benim hoşuma gidiyor aslında :KK48:
Yani şöyle ki ben kahvaltıda yenen çoğu şeyi yemediğim için yediğim birkaç şeyi dönüşümlü olarak yiyorum.
Yemeyeydim iyiydi ama.
Bak bu sabah yemedim :KK53:

Slm.kizlar menuleriniz 10 numara 5 yildiz.

Arada cislar olmus ama toplasaniz benim tek ogunum etmez coklu alinti yapinca tlfonum kafayi yiyor k.bakmayin

Husnacigim g.olsun
Esra hosgeldin

Canan nasilsiniz ailecek.canim?

MENUM

KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi kirmizi biber kozleyip soteledim 1 kkb.peynir

SAAT 09.30 5-6 kalem boregi (patatesli) 10 y.sarma ( tam hatirlamiyorum adedini)

SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi 2 kucuk mandalina

SAAT 14.30 Kucuk bir dilim kek

SAAT 19.30 4 k.kayisi

Su 1.5 olur

Cozutuk seni :D

Hiç sanmıyorum cnm :KK48:
Bi dene istersen
Çok lezzetli bişey :KK70:

Yeme de yanında yat lapanın :D

Kilo bildirimimi kalkip alakasiz bi topige yapmisim rezim oldumm:KK70:

Tarti cok mutlandirdi beni bu hafta

Gecen cuma 80,2
Bugn 78,5
Fark 1,7
Çok sevindim bravooo!
Kız hangi topige bildirim yaptın?
günaydınn
geçen hafta;71
bugün;70,5
fark;0,5
yüzde;0,70

wc sorunum var salı günü 70 kiloydum kızlar ben eminim şu an 69 lu falanım ama bugünkü geçerli tabi olsun
Kız yine aynı çıktık!

Benita sporunu agir yapiosun sn vucudunu sporsuz 2 gun sadece yuruyus yaparak destekle bi rahatlat vucudunu. Ben ara gunlerde nadiren yapiorum yuruyusle destekliorum hem sklasiyrm hem veriyorum. Durdugu zamanlar olabilir herkeste oluyor o. Skma canini ocak basina kadar 65 i bulursun daha fazla belki.

Bide su icerken suyu yudumca oturarak ve her yudumda nefes alicak sekilde icin nacizane tavsiye sadece:) b
Haha :KK70: :KK70: ay ne guldumm[/QUOT

Her hafta umutlu ol.. her hafta ayni reaksiyon olmuyo. :) bnde sevndm ama bu hafta ne yalan solim. Simdi siradaki hedef temiz bi sekilde 70 i gorup 69 a gecmekte sora :)

Bence tartı öncesi denk geliyor sporun o yuzden az gitmiş gorunuyor.

Olabılır bılmıyorum bu kadar dıkkat ettım uzuldum ama yapıcak bıse yok

Benita sporunu agir yapiosun sn vucudunu sporsuz 2 gun sadece yuruyus yaparak destekle bi rahatlat vucudunu. Ben ara gunlerde nadiren yapiorum yuruyusle destekliorum hem sklasiyrm hem veriyorum. Durdugu zamanlar olabilir herkeste oluyor o. Skma canini ocak basina kadar 65 i bulursun daha fazla belki.

Yarın sadece kardıo yapıcam bu hafta baya grup derslerıne katıldım canım. Bıse yemek ıstemıyor ac olmama ragmen

Çok sevindim bravooo!
Kız hangi topige bildirim yaptın?

Kız yine aynı çıktık!
ay ben hiç memnun değilim sonuçtan abliş şöyleki salı günü hastane dönüşü eczanede tartıldım ilacı alırken 70 ti dedim 69 u cundan görürüm anam bu wc mahfediyor beni bugün ödül günü yapıcam kendime

Back
X