- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tartı öncesi denk geliyor sporun o yuzden az gitmiş gorunuyor.Gınaydın
Gecen cuma 66,200
Bugun 66,00
-200
Yune kaplınbaga hızında gıdıyorum takıldım kaldım sınırlerım bozuldu
Bır haşlanmış tavuk ne bır tavugun gogsumu
Bence gayet güzel cnm
Sadece salamlar hoşuma gitmiyor onuda herseferinde söylemeyim artık ![]()
Slm.kizlar menuleriniz 10 numara 5 yildiz.
Arada cislar olmus ama toplasaniz benim tek ogunum etmez coklu alinti yapinca tlfonum kafayi yiyor k.bakmayin
Husnacigim g.olsun
Esra hosgeldin
Canan nasilsiniz ailecek.canim?
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi kirmizi biber kozleyip soteledim 1 kkb.peynir
SAAT 09.30 5-6 kalem boregi (patatesli) 10 y.sarma ( tam hatirlamiyorum adedini)
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi 2 kucuk mandalina
SAAT 14.30 Kucuk bir dilim kek
SAAT 19.30 4 k.kayisi
Su 1.5 olur
Hiç sanmıyorum cnm
Bi dene istersen
Çok lezzetli bişey![]()
Çok sevindim bravooo!Kilo bildirimimi kalkip alakasiz bi topige yapmisim rezim oldumm
Tarti cok mutlandirdi beni bu hafta
Gecen cuma 80,2
Bugn 78,5
Fark 1,7
Kız yine aynı çıktık!günaydınn
geçen hafta;71
bugün;70,5
fark;0,5
yüzde;0,70
wc sorunum var salı günü 70 kiloydum kızlar ben eminim şu an 69 lu falanım ama bugünkü geçerli tabi olsun
Defne ya sorma bdv. De bi konuya yorum yapmstm. Bildirimi de oraya yazmis:)) bi uye uyardi sagolsun syoksa hc farknda bile diilidm:))Çok sevindim bravooo!
Kız hangi topige bildirim yaptın?
Kız yine aynı çıktık!
HahaKilo bildirimimi kalkip alakasiz bi topige yapmisim rezim oldumm
Tarti cok mutlandirdi beni bu hafta
Gecen cuma 80,2
Bugn 78,5
Fark 1,7
İlahi Birgül yaDefne ya sorma bdv. De bi konuya yorum yapmstm. Bildirimi de oraya yazmis:)) bi uye uyardi sagolsun syoksa hc farknda bile diilidm:))
Haha![]()
ay ne guldumm[/QUOT
Her hafta umutlu ol.. her hafta ayni reaksiyon olmuyo. :) bnde sevndm ama bu hafta ne yalan solim. Simdi siradaki hedef temiz bi sekilde 70 i gorup 69 a gecmekte sora :)
Bence tartı öncesi denk geliyor sporun o yuzden az gitmiş gorunuyor.
Benita sporunu agir yapiosun sn vucudunu sporsuz 2 gun sadece yuruyus yaparak destekle bi rahatlat vucudunu. Ben ara gunlerde nadiren yapiorum yuruyusle destekliorum hem sklasiyrm hem veriyorum. Durdugu zamanlar olabilir herkeste oluyor o. Skma canini ocak basina kadar 65 i bulursun daha fazla belki.
Tebrikler anacım ne diyeyim kıskançlık krizi geçirirken mantıklı cümle kuramiyomda.Bildirimi yapip cikicam aksam okurum yazilanlari ve listeyi
Gecen hafta
71 :500
Bu hafta
69:600
Aksama resim aticam bomba gibi geliyorum bekleyin beni![]()
ay ben hiç memnun değilim sonuçtan abliş şöyleki salı günü hastane dönüşü eczanede tartıldım ilacı alırken 70 ti dedim 69 u cundan görürüm anam bu wc mahfediyor beni bugün ödül günü yapıcam kendimeÇok sevindim bravooo!
Kız hangi topige bildirim yaptın?
Kız yine aynı çıktık!