💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende yazayım menümü
Kahvaltı iki dilim ekmek 4ince dilim sucuk bir kk peynir 5zeytin domates salatalık çay
Öğlen çeyrek etli pide (elim kadar)
Akşam etli bamya bir kase üç kaşık sulu patates yoğurt turşu
Su 3 litre olur bugün
Spor yok fedarasyon kupası türkiye bayanlar basketbol liği finalleri burda yapıldı oraya gitttik bugün çok güzeldi bol tezahürat yaptık eski günler geldi aklıma lisede basket oynuyordum bende ahhhh ah :)

Arkadaşlar ben birşey sorucam. Dikkat ettim kendime ekmek yediğim gün metebolizmam yavaşlıyor. Bağırsak problemi yaşıyorum. Acaba gluten hassasiyeti tarzı birşey olabilir mi. Ekmek yemeyince daha rahat oluyorum. Yillardır bu problemi yaşıyorum. Ekmekten olabileceğini yeni farkettim. Bu konuda bilgisi yada yorumu olan var mı.
Karbonhidrat aldigimda bende WC problemi yaşıyorum.
Goji beri ve suyu

12:00 1 dilim yumurtali ekmek,1 tatlı kasigi fistik ezmesi,2 dilim cavdar ekmegi,1 tatli kasigi labne,

17:15 kücük kase makarna,3 yk menemen,6,7 tane patates

Su 2,5 lt

Bugun kasmadım zaten kendıme ayrı yemek pısırcek halım yok asırı mıgdem bulanıyor gojıdenmı bılemedım sabahtan berı boyleyım basımda agrıyor :KK43:
Goji tansiyon oynatirmi Acep?

Haticem sende pazartesi menü bildirimine başlıyon güzellik
Burda tek tozutan ben olabilirim
Size yasakkkk :KK48:

Defnem tabiki bulgurun şişkinliğide olabilir ama daha çok bacağındaki şişliktendir senin artın

Sınavlar ne zaman bitiyor şekercik 14 Şubat'a fazla kalmadı
Bi yerden baslamak lazm zuhal sblacimm evett.. sali gunu basliyim ama olurmu.. regl olmus olurum o zamana hic olmazsa.. cozutuyom valla arada nolcek blmiorum :p neysr pazartesi hatalarmlada olsa basliyimm brn

Tatlım biliyorum da hani endokrin kadınsal hormonlara da bakıyor ve onlar da en doğru adetken çıkıyor diye biliyorum.
Kadin hastaliklatıyla ilgili ne şikayetin var özel değilse söyler misin. Ben de doktora gitmeyi düşnuyorum da.

İyi Akşamlar fıstıklar

Önce menümü yazayım sonra geçmişe bakarım

Kalkınca 1 ceviz +1 yk goji ve suları

12.30 ___3 kş pastırmalı omlet, 3 zeytin, peynir, roka, bikaç dilim domates, 2 tb Ekm

18.30 ___tavada yağsız 1 çupra, roka, biraz soğan

Su 2 lt olur

Sporu birazdan yapıcam inşallah

Bende yazayım menümü
Kahvaltı iki dilim ekmek 4ince dilim sucuk bir kk peynir 5zeytin domates salatalık çay
Öğlen çeyrek etli pide (elim kadar)
Akşam etli bamya bir kase üç kaşık sulu patates yoğurt turşu
Su 3 litre olur bugün
Spor yok fedarasyon kupası türkiye bayanlar basketbol liği finalleri burda yapıldı oraya gitttik bugün çok güzeldi bol tezahürat yaptık eski günler geldi aklıma lisede basket oynuyordum bende ahhhh ah :)
Keşke akşam patates yemeseydin. Ama su güzel.
Menüm
9.30
2 dL kız ekmek, 2 yumurta, azıcık peynir, 1 çay kaşığı reçel
16.30
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 çorba kaşığı makarna
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus, 50 ipsiz ip, 10 squat ( yavaştan başladım)
Eee hiç birşey yememişsin.. spora da baslamıssın hadi bakalim gitsin kilolar..

Back
X