💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ben geldımmm..

Mefkurem Mefkurem ablacım fınallerm persembe bıtıyo.
Butunlemelerm taa 27sınde bıtıyo ama dıkkat edıyorum zaten 2-3 kılo vermem lazım 38 gun var sanırm 14 subata.

verılır herhalde.. :KK51:

Az once gozumun onunde bırı sutlac yedı(babam) bırı kola+borek(abım) bırı de kabak tatlısı yedı(annem)
ve ben bı bardak su ıctım odama kacctım.. uzak durmam lazım mutfaktan :KK23:

Menunu yaziym
10:00 kendim yaptım pizza oglan istedi de bir daha uzuuuuunnn bir sure yapmam 1 el kadar yedim ondan

16:00 tavuk
Ayran
Salata
3-4 patates kızartmasi

19:3O muz

Su 1.5
30 dk yürüyüş

Bugün arkadaşlar la ikeaya falan gittik olmadı bugün biliyorum artik yarindan itibaren 6 öğün azar azar yapicam AC kalmamam gerekmis
Erken bitirmissn yemeyi kuzum. O yzdn pizza cis olsa da bnce uzun bi sure yemicksen goz yumabilrz:)

Menüm kizlar
Sabah 9.30 da
1 portakal
1 elma
1 bardak tarçınlı süt

12.30 kahvaltı
1 biberli ekmek (pogaca gibii bisey)
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
roka
Tulum peyniri

ara
cay
Gun kurusu ceviz antep fistigi. Ceviz fazla kacti biraz ama. Esimle dışarı ciktik hava guzel olunca. Acik hava da nasil gitti bilemedim.

Aksam17.30
1 kepce mercimek çorbası
Yoğurtlu ispanak 1 tabak
1 turp

spir yok
3 lt su

kızlar menümü yazayım

sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 köz biber
1 salatalık
yeşilçay

ara
1 elma
1 sade türk kahvesi

öğle 2 parça tavuk
biraz salata

ara
bitkiçayı

ara
bitkiçayı

akşam
1 tabak kabak
salata

su 2 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş,40 yarım mekik,40 karın kası hareketi

Yani sardigin sarmalardan bir tane bile yemei
missin helal sana

İş, yemek yapan eşlere pek özenirim
Ne güzel elinden geliyormuş
Ooo iş dersek yemek dersek eşimi tek geçerim. Et yemeklerini çok guzel yapar, kahvaltısi da güzeldir. Biraz gurmelik var kendinde. Onun için evlendikten sonra 1 yılda 25 kilo civarı aldım. Temizliktede yardim eder. Allaha şükür. Allaha bekarlara benim eşim gibidini nasip etsin.

Menüm kizlar
Sabah 9.30 da
1 portakal
1 elma
1 bardak tarçınlı süt

12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
roka
Tulum peyniri

ara
cay
Gun kurusu ceviz antep fistigi. Ceviz fazla kacti biraz ama. Esimle dışarı ciktik hava guzel olunca. Acik hava da nasil gitti bilemedim.

Aksam17.30
1 kepce mercimek çorbası
Yoğurtlu ispanak 1 tabak
1 turp

spir yok
3 lt su
Bizim memlekette ceviz bahçemiz var. O ceviz bana çok kilo aldırdı. Geçen sene her akşam bir tabak ceviz ve 1 kase kuru dut yerdik esimle.. ahh ahh düşunünce kafayı yiyorum.
Aman çereze dikkat edin yağ oranları çok fazla.

ben geldımmm..

Mefkurem Mefkurem ablacım fınallerm persembe bıtıyo.
Butunlemelerm taa 27sınde bıtıyo ama dıkkat edıyorum zaten 2-3 kılo vermem lazım 38 gun var sanırm 14 subata.

verılır herhalde.. :KK51:

Az once gozumun onunde bırı sutlac yedı(babam) bırı kola+borek(abım) bırı de kabak tatlısı yedı(annem)
ve ben bı bardak su ıctım odama kacctım.. uzak durmam lazım mutfaktan :KK23:
Tatlım önceliğin tabiki derslerin hepsini Verde kurtul
Zaten dikkat te ediyomuşun
Sen odandan hiç çıkma en iyisi :KK48:

Menüm kizlar
Sabah 9.30 da
1 portakal
1 elma
1 bardak tarçınlı süt

12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
roka
Tulum peyniri

ara
cay

Aksam17.30
1 kepce mercimek çorbası
Yoğurtlu ispanak 1 tabak
1 turp

spir yok
3 lt su
Menü güzel tatlım Ama cevizin 100 gr 500 -600 kalori unutma

Ooo iş dersek yemek dersek eşimi tek geçerim. Et yemeklerini çok guzel yapar, kahvaltısi da güzeldir. Biraz gurmelik var kendinde. Onun için evlendikten sonra 1 yılda 25 kilo civarı aldım. Temizliktede yardim eder. Allaha şükür. Allaha bekarlara benim eşim gibidini nasip etsin.
Maşallah kuzum çok şanslıymışın
Eşin yemek yapsın ama sağlıklı şeyler yapsın

Ay emel nolur htrlatma bacim bgn var ya kabustan beter bi mnuydu nie kndne hakim olamadm bu kdr blmiorm. Hyr insan bi tane cis yer bisuru ve her ogunde ynmz ki. Snrlerm bozuldu yeminle. Klkip sppr yapasim var deli gbi
Menünü göremedik Birgül hanım :KK48:

Menü güzel tatlım Ama cevizin 100 gr 500 -600 kalori unutma

Normalde o kadar yemem ama esimle bahceye inince oyle oldu. Kuru uzum kuru dut vardi yemedim bile. Evde olsam sayi ile yerim onlari. Bugun tartilacam bakalim giden varmi cuma 87.6 idim.

Bizim memlekette ceviz bahçemiz var. O ceviz bana çok kilo aldırdı. Geçen sene her akşam bir tabak ceviz ve 1 kase kuru dut yerdik esimle.. ahh ahh düşunünce kafayı yiyorum.
Aman çereze dikkat edin yağ oranları çok fazla.

Bizde cok severiz kuru uzum kuru dut kayısı ceviz findik. Aksamlari yerdik hatta yemekten sonra hemen tatli yer.sonra cayin yanina cerezlerr... tatli yapmayi biraktim. Yapınca yiyorum diye. Cerezlerle atlatmaya calisiyorum bende. Aksam da ki meyveyi cerezi gündüze aldim.

Gunaydinnnnnnn yeni bir gun.yeni bir hafta hepimize bol eksiler getirir insallah.

Zuhal ablam evett az kaldi adanaya gidicezya k.validemlere 22 ocakta ben ozamana 75 i gormek istiyorum olur mu ki aceppp?

Birgulll hadi yeter kalk bi toparlan.bak benim iki ayim bosa gitti belkide 70 bile olduydu ama giden gelmiyor. Hadi bismillah de basla.

Aysegulcugum pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz hafta sonu kacamak yapmayalim diye cuma siralama var :)

Bu arada gece regl oldum tartiya yansimis ama bu.beni uzmedi + nin nedeni regl

CUMA 77.4
BUGÜN 77.9
FARK +500

Back
X