- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
sorma canım 2 ayı geçti, bir türlü başlayamadım, neyse ki özüme döndümSevindim canım bi soğuyunca geri dönmek zor oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım 2 ayı geçti, bir türlü başlayamadım, neyse ki özüme döndümSevindim canım bi soğuyunca geri dönmek zor oluyor.
Hadi kolay gelsin ozamansorma canım 2 ayı geçti, bir türlü başlayamadım, neyse ki özüme döndüm![]()
teşekkür ederim canım, senin ödemin geçti mi acaba?Hadi kolay gelsin ozaman![]()
Ödem geçti canım.teşekkür ederim canım, senin ödemin geçti mi acaba?
belki regl ödemide vardır, kilo değildir o, iyi olmana sevindimÖdem geçti canım.
Ama spor yapamadım o ara yediğim yapışmış kalmış..
70,2yim
Bide regl tabii..
Sağol canım iyiyim şükür..belki regl ödemide vardır, kilo değildir o, iyi olmana sevindim
geçmiş olsun canımKızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
Biraz onunla ilgileneyim.
Bugün beni mazur görün arada gelirim ama sizsiz duramam ben..
Sen dr gittinmiydi Reyhanım
Kuşum ben ve esimde cok hasta olduk 2 hafta sürdü. Mutlaka doktora git. Ozellikle öksürük ve ateş birlikteyse.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
evwt geç defne.Kriz geçti yani..![]()
sorma lisede bi kere 2 tane döneri bş arda yemiştim.o rekorum ama rost swğil yani döner bu.bu işin sonu yok kıaıtlamadıktan sonra.ki anı da alınıyor.su da fazla depolatıyor sanırsam.Kuzum h.g menun senin kriterlerine gore super olmus
Ekmek kararinada saygi duyuyoruz biz 2 ekmek yiyen kisiler olaraktan![]()
![]()
Ay ekmek diyince bile kilo alcam saniyom o derece tirsiyom yemekten![]()
aalında h izlitorum sizi.ama pzt aalı çarşamba başımı kaşıyamıyorum malesef...Hadi bakalım cananım
Krize girince ortadan kaybolmada seni zaptedebilelim kuzum
savah zaten canım istemiyor.ama başlayınca öğlen akşam hakim olamıyrm.o yüzden çok canım isteuince yiywyim en iyisiMenünü okurken bende sana ekmeği yazmayı unutmuşun heralde diycektim
Bence sabahları yiyebilirsin yoksa yine patlama yaşayıp saldırırsın
küçüğünlü diş ağrısı yapacak bişey bilsem kendim de yapcam.ama büyük için soğuk sıkım keçiboynuzı pekmezi ıhlamurla karıştırıp ver.bir soğanı oyup bal koy içine alttan kürdanla del.akan suyını sabah akşam içir.elma ayva kabığunda öksürğğe iti gelen şeyler varmış.ondan ıhlamura ekleyenişirsin iyi gelir.ben bu üçünü yaptım.1.5 yaşında oğlumum öksürüğü 2 günse azalmaya başladı ki nir doktor antibiyotik vermişti.diğer doktor 5 günde geçmezse antiniyotiğe başka demişti.ama öksürük ciğerden gelmmiyordu.ben denedim.inşallah şifa olur tatlım.Bayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
ama ablasi kreste hep hastalaniyor ve kardesine bulastiriyor. Yine bulastirdi. 2 gündür öksürük var ve nefes alirken ses çıkıyor. Hastaneye goturmeye de korkuyorum. 2 cocuk domuz griinden ölmüş burada. Ve atesi 38.5 bugun. Bitkisel tavsiyeniz var midir. Ates düşürücü kullaniyorun 2 cesit dönüşümlü bugun de rahat nefes alsin diye ventolin surupa başladım.
1.5 aydir kizim krese basladi baslayali kisir döngümüz şü sekilde once kizim sonra oglum sonra esim. Sira ile. 2. Postayi geciriyorlar suanda.
bende antibiyotik gereksiz kullanmaya karşıyım ama bazo durumlarda kullanılmalı gerçekten yoksa geçmiyor bir göğüs hastalıkları uzmanına git bence canım çok geçmiş olsunSorma abla ya uyanmaktan korkuyorum vallahi.
Uyuyunca hafifliyor diye.
Canım antibiyotik kullanmam lazım kullanmadan geçmiyor.
Doktora o kadar yazmasını söyledim inadından mıdır sınırlama geldiğinden midir antibiyotik yazmadı 2 seferdir.
Bugün çıldırdım artık. Parasıyla alıcam eczane de reçetesiz vermiyor mahfoldum anlayacağın.
Ağrım olmadığı halde saçma sapan ağrı kesici yazdı 2 seferdir.
Öksürük şurubu yazdı, gargara yazdı boğazımda bir şey olmadığı halde.
Bir de gribe karşı bir ilaç yazdı.
Şuan hepsi benim için gereksiz anlayacağın bu ilaçların.
yaaa bebde çok istiyorum ama yatırmıyorlarrr9,30da yatıyorum tavuk gibi![]()
kızlarr menüm
sabah
1 tabak menemen
yarım çay bardağı lor
yeşilçay
ara
bitkiçayı
öğlen
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
ara bitkiçayı
akşam
tavuk ızgara(2 parça)
salata
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş(5 km),20 yarım mekik,100 twist
çok geçmiş olsun tatlımKızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
dün tartıldım son halim 67,8 tatlımHer zamanki gibi :)hurmayla ben basladim bakalim topige yayilcak sanirim abla :)) tek tip az beslenildigi icin hafifliyosun.. ben 1 haftaya yakin yapmistm onceden 4 kilo verdm sanirim
Bende cooktan biraktm yemeyi cok nadir.. ama yinede aralarda ye 1 2 tamamen kisma.menun iyi gayett
Iyi azar azar olmus hepsii iyii menunn :)
Seninde iyii gayet yeterli :)
Hrr zamanki gibi.. kilo durumun ney meliha abla kac oldun mrk ettm:)
Himm evet biraz duzensiz olmus aksam yemedysen iyii :)
Hrr zManki gibi az ve öz verdnmi kilo menulerin az ve öz ya mrk ettm senide canm :)
Oo iyii senn hedfe yaklastin yaa :)
Oldugu kadar ole yurumek yerine ip atla evde oda iyi yag yakiyor cogaltarak :)menun iyi
Iyi yapmisin olsun :)
Kilo durumlari pek iyi deil cnm malesef 80 üstüyüm pazartesi tartilip tam kilomu söylerm sana. Oglun hastaymis cok üzüldm hastaneye götürmeme konusunda cok haklisin mikrop kapabilir ama antibiyotik kullanmasi gereken bi durum olabilir ve sen gecte kalabilirsn. Iki arada kaldm bende simdi.