- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Hayır ama ozaman hastalığıma yakın yutkunmada güçlük çektim hamileliğimi öğrendim ama tiroidlerde fırlamış öyle olunca şişmiş sonradan jeton düşmüştüHadi ya onu nasıl fark ettin normalde fırlarmıydı
Kuzum pcos değilim.Benim de amh 12 pcosta klomen değilde femara öneriyorlar bence fenada isteyin doktorunuzdan bana 3 ay femara kullan dedi normalde 6 aymış 3 ay yeterli olmazsa aşılama tüp bebek dedi direkt
Evet istedim.dedi ki Pınar hanım klomen en kadim sonuç alınan bir hapki ben femara değil klomen tavsiye ediyorum hiç gerek yok aynı etken madde dedi .Benim de amh 12 pcosta klomen değilde femara öneriyorlar bence fenada isteyin doktorunuzdan bana 3 ay femara kullan dedi normalde 6 aymış 3 ay yeterli olmazsa aşılama tüp bebek dedi direkt
Amin canım hiç çocuğunuz va mıBen de 36 Allah sonumuzu hayretsin
Evet silik ya su alımı nasıldı yapmadan önce çok ictinmiEki Görüntüle 3545411
Ovulasyon testim doktor da cuma günü 12mm yumurta olduğunu söylemişti hergün 2mm büyür diye biliyorum çok ailik değil mi ikinci çizgi
Çok dikkat edemedim ona doğru söylüyorsun belki de ondandır aklıma gelmedi dikkat etmekEvet silik ya su alımı nasıldı yapmadan önce çok ictinmi
Amin Allah razı olsun inşallah ovulasyon kulalndm pik gördüm çatlama gördüm değerlendirdim beklemedeyimİnşallah hemen olur canım
Bu adetin kaçıncı günüEki Görüntüle 3545411
Ovulasyon testim doktor da cuma günü 12mm yumurta olduğunu söylemişti hergün 2mm büyür diye biliyorum çok ailik değil mi ikinci çizgi
Bende aynı şekilde doktor çatlama olmuş 1 yumurta gelişmiş dedi hamile olbilirsin dedi sbah adet oldum.gözyaşım az önce dindiAmin Allah razı olsun inşallah ovulasyon kulalndm pik gördüm çatlama gördüm değerlendirdim beklemedeyim
Sabah yapalım bende bakayım sabah ilk idrarlaÇok dikkat edemedim ona doğru söylüyorsun belki de ondandır aklıma gelmedi dikkat etmek
Kaç gün var bata of Benım çokAmin Allah razı olsun inşallah ovulasyon kulalndm pik gördüm çatlama gördüm değerlendirdim beklemedeyim
Üzülme dicem ama öyle olmuyor çok iyi bilirim kaç yıldır bekliyorsunuzBende aynı şekilde doktor çatlama olmuş 1 yumurta gelişmiş dedi hamile olbilirsin dedi sbah adet oldum.gözyaşım az önce dindi
11.günü canımBu adetin kaçıncı günü
Ovulasyon sabah ilk idrarla yapılmıyor sanırım 2-3 saat sıvı almadan yapmak gerekiyor ben biraz sıvı almıştımSabah yapalım bende bakayım sabah ilk idrarla
Çok yıpratıcı ben 6 aydır ne Çok ağladım Allah biliyor her ay umutlanıp hayal kırıklığı çok zor rabbim tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallahBende aynı şekilde doktor çatlama olmuş 1 yumurta gelişmiş dedi hamile olbilirsin dedi sbah adet oldum.gözyaşım az önce dindi
28 ocak bat benimde çok var çokKaç gün var bata of Benım çok
Canım 1 yıl diyeyim son evlilikten 37 yaşındayım.hiç cocuğum yokÜzülme dicem ama öyle olmuyor çok iyi bilirim kaç yıldır bekliyorsunuz
Unuttum valla bende gebelik testine döndürdüm konuyuOvulasyon sabah ilk idrarla yapılmıyor sanırım 2-3 saat sıvı almadan yapmak gerekiyor ben biraz sıvı almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?