- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Sen sabah sıvı almadan tekrarla camım bende yapacamYa çatlamamıştır dimi tedirgin oldum şimdi Salı günü kontrolüm var umarım büyümüş ve duruyordur inşallahböyle bi ihtimal var mı ki
Anladım cnm ilk bebeğin kaç yaşındaHayır ama ozaman hastalığıma yakın yutkunmada güçlük çektim hamileliğimi öğrendim ama tiroidlerde fırlamış öyle olunca şişmiş sonradan jeton düşmüştü
Cnm ben ağustos ayında doktorla yumurta takibi yapıyorduk yumurtam 16mm di 2 gün sonra 24 mm olmuş çatlatma iğnesi yaptım ama olmamıştıEki Görüntüle 3545411
Ovulasyon testim doktor da cuma günü 12mm yumurta olduğunu söylemişti hergün 2mm büyür diye biliyorum çok ailik değil mi ikinci çizgi
4 canımAnladım cnm ilk bebeğin kaç yaşında
Oo maşallah sağlıkla büyüsün4 canım
Amiiiiinnnn tüm çocuklarda benim çocuğumda sağlıkla sıhhatle büyüsünOo maşallah sağlıkla büyüsün
İnşallah cnm benim doğacak çocuklarımız da öyle İnşallahAmiiiiinnnn tüm çocuklarda benim çocuğumda sağlıkla sıhhatle büyüsün
Canım ben iğne yapmadım daha 12 mm di en son ama acaba benim dr arayı çok açarak mı kontrole çağırıyor cuma gittim Salı tekrar gidicem bakalımCnm ben ağustos ayında doktorla yumurta takibi yapıyorduk yumurtam 16mm di 2 gün sonra 24 mm olmuş çatlatma iğnesi yaptım ama olmamıştı
Evet bakacağım yarınSen sabah sıvı almadan tekrarla camım bende yapacam
Ben perşembe gittim ya salı ya çarşamba dedi ama Salı gidicem ben duramam çarşambaya kadar kendi catlar bide kanamalı falan catlar diye korkuyorum birer yumurta daha olgunlaşmış olur diye de dua edelımCanım ben iğne yapmadım daha 12 mm di en son ama acaba benim dr arayı çok açarak mı kontrole çağırıyor cuma gittim Salı tekrar gidicem bakalım
Amin inşallah benim bir tane daha yumurta varmış ama diğerleri onu baskılıyormuş Pcos olduğu için bakalım o da büyüdü müBen perşembe gittim ya salı ya çarşamba dedi ama Salı gidicem ben duramam çarşambaya kadar kendi catlar bide kanamalı falan catlar diye korkuyorum birer yumurta daha olgunlaşmış olur diye de dua edelım
İlk hamilelik normal oldu. Kaybettim. Sonrası yok ....Amin canım hiç çocuğunuz va mı
Yarın prof dr a gideceğim.aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek gerçekten kırılma noktası yaşadım çok üzüldümİlk hamilelik normal oldu. Kaybettim. Sonrası yok ....
Benimde öyle birkaç var ama orda benim kist var baskılar büyümez çok demiştiAmin inşallah benim bir tane daha yumurta varmış ama diğerleri onu baskılıyormuş Pcos olduğu için bakalım o da büyüdü mü
Bana da aynısını söyledi benimde kist var I tarafta hayırlısı olsun bakalım yarın görürüz büyümüşler miBenimde öyle birkaç var ama orda benim kist var baskılar büyümez çok demişti
Nasıl ilerleyeceksiniz bahsettiğiniz ilaçta mı yumurta büyütmek içinŞimdi doktorda çıktım 2 adet gonal-450 1 adet ovitralle 250 lk verdi.cuma sabah kontrol.ilaçların hepsini buldum ama rapor için 3 doktorun onayı lazım Onu bekliyorum bkalım fiat ne tutacak
kaçta gidiceksin sen hayırlı haberler alırız umarım şimdi bide iğne bulabilirmiyiz o varBana da aynısını söyledi benimde kist var I tarafta hayırlısı olsun bakalım yarın görürüz büyümüşler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?