💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Kızlar kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz
Ben 29 yaşındayım 25 yaşında anne oldum 9 yıldırda evliyim

Cnm ben ağustos ayında doktorla yumurta takibi yapıyorduk yumurtam 16mm di 2 gün sonra 24 mm olmuş çatlatma iğnesi yaptım ama olmamıştı
Canım ben iğne yapmadım daha 12 mm di en son ama acaba benim dr arayı çok açarak mı kontrole çağırıyor cuma gittim Salı tekrar gidicem bakalım

Canım ben iğne yapmadım daha 12 mm di en son ama acaba benim dr arayı çok açarak mı kontrole çağırıyor cuma gittim Salı tekrar gidicem bakalım
Ben perşembe gittim ya salı ya çarşamba dedi ama Salı gidicem ben duramam çarşambaya kadar kendi catlar bide kanamalı falan catlar diye korkuyorum birer yumurta daha olgunlaşmış olur diye de dua edelım

Ben perşembe gittim ya salı ya çarşamba dedi ama Salı gidicem ben duramam çarşambaya kadar kendi catlar bide kanamalı falan catlar diye korkuyorum birer yumurta daha olgunlaşmış olur diye de dua edelım
Amin inşallah benim bir tane daha yumurta varmış ama diğerleri onu baskılıyormuş Pcos olduğu için bakalım o da büyüdü mü

Şimdi doktorda çıktım 2 adet gonal-450 1 adet ovitralle 250 lk verdi.cuma sabah kontrol.ilaçların hepsini buldum ama rapor için 3 doktorun onayı lazım Onu bekliyorum bkalım fiat ne tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…