Bebbegimin yaninda esimden şiddet gordum, demek boyle oluyormus, kalbim paramparca...

Olayi basitlestirmeye çalışmıyorum, anlamak icin soruyorum, sinir krizi gecirirken kendine gelsin diye sarsip tokat atilir ya bazen, oyle bi sey olabilir mi o tokat olayi? Hani cildirmis durumdaysaniz, ondan mi vurdu acaba?
Cok uzuldum, iyi bi taraf bulmaya calisiyorum..
13 sene cok uzun, ilk kez siddet olmus, o da sacma sapan sekilde baslamis (geçerli sebebi olmaz, o ayrı).. Epey birikmislik var sanirim..

Bence hepimiz patır patır boşanalım hemde 10 senede bi tokat yüzünden, evlilik nedir ki zaten dimi,hiç zorluk görmeyelim eşler hep anlayışlı olsun hayat hep toz pembe olsun maddi durumumuz hep iyi olsun bide tehdit edelim hatta bak bi gün bile bunlar aksarsa seni kapının önüne koyarım diye baştan imza atalım o zaman. Boşanın derim çocuklarınizin içinde hep anne baba aynı evde bi yuva özlemi duysun nasıl olsa ananeler babaanneler bakıyor ne gerek var ana babaya yok arkadaş bu dünyaya bi insan getirmişsen onu aile sevgisiyle büyütmek mecburiyetindesin onun sucu ne,bu sorumluluğu alacaksın tabiki evlenmek kadar boşanmakta hak amma bu çizginin seviyesi 5 yılda atılan bi tokat degil sizi ana olmaya davet ederim.

O da oyle diyor seni sakinlestirmek icin diye ama ben inanmiyorum. Cunku vurmadan once besigi firlatti, ustundeki donenceyi kirdi. Sakinlestirmek isteyen adam bunlari yaparmi. Ztn o vurusta sakinlestirme vurusu degildi.

Yazdiklarinizi iki kere okudum.Ikinizin de sinirleri cok yipranmis.Amaa oncelikle sizin esinize oyuncak firlatmanizla baslamis olaylar...Sinir aninda kontrolu ilk kaybeden siz olmussunuz ve o da devaminda daha abarti bi tepki vermis.Daha oncesini bilemem ama bu olayda tek suclu esiniz degil.Bu sebeple sakinlesip bi sure sonra oturup konusun.Ondan daha fazla geliriniz oldugunu da yazmanizi anlayamadim biraz fazla mi baskinsiniz acaba?

Evliligi bitiren bir tokat degil birikimdir

O da oyle diyor seni sakinlestirmek icin diye ama ben inanmiyorum. Cunku vurmadan once besigi firlatti, ustundeki donenceyi kirdi. Sakinlestirmek isteyen adam bunlari yaparmi. Ztn o vurusta sakinlestirme vurusu degildi.
Yasadiginizi siz bilirsiniz, bi sey diyemiyorum..
Acele karar vermeyin, sakince dusunun biraz daha.. Kimseye de bi sey demeyin derim su surecte..

Çocuk ağlarken ben de bambaşka birine dönüşüyorum ve hırsımı eşimden çıkarıyorum malesef. Adam hiçbir şey yapmasa da bağıracak bi şey buluyorum. Tabi sonra pişman oluyorum. Sizinki de öfke nöbeti olmuş. Sakinleşip konuşun. Tekrarı olursa da asla affetmeyin. Çocuk olunca hele de iki tane minik boşan demek zor gerçekten ama sineye çekebilecek misiniz onu da düşünün.

Canim o tokat bir kere geldiyse hep gelir bunu hepimiz biliyoruz. En son sordugun sorudan cikarimima gore ve oncesinde yazdiklarina bakilirsa buna cesaretin de yok. E normaldir kucuk iki cocugun var. Kendini iyi olc tart nelere katlanabiliceksin. Cocuklarini zaten iyi olmayan bir ortamda buyutmekte ne kadar mantikli? Hakkinda hayirlisi olsun umarim.

Benim yaşadıklarımı yazmış sanki konu sahibi. Beşik fırlatmaya kadar
Oğlumun 40 i yeni çıkmıştı.O zamana kadar da sorunlar olmuştu ama bu boyutta değildi.
O gün bitti ve bir daha hiç o eve gitmedim.
Aksine oğlum olduğu için boşandım.Çocuğum olmasa şans verirdim belki denerdim.Ama ilerde oğlumun yanında bana bunu yaparsa dedim.
Boşandım 6 sene oldu. 1 gün pişman olmadım.
Çocuk için bir arada olmak değil çocuk için boşanmakta gerek bazen.
Taşlanmam umarım

H
herkes farklı kararlar alır bu ruhun acısı ne kadarsa karar bununla etkili sanırım sen kendi durumunu bazısı da çocuğun durumunu düşünerek hayatına yön verir

H
herkes farklı kararlar alır bu ruhun acısı ne kadarsa karar bununla etkili sanırım sen kendi durumunu bazısı da çocuğun durumunu düşünerek hayatına yön verir
Çocuğun şiddet gören ya da görebilme ihtimali olan bir yerde büyütmekle çocuğunu düşünmüş olunduğunu sanmıyorum şahsi fikrim.
Bunlar benim yaşadıklarım konu sahibinin kararı.

İlk şiddeti oyuncak atarak sen göstermişin eşin tabiikide suçlu ama ilk zemini sen hazırlamışın.
Yorgunluk uykusuzluk daha başka bi sürü sorunun bi patlaması olmuş. Dahası özür diledi diyorsun. Affetme hatta bi süre ayrı kalabilrsinz ama şuan boşanmak içn sağlıklı düşünemezsiniz. Sakinleşin biraz zaman geçsin daha sonra konuşun.

Bosanmak buradan size soylenebilecek borsey degil yani simdi ilerde tekrari olurmu vs onu siz bilirsiniz biz esinizi tanimiyoruz
Oyle bir tavir ve halle haraket edinki bir daha size el kaldirmayi degil 2 aklindan bile geciremesin arayin ana babasini gelin oglunuzu alin deyin gelsin sizde kalsin siddet uyguladi bende kafami toplayip bosanma davasi acicam cocullar var bosanana kadar o gitsin duzenleri degismesin deyin gayet dik kararli bosanacakmis gibi 10 15 gun idare edin o ara yalvarir zaten sartlari koyar affedersiniz az surunsun kiyidan dondum desin oyle toparlar diye dusunuyorum ben bu siddet olaylarinda biraz kazan kaldirilmasi taraftariyim pisinca devami gelirmis gibi hssediyorum yani o bos ozurler ayni evde ayri odalar cok caydirici gelmio vurdum gectiye donuyor is bi kendi ailesindende elin kirilsin nasil vurdun emzikli kadinayi duyacak bir utanacak yuvam gittiyi yasayacakki tekrari olmasin diye dusunmusumdur (belki benim dusuncemde yanlistir baskasina gore)

Sizde yapmamanız gereken bir hareket yapmışsınız
Üstelik en az sizin kadar sinirleri boZuk oldugu bir anda
Eşinize bir seyler fırlatmakta tokat yada kola bacaga vurmak kadar saygısızca bence
Yani yaptıgınız saygısızlığın karsışıgını başka bir saygısızlıkla geri almışsınız
Kimin ki büyüktü kimin ki küçüktü diyerek aklanmaya çalışılacak bir durum da değil bence
Başta size bağırmasını da tabi doğru bulmuyorum ama en azından saatlerce anneyle birlikte bebegi yatıstırmaya çalışan bir adam var ortada
Sinirleri yıpranmış içeri geçip sabrı bitiyor diye tv izlememiş yani mücadele etmiş
Bu yüzden sinirleri bızulup bagırdıgı anda başka bir odaya geçseniz belki de bu kadar buyumeyecekti
He suçlu yine eşiniz olacaktı ama sizin hatanız olmayacaktı

Kavga anında insanın elinde olmadan ne yazıkki bazı kötü durumlar ( dayak, küfür vs ) olabiliyor..
O an İnan’ın gözü hiç birşey görmüyor
Eşiniz ne kadar pişmansa sizde bir o kadar kırgın ve yaralısınız
Bilemiyorum ne diyeceğimi çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun..

Arkadaş kk ya ne olmuş? İlk sayfa hep yapıcı yorum.
Hayret ettim.
Normalde kolunu sıkma, üzerine yürüme de bir şiddet ve fazlasını beklemeye gerek yok.
Bunu yapan döver de ne sebeple olursa olsun önemsiz.
Canavarlaşamaz.
Sinirleri yıpranmışmış bilmem ne hiç biri bahane olamaz.
Boşa pisliği denirdi yahu!

İkinizde sinir krizi gecirmissiniz
Kirilmakta çok haklısın
Normalde şiddet affedemeyecegim birşey şiddete ugrayana düşünmeden bosan derim direk

Ama sizde durum farklı bence şuan boşanmayı unutun bir yardım alın aranizin duzelicegine inanıyorum ... Çok üzüldüm

Bütün şiddet gösteren erkeklerde genel gördüğüm şey hepsi özür diliyor, tekrarı olmayacağına yeminler ediyor, "Birden sinir krizi geçirdim ondan oldu" diyor ama o krizler hiç bitmiyor, en ufak bir kavgada tekrar şiddete başvuruluyor çünkü kadını en rahat susturabilecekleri, sindirebilecekleri yöntem bu. Yani ben size "Ayy özür dilemiş cnmm yaa yapmaz bir daha herhalde" diyemem, yapabilir, yapar da. Bir kere tolerans gösterirseniz gerisi geliyor, hep de özür dileniyor sonunda.

Velhasılı kelam boşanmak zorlu bir süreç, benim size boşan ya da boşanma deme hakkım yok. Ancak şunu söyleyebilirim eğer boşanmayacaksanız mutlaka çift terapisine gidin mutlaka. Maddi durumunuz da iyiymiş çok zorlayacağını düşünmüyorum. Terapist önerilerini ÇATED (Çift ve Aile Terapileri Derneği)'den almanızı öneriyorum. Çok fazla eğitimsiz sahte psikolog var mağdur olmayın durduk yere üstüne.

Bebeğin eve geldiği ilk zamanlar çok sancılı,neler neler oluyor da geçiyor gidiyor,boşanmak değil de tavır koyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…