Bebbegimin yaninda esimden şiddet gordum, demek boyle oluyormus, kalbim paramparca...

Üniversite okumuş birisin, kendin çocukların yükünü karşılayabilirsin. Asla kendini ezdirme kesinlikle boşan

Üniversite okumuş birisin, kendin çocukların yükünü karşılayabilirsin. Asla kendini ezdirme kesinlikle boşan

Şiddeti sen başlatmışsın oyuncak vs fırlatarak. Bir tokatla evlilik biter mi diye sorman da evliliğini bitirmek istemediğini gösteriyor. Boşan ya da boşanma diyememem de bir tokat canım ne olacak kafasında ne çok kadın var yahu

Boşan boşanma diyemem her ailede olur pişmanmış şartlarını gözet
Babasız çocuk büyütüyorum babası öldü herşeyi kendim yapıyorum bekar anneyim
Anneler güçlüdür
Bizim Türkiye'de var babasız olmaz diyen

Isten geldi, cocugu tuttu yemek yaptim. Kizimla oturup yedim. Ama yinede icim kaldirmadi, biz sofradan kalktiktan sonra benim yaptigim yemekten yiyebilirsin dedim. Cok kotu bir insan olmak istiyorum yinede olamiyorum. Cocuga yansitmamak icin ugrasiyoruz. Onun hicbisey yokmus gibi bu aksam bu eve girmesine katlanamiyorum. Kadina siddetle ilgili her hakkimi biliyorum. Ama ben sikayet etsem ceza alsa isini etkiler. Issiz kalirsa benim cocuklarim magdur olur. Uzaklastirma istesem uzaklastirma isteyecek bir tehlike yok. Bosansam nasil basa cikacagimi bilmiyorum. Ayni evde kalinca daha zor. Yillarca asik bir cifttik biz, nasil hersey bu hale geldi bilmiyorum.

keşke olmasaymış 13 yılın hatrına..tinede çok iyi düşün iki bebe var bundan spnra yalnızlık var sakin kafa ile düşün bellikş yeni dogum yapmışın çok yıpranmışın oluypr bu durumlar karşılıklı anlayış lazım en olmadık anda patlamışınız birbirinize..kıymayın yuvanıza düşünüm zaman verin eğer ki 1 ay sonrada boçoşanma fikri varsa kafanızda hiç durmayın ama rahat bi nefes alıp düşünün

Ağır şiddet görmüş biri olarak kimseye bosan da diyemem evliligine devam et de diyemem. Bildigim bir sey var şiddet artarak devam eden bir sey. Ama devam etse 13 yildir devam ederdi. Açıkçası parmaginizi sormasi bile üzüldüğünü pisman olduğunu gösteriyor.insallah bir daha yasamazsiniz

Biraz kafanizi dinleyebilseniz keşke. Aşık bir çift bile bu duruma gelebilir. Benle eşimle yaşadım bu tur birşey. Ama çok şükür geçti o günler. Dinlenemediginiz için yorgunluktan sinirden stresten olabiliyor böyle şeyler. Tekrarı olmasın önemli olan budur. Tabiki siddeti desteklemiyorum. Ama burda karşılıklı bir yipranma mevcut. Biraz sabırlı olun esinizin bundan sonraki hareketleri çok onemli

Boşanmazsanız eğer, en azından burnunu çok iyi sürtün, bir daha böyle bir harekete dahi yeltenemeyeceğini bilsin. Yeltendiğinde neler olabileceğini anlasın ki bir daha denemeye bile kalkmasın.

Ve oyuncak dahi atsanız da normal bu, çünkü tüm yük üzerinizdeymiş, sıkıntınızı, yıpranmanızı, stresinizi, psikolojinizi anlamalı alttan almalı karşınızdaki kişi, yazık değil mi size...

zaten her işi sen yaparken, eşinin katkısı ne ki ayrılamıyorsun?
boşanıp boşanmamak senin kararın ancak dün gece sana ve eşyalara zarar veren adama bir kap yemek için acımak nedir?
adam zaten nette takılıyormuş, netten sipariş verirdi, 2 yumurta kırardı, dışarda yerdi vs.
resmen 24 saat dolmadan eşini affetmiş gibi davranıyorsun. bari 3-5 gün sürtseydin burnunu.

Herkes siddet siddet diyor ama.. bu adam cinnet gecirmis bence o anda.. tipki konu sahibi kadin gibi.. bi hasta gibi dusunmek gerek diye dusunuyorum..siddet yanlisi degilim asla, hatta fazlaca hemcinslerimi korur kollarim.. ama daha oncede yazdigim gibi.. konu sahibi kadin oyuncak firlatmis o sekilde baslamis.. bu kadinin yaptigida siddet o zmn?

hayır.
kocası sürekli tehdit eden, eşyalara zarar veren biriymiş yıllardır.
üstelik eve tek katkısı para getirmekmiş o kadar.
günlük yaşantısı iş, ev, yemek, bira, internet.

muhtemelen konu sahibini sindirmek için bilinçli olarak duvara, kapıya, eşyaya vuruyordu ki karısının sesi çok çıkmasın, rahatını bozmasın diye.

dün gece kadının sesi çok çıkmış olmalı ki tokadı yemiş.

Hayır hayır cok üzücü bir olay ama boşanma sebebi bu olamaz geri düzelirsinz ama sizde sinirlerinize hakim olmanız lazm kötü olmuş ama boşanmazsnz sen kadınsın affedersin bak biz bebis istiyoruz olmuyor maşallah sizin iki tane var mutlu olmaya sebep yaa

Zaten her kriz çocuk olmasıyla başlıyor durumu iyi idare edememişsiniz yalnız hemen ayrılmakta saçma eşini cezalandırmanı anladım adam yapmış bir hata tekrar yapmaması için cezası ağır olmalı hiç bir babaya ve bir erkeğe yakışmayan hareketler öfkesine hakim olamayan erkektende bir cacık olmaz onlardan o kadar çok var ki çevrede hayatın zorluğuyla karşı karşı kaldıklarında hemen şu koyuvermeleri onları güvensiz ve itici yapıyor hayat hep güneşli olmaz arada yağmurda yağdırıyor
İşte o zaman her erkeğin gerçek yüzü ortaya çıkar erkeğin hası öfkesine sahip çıkandır

Hayir hayir affetmedim. Ama ben yemek yerken yanimdaki acken kim olursa olsun bogazimdn gecmiyor. Huyum boyle. Her is bende ama cocuklarla beraber ilgileniyoruz. Birde galiba annemin insafina kalmaktansa bu kenarda kalsin diyorum. Mesela aksam bebekle o ilgillendi bense kriz aninda indirdigim giysi dolabimi yerlestirdim. O gelmese yapamazdim cunku bebegim uyumuyor, kucakta gezmek istiyor tum gun. Ornekteki anlattigim acidan lazim bana. Cocuklarim biraz buyuk olsa belki daha farkli olurdu.

şiddet çok kötü bu konuda sonuna kadar haklısınız ama bu durumda evliliği bitirecek kadar ileri gitmeyin tabi büyük sorunlarınız yoksa biraz sakin kafayla düşünün.

Ben cocuguma hic vurmadim bugune kadar. Bazen sabrimi oyle zorluyorki icimden gecmedi degil agzina bir tane yapistirmak. Ama kendimi hep frenledim. Cunku o benim melegim kiyamam ona. Ama esim kendini frenleyemedi. Affedilir tarafi yok bunun. Gucu yeten yetmeyene saldirsin o zaman. Hayvanlardan bir farkimiz kalmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…