Zorda filan değilsiniz ki nereden çıkartınız bunuSizde haklısnız
Ama insan zorda kalınca bi an düşünüyor işte
Evet mesela büyük oğlumu ballı süte alıştırdılarBebek bisküvili süte alistirirsan bir daha normal süt iciremezsin.Anasinifinda ,kreste sade süt vs içmesi gerektiğinde içmez . Zaten yavaş yavaş gece beslenmesini kesecegin dönem geliyor ,çocuğu hic alıştırma.Bebegim 17 aylık ...büyük olasılıkla 19 dan sonra gece beslenmesini kesmemizi isteyecek doktorumuz.
Gece o kadar çok ağlıyor ki süt gelene kadarZorda filan değilsiniz ki nereden çıkartınız bunu
Hiç sen de aynı hataya düşme...gece ağlamaları açlıktan değil .Biberon alışkanlığından ve diş çıkarma dönemi nedeniyle...köpek dişleri çıkınca gece beslenmesini bırakmam gerekiyor ...resmen sabaha kadar biberondan ince ince sut çekiyor benimkisi...Evet mesela büyük oğlumu ballı süte alıştırdılar
Şimdi kesinlikle sade içmez sütü
sute nasil alistirdiniz bizimki hala icmiyoda16 aylık:)
Olabilir teşekkür ederimKaç aylık yaşından büyük sanırım. Süt yerine yatmadan 2 saat önce muzlu yoğurt daha iyi mesela. Ya da mevsim meyvesiyle kefiri blendardan geçirip içecek hazırlamak. Belki alternatif olarak düşünürsün.
Mama kullandığımız için sanırımsute nasil alistirdiniz bizimki hala icmiyoda
Mamada bizde öyle yaptıkDevam sütü alıyorsa mesela, termosla su koyuyordum ben basucuma. Biberona da toz mamayı döküyordum yatarken. Gece ağlayınca hemen suyu üzerine döküyordum yataktan bile kalkmadan.
Evet insan emsin istiyorBide sabah erkenden sağlk ocağına bile gitmişimdir kızımı kapıp emmiyo beni ya sağlık ocağı da aç bırak gece boyunca sabah gel beraber çabalayalım emsin diye öğretelim demişlerdi yinede emmedi beni
Ne günlerdi yaa ne çabaladımdı emsin diye bide neler tükettim sütüm çok olsun sağim hiç olmazsa öyle alsın sütümü diye.. ama nekadar çaba göstersen de bişey olmayınca olmuyo işte.. bak döktüm yine bisürü şey kendimle ilgili
Ok hiç aklıma gelmemişti.biz fircaliyoruz macunsuz kavga gürültü.ama prensip olarak her yemek sonrası su iciririm isabet olmuş o zamanDişlerini su temizlesin süt kalıp çürümesin diye dedi doktor
İşte ondan diyorum bazen hiç bişey umduğumuz gibi olmuyo diyee.. herşeyin hayırlısı..Evet insan emsin istiyor
Benim ilk oğlum 32 ay emince benim 2.de bu problemi yaşayacağım aklıma bile gelmezdi
bende gaz yapmasin diye laktozsuz verdim her yolu denedim bir tek gece vermeyi denemedim 1 2 yudum icip biberonu itiyor hala mama almaktan batacagim yakindaMama kullandığımız için sanırım
Baştan ittirdi falan ama uykuluyken verdik içti
Ama oğlum laktozsuz süt içiyor doktorumuz onu içmeli dedi ilk bir hafta normal süt kullandık sabaha kadar ağladı hiç uyumadı
Sonra doktor önerisiyle laktozsuza geçtik onu çok sevdi hemen kabul etti
Laktozsuz sütte pek ucuza gelmiyor güzelim.Ustelik basbayağı şekerli.Endise ediyorum cocugun dişlerini elimize alicaz diyebende gaz yapmasin diye laktozsuz verdim her yolu denedim bir tek gece vermeyi denemedim 1 2 yudum icip biberonu itiyor hala mama almaktan batacagim yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?