Bebek Beslenmesi BEBE BİSKÜVİSİ

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet mesela büyük oğlumu ballı süte alıştırdılar
Şimdi kesinlikle sade içmez sütü

Aaayy aklıma geldi yine emme kursuna bile yazıldıydım da kızımla giderdim emsin beni diye ordakiler bile dedi aman ne inatmış senin kız napalım sen sağ öyle ver bari sütünü gittiği yere kadar dedilerdi 3 yaşında şuan ve hala inadım inattır kendisi :)))

Kaç aylık yaşından büyük sanırım. Süt yerine yatmadan 2 saat önce muzlu yoğurt daha iyi mesela. Ya da mevsim meyvesiyle kefiri blendardan geçirip içecek hazırlamak. Belki alternatif olarak düşünürsün.

Evet mesela büyük oğlumu ballı süte alıştırdılar
Şimdi kesinlikle sade içmez sütü
Hiç sen de aynı hataya düşme...gece ağlamaları açlıktan değil .Biberon alışkanlığından ve diş çıkarma dönemi nedeniyle...köpek dişleri çıkınca gece beslenmesini bırakmam gerekiyor ...resmen sabaha kadar biberondan ince ince sut çekiyor benimkisi...

o bisküviler o kadar sağlıksız ki.. bence verme ben vermedim ama kayınvalidem ısrarla verdi oğluma gündüz o baktığı için. o sütleri içip uyudklarında dişlerde kalan kalntılar yüzünden dişler çürüyor. ve şimdi 4 yaşındaki oğlumun ben şeker vermediğim o tarz karışımlı şeyler içirmediğim halde 7 dişi çürük..

Olabilir teşekkür ederim
16 aylık kuzum

Devam sütü alıyorsa mesela, termosla su koyuyordum ben basucuma. Biberona da toz mamayı döküyordum yatarken. Gece ağlayınca hemen suyu üzerine döküyordum yataktan bile kalkmadan.

Bide sabah erkenden sağlk ocağına bile gitmişimdir kızımı kapıp emmiyo beni ya sağlık ocağı da aç bırak gece boyunca sabah gel beraber çabalayalım emsin diye öğretelim demişlerdi yinede emmedi beni
Ne günlerdi yaa ne çabaladımdı emsin diye bide neler tükettim sütüm çok olsun sağim hiç olmazsa öyle alsın sütümü diye.. ama nekadar çaba göstersen de bişey olmayınca olmuyo işte.. bak döktüm yine bisürü şey kendimle ilgili

sute nasil alistirdiniz bizimki hala icmiyoda
Mama kullandığımız için sanırım
Baştan ittirdi falan ama uykuluyken verdik içti
Ama oğlum laktozsuz süt içiyor doktorumuz onu içmeli dedi ilk bir hafta normal süt kullandık sabaha kadar ağladı hiç uyumadı
Sonra doktor önerisiyle laktozsuza geçtik onu çok sevdi hemen kabul etti

Devam sütü alıyorsa mesela, termosla su koyuyordum ben basucuma. Biberona da toz mamayı döküyordum yatarken. Gece ağlayınca hemen suyu üzerine döküyordum yataktan bile kalkmadan.
Mamada bizde öyle yaptık
Bende beşiğinin yanına tepsi içine hazılıyordum
Ama birden fazla kalkıyordu
Bide şu var biz bunu akıl edene kadar baya bi uğraştık

Evet insan emsin istiyor
Benim ilk oğlum 32 ay emince benim 2.de bu problemi yaşayacağım aklıma bile gelmezdi

Arkadaşlar cevap yazamayabilirim
Herkese teşekkür ediyorum
İş yerindeyim kapanış işlemlerini yapmalıyım

Biz henüz süt içebilecek kadar büyümedik. Pirinç unu ver diyenler var ama büyük kızımda yaptım o hatayı daha yapmam. Yatmadan önce hafif bir çorba içiriyorum rahatsızlık vermesin diye, gece de emziriyorum. Mama ver diyenler oluyor ama anne sütü varken ne gerek var?

bende gaz yapmasin diye laktozsuz verdim her yolu denedim bir tek gece vermeyi denemedim 1 2 yudum icip biberonu itiyor hala mama almaktan batacagim yakinda

bende gaz yapmasin diye laktozsuz verdim her yolu denedim bir tek gece vermeyi denemedim 1 2 yudum icip biberonu itiyor hala mama almaktan batacagim yakinda
Laktozsuz sütte pek ucuza gelmiyor güzelim.Ustelik basbayağı şekerli.Endise ediyorum cocugun dişlerini elimize alicaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…