Hayır canım süt de tok tutar ama piskuvi de olursa daha uzun süre tok kalır .Kızlar merhaba
Çok kısa bir şey sormak istiyorum
Ben küçük oğlumu uyuturken süt veriyorum sadece süt
Doktorumuz bisküvili ballı verirsen arkasından çay kaşığı ile su vermen lazım içerse sade ver dedi o yüzden sade veriyorum
Size sorum şu diyorlar ki sade süt tutmaz çocuk acıkır bebe bisküvili ver
Sizce doğru mu?
Ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim:)
Ama suyu çay kaşığı ile vermem lazımmışBen şahsen bebe bisküvili verirdim baya tok tutardı.. sade süt çabuk acıktırıyor.. bebe bisküvili verin sonrasında da su verin öyle daha iyi olur
Zaten mutlaka saat 21-22 gibi ya çorba ya muhallebi veriyorumNe besleyiciliği var?
Besleyici alternatif verin doymadığını düşünüyorsanız.
16 aylık:)Bebek 6 aylık falansa ishal yapabiliyor onu yerine baska şeyler verin
Kacta uyuyorZaten mutlaka saat 21-22 gibi ya çorba ya muhallebi veriyorum
Yatarkende süt veriyorum ama en az 1 kere kalkıp içiyor gene
Vermiyorum ama işte gece uyanıp ağlıyorBebe bisküvileri çok fazla katkılı ve şekerli şeyler değil mi zaten? Ufacık çocuğun bünyesine o kadar şeker sokmak mantıklı değil bence.
Uyandığı zaman verirsiniz sizde bi sorun olmaz.. devamlı yapmazsınız bi bebe bisküvili verirsiniz bi sade uyanık olduğu zamanlarda da su içirirsiniz hiç bi sorun olmaz.Ama suyu çay kaşığı ile vermem lazımmış
Dişlerindeki sütü temizlemesi için yoksa dişleri çürürmüş
E süt bitene kadar uyuduğu için
Çay kaşığıyla içiremiyorum
23-23:30 gibiKacta uyuyor
Çok büyük artıları yok bebe bisküvisi in onu vereceginize süt öncesi güzel mama lar hazırlayabilirsiniz doyurucu16 aylık:)
Bu akşam deneyim olmazsa:)Uyandığı zaman verirsiniz sizde bi sorun olmaz.. devamlı yapmazsınız bi bebe bisküvili verirsiniz bi sade uyanık olduğu zamanlarda da su içirirsiniz hiç bi sorun olmaz.
16 aylik bi bebek icin cok gec degil mi saat.buyume hormonunun iyi salgilanmasi icin aksam 10da derin uykuya gecmis olmasi lazim.hem sizin icin de o saatte uyumasi zor olmuyor mu?16 aylikken ben emzirdigim icin gece beslenmesi konusunda yardimci olamayacagim malaesef23-23:30 gibi
Öncesinde yediriyorum zatenÇok büyük artıları yok bebe bisküvisi in onu vereceginize süt öncesi güzel mama lar hazırlayabilirsiniz doyurucu
Burda mama üzerinden yarışma başlatıldı ve çok güzel tarifler var https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Gündüz biraz fazla uyutuyorlar16 aylik bi bebek icin cok gec degil mi saat.buyume hormonunun iyi salgilanmasi icin aksam 10da derin uykuya gecmis olmasi lazim.hem sizin icin de o saatte uyumasi zor olmuyor mu?16 aylikken ben emzirdigim icin gece beslenmesi konusunda yardimci olamayacagim malaesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?