- 17 Aralık 2015
- 27.058
- 49.416
- 598
kizim gunde 2 kere 200 cc mama iciyor yani yarim kilo sut yapar gunluk sizinki kac kez iciyorLaktozsuz sütte pek ucuza gelmiyor güzelim.Ustelik basbayağı şekerli.Endise ediyorum cocugun dişlerini elimize alicaz diye
1 L yi buluyor .Büyük olasılıkla kansızlık çıkacak kontroldekizim gunde 2 kere 200 cc mama iciyor yani yarim kilo sut yapar gunluk sizinki kac kez iciyor
Ben normal süt veremiyorumLaktozsuz sütte pek ucuza gelmiyor güzelim.Ustelik basbayağı şekerli.Endise ediyorum cocugun dişlerini elimize alicaz diye
Benimki 16 aylık1 L yi buluyor .Büyük olasılıkla kansızlık çıkacak kontrolde
Valla gece biberonu üstüme atıp yatagindan atlamaya çalışıyorBenimki 16 aylık
Doktor kesinlikle yarım kg sütü geçmeyecek dedi o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum
Ben tahıl mamasına ekliyorum bazen bir tane tt verdin diyeSizde haklısnız
Ama insan zorda kalınca bi an düşünüyor işte
cok iciyormus yemek yemiyormu ben gun icinde ek gida verip bir kez uyumadan once bir kezde gece veriyorum mamayi1 L yi buluyor .Büyük olasılıkla kansızlık çıkacak kontrolde
Az yiyor yoksa çorbası ,meyvası yiyor ama az az .... biberon tiryakisi oldu 11.ayda azilar çıkarken çıldırdı ...bir daha da toparlayamadikcok iciyormus yemek yemiyormu ben gun icinde ek gida verip bir kez uyumadan once bir kezde gece veriyorum mamayi
azilari baya erken cikmis biz daha gecen ay cikardik zamanla azaltir belkiAz yiyor yoksa çorbası ,meyvası yiyor ama az az .... biberon tiryakisi oldu 11.ayda azilar çıkarken çıldırdı ...bir daha da toparlayamadik
4 azınin tamamlsnmadi gene 16.ayi buldu .Bakalım inşallahazilari baya erken cikmis biz daha gecen ay cikardik zamanla azaltir belki
benim kizim bu ay 4 unu bieden cikardi 2 haftada umarim geriye kalan disleride boyle cikar4 azınin tamamlsnmadi gene 16.ayi buldu .Bakalım inşallah
Şuan ben sizin durumunuzdayim.emzirmek için resmen maymun oluyirumBenim kızımda emmedi neler yaptım neler denedim doğduğu anda eliyle itti beni resmen emmicem dedi3 ay sağdım öyle verdim ama sağ sağ biyere kadar kesildi kendiliğinden emicekki süt çoğalıcak ee emmeyince ne olsun sağmakla iş biyere kadar çok dertliyimdir bu konuda kızımı aç mı bırakmadım emsin diye akla gelebilecek herşeyi denedim günlerce ağladım emmiyo diye ama artık pes ettim annemde boşuna ağlıyosun yıpratıyosun kendini dedi bu çocuk dünyaya geldi bi şekilde büyicek ha memeyle ha mamayla dedi ve bende tmm dedim kızım nası beslenmek istiosa öyle beslensin dedim ve çeşit çeşit mama tarifleri yaptım sebzeli mebzelii :)) emmeyince daha çok uğraşıyoruz maalesef :/ emse iş daha kolay hazır süt var meme de em gitsin dimi :) öbür türlü yok suyu ısıt mamayı hazırla ay sıcak oldu ılıt yok soğuk oldu biraz ısıt özellikle geceleri daha da zor olurdu aah aaah inşallah 2. Çocuğum nasip olurda emer hiç bişey umduğumuz gibi olmuyo bazen ne yazıkki :/
İstemiyorsa da zorlama fazla ben cok ugrastim emzirme kursuna yazildim kizimla beraber oraya gittik kac kere ac biraktim ac goturdum neler denedik emmedi hic.. artik bana sen zorlama daha fazla dediler biberon ver yapicak bisi yok dediler 3 ay sagdim biberona koydum oyle icirdim biyerden sonra kesildi zaten.. emicek ki o sut kanallarindaki hucreleri uyaricak e uyarinca sut cogalicak oyle olmayinca sut azaliyo zamanla gerci herkesin ki bir olmuyo 6 ay sut sagani biliyorum ben.. herseyin hayirlisi elinden geleni yap sen yinede belki alir memeyi annesiŞuan ben sizin durumunuzdayim.emzirmek için resmen maymun oluyirum
Memeyi alıyor ama uykudayken çok istahsiz bi bebek.genelde istahsiz bebeklerde oluyor meme reddi.emmedigi zamanda kaşıkla kandıra kandıra iciriyoeum yarısı mideye yarisinida döküyor.sizin iştah nasıldı? mama olarak ne kullandınız? ek gıdaya ne zaman geçtiniz? kusura bakmayın ard arda siraladimİstemiyorsa da zorlama fazla ben cok ugrastim emzirme kursuna yazildim kizimla beraber oraya gittik kac kere ac biraktim ac goturdum neler denedik emmedi hic.. artik bana sen zorlama daha fazla dediler biberon ver yapicak bisi yok dediler 3 ay sagdim biberona koydum oyle icirdim biyerden sonra kesildi zaten.. emicek ki o sut kanallarindaki hucreleri uyaricak e uyarinca sut cogalicak oyle olmayinca sut azaliyo zamanla gerci herkesin ki bir olmuyo 6 ay sut sagani biliyorum ben.. herseyin hayirlisi elinden geleni yap sen yinede belki alir memeyi annesi
Estagfurlah olurmu hic burda birbirimize fikir vermek almak yardim olmak icin variz :)Memeyi alıyor ama uykudayken çok istahsiz bi bebek.genelde istahsiz bebeklerde oluyor meme reddi.emmedigi zamanda kaşıkla kandıra kandıra iciriyoeum yarısı mideye yarisinida döküyor.sizin iştah nasıldı? mama olarak ne kullandınız? ek gıdaya ne zaman geçtiniz? kusura bakmayın ard arda siraladim
Maaşallah prensese darisi oglusuma inşa; ) gerçekten şok oldum bu kadar iştahlı bi bebek nasıl emmez aklım almiyor.demmeki nasibi yokmuş.ömrü özün olsun inşa )...cvp içinde ayrıca tsk ederim ❤Estagfurlah olurmu hic burda birbirimize fikir vermek almak yardim olmak icin variz :)
Benim kizim cok istahliydi dogdugu andan itibaren sutumu sagardim tmm verirdim ama doymazdi mama da verirdim sutumun yani sira.. cunku doymayinca aglardi huysuzluk yapardi.. 4 aylikken ben hafiften sutlac iste meyve verirdim eline kemirirdi agzinin yolunu iyi bilirdibogazina cok duskundu hala daha oyle karnini doyururum iceri gecer oyuncaklariyla oynar sira kendi karnimi doyurmaya geldi diyip mutfaga giderim ufacik bi tabak kasik sesi duysun icerden bagirir anneeee ne yiyosun bende yiyebilirmiyiimm diye
Kuzum 4 aylikken ufaktan yogurt iste dedigim gibi sutlac meyve yedirdim eline elma verdim ekmek verdim cignemeyi isirmayi ogrensin diye kolay oldu benimmicin 6-7 aylikken baya baya ispanak makarna pilav falan yedirdim yedi hepsini yayla corbasi manti hepsini yemeye baslamisti.. ben 7 aylikken mamayi kestim biraktim keci sutu verdim 1 bucuk yasina kadar.. yurumeye basladiginda ki 1 bucuk yasinda basladi yurumeye ozaman keci sutunude biraktim sadece normal sut verdim normal sutde tok tutmadi fazla icine 1 tane bebe biskuvisi atip verdim 2 yasina kadar bebe biskuvisi verdim gunduzleri normal yemek yerdi aksamlari ve geceleri sut icin uyanirdi sadece biberon verirdim iste ozaman da boyle yani :))
Herkes oyle soyledi beni bile yer bu ama gel gorki anneyi emmez derlerdiMaaşallah prensese darisi oglusuma inşa; ) gerçekten şok oldum bu kadar iştahlı bi bebek nasıl emmez aklım almiyor.demmeki nasibi yokmuş.ömrü özün olsun inşa )...cvp içinde ayrıca tsk ederim ❤
Herkes oyle soyledi beni bile yer bu ama gel gorki anneyi emmez derlerdidogdugu anda kucagima getirdi hemsireler gorduler sahit oldular eliyle itti beni sasirdilar aaa suna bak anneyi istemiyo sanki itiyo dediler :) bende zaten oan ki lohusa piskolojisine bi girdim kizim beni istemiyo emmiyo eliyle itiyo iste beni sevmicek bana anne demicek diye agla agla helak oldum hastanenin ebesi hic unutmam demisler iste su odada kalan anne cok agliyo diye merak etmis geldi yanima niye agliyosun dedi dedim ki kizim beni istemiyo eliyle itiyo emmiyo beni olurmu hic oyle sey dedi aldi kizimi verdi kucagima veriyorum mememi itiyo beni yine tabi ben aglamaya basladim herzamanki gibi sasirdi ebe ilk basta ama bana soyle dedi seni eliyle itmesi istememesi anlamina gelmez ki o senin kokunu 100 tane kadinin icinden tanir sesini tanir herturlu annesi oldugunu bilir dedi :))
Ama ben mumkun diil susmuyorum agliyorum surekli
Ama zamanla cabalasamda emmeyince kabullendim ben emmesin dedim sutumu biberonlada olsa elimden geldigince vermeye calistim.. simdi anne diye pesimden ayrilmiyo simdiki aklim olsa hic oyle hallere sokarmiydim kendimiannesi oldugumu bilmicek diye aglardim hey gidi heey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?