• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebe time ince çizgi bakar mısınızz?

tugceeecik

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhabalar pcosum var adetlerim düzensiz ama genelde 30 günde bi oluyor adetime tahmini 2-3 gün var test yaptım bebe time baya da yalancı pozitif veriyor ama başka marka bulamadım malesef sizde bir bakabilir misiniz adet olacak gibi sancım var ilk gebeliğimdede böyle öğrenmiştim ağrıyla
57773.webp

ben adetime 4 gün kala bebetime ile öğrendim pozitif olarak. İncd çizgiyi görüyorum ama garanti olması açısından regl gününde veya yarın sabah bidaha mı tekrarlasan acaba

ben adetime 4 gün kala bebetime ile öğrendim pozitif olarak. İncd çizgiyi görüyorum ama garanti olması açısından regl gününde veya yarın sabah bidaha mı tekrarlasan acaba
Evet evet tekrarlayacağım zaten dayanamam yoksa 🙂 bakalım insan ister istemez heyecan yapıyor inşallah vardır

Hayır yapmadım bugün pembe bi akıntım oldu peçeteye silme tarzında baya az adete 2-3 gün var aşağı yukarı sanırım hasta olacağım 😞
Of aynı durumdayız bende aynı paylaşımı yaptım ama bende zerre belirti yok regl için

Back
X