Bebeciğim içimden kuş gibi uçup gitti..

O aciyi cok ii bilirim...11.haftada kaybettim bebegimi. Cok istememe ragmen devlet hastanesinde kurtaj sonrasi bebegi genetige gondermediler. Ben devlet hastanesinde kromozom analizi yaptirdim, temiz cikti. Faktör 1 ve faktor 2 pihtilasma testi de yapildi o da temiz. Bu testleri de zar zor yaptirdim devlette devamli ilk kayipta bunlar gereksiz deyip durdu doktor. Esim h.ici yogun calistigi icin onun kromozom testini ozelde yaptirmak istiyoruz. Ben de daha detayli pihtilasma testi yaptirmak istiyorum. Istanbulda Ozelde nerelerde yaptirabilirz bu testleri?

Canim o kadin dogum doktorlarinin kapisi benim icin iskence yeri gibiydi cok iyi anliyorum seni

Canim cok tesekkur ederim Allah kimseye yasatmasin bu durumu
Simdi hamileyim 25.haftadayim Allah izin verirse
Ayyy harika :) çoookkkk sevindim çokkk :) ben 5 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi leke geliyor biraz sabah biraz akşam progestan verdi doktor nolur dua edin bana doktor sadece dua edeceksin diyor

Canim o kadin dogum doktorlarinin kapisi benim icin iskence yeri gibiydi cok iyi anliyorum seni
Eve geldim ağladım dayanamadım bitanem ya sen hamilesin hamilelerin duaları kabul olurmuş nolur bana da dua et RABBIM yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin INŞAALLAH

Ayyy harika :) çoookkkk sevindim çokkk :) ben 5 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi leke geliyor biraz sabah biraz akşam progestan verdi doktor nolur dua edin bana doktor sadece dua edeceksin diyor

Progestan cok faydali hic aksatmadan kullan canim dualarım sizinle

Eve geldim ağladım dayanamadım bitanem ya sen hamilesin hamilelerin duaları kabul olurmuş nolur bana da dua et RABBIM yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin INŞAALLAH

Amin canim Allah isteyen herkese versin insallah dualarım sizinle

Konuya direk dalmış gibi olcam ama görünce dayanamadım. Muhtemelen bebeğiniz yerleşiyor. 2 hafta yaşadım o lekelenmeleri ki kanamam bile olmuştu damlacık damlacık. Hiç kötü düşünmedim şimdi oğlum 6 aylık. Önceden 3 düşüğüm olduğu halde hep dedim ki hayır bu sefer düşük olmayacak. O yüzden kötüyü çağırmayın pozitif düşünün. Bence bebeğiniz size tutunuyor. Bolca dinlenin yormayın kendiniz strese sokmayın

Canım benim inşallah çok sağol.sımsıkı tutunsun Sağlıcakla gelsin İnşallah

Canım benim inşallah çok sağol.sımsıkı tutunsun Sağlıcakla gelsin İnşallah
Çok teşekkür ederim tutundu benim demek istediğim 6 ay önce Doğum yaptığımdı. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnanın olsun. Olmaması için hiçbir sebep yok

Malesef ki yine ağlayarak okudum. Başına gelen anlıyor o çaresizliği. 2015 yılında bende 13+4te cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde kalp atışının olmadığını öğrendim. Allahım nasıl bir çaresizlik. Çok zor. 2016 yılı sonunda tekrar hamile kaldım onda da kalp atısını hıc göremedik 8 haftada kürtaj oldum. Hala bekliyorum ki hamile kalamadım tekrar. Hep bi ümit. Sürekli yaşasaydı şu aylık şu yaşta vs diye hep aklımda. Etrafımda herkesin bebişi oldu bazı arkadaşlarımın 2. Bebişleri kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki sürekli duygusallık gözyaşım süzülüyor sürekli.

Canim yaşamayan asla anlamaz bunu

Canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben simdi 25.haftadayim Allahın izniyle
Hala korkularim duruyor ilk gunku gibi Evde kalp sesini dinlemek icin cihaz aldim o beni biraz rahatlattı

Cep telefonumda kullandığım hamilelik uygulamaları evde el doppleriyle 9. Haftadan itibaren bebeğin kalbini duyabileceğimi yazıyor ama bana mantıklo gelmedi. Yarın rutin kontrole gidicem eğer kalbi hala atıyosa inşallah ben de el doppleri alıcam bir medikalden. Sen kaçıncı haftada aldın el doppleriyle bebeğinin kalp atışlarını

9 mu? 9 cok erken canim ya ben de hic ihtimal vermiyorum yani
16.hafta falandi canim ben duydugumda Çünkü 15.haftada kanama gecirdim ondan sonra hemen aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…